Bir siyah bir beyaz spor ayakkabım var
Siyahı anneme verdim
Bir kısa topuklu yazlık ayakkabım var
Bir Babet eve gidince onu atacağım- babet hiç tarzıma uymuyor
Bir Dolgu topuk yazlık ayakkabım var
Yaz için bu kadar genelde terlik giyiyorum
Kış için de bi çizme
Bir kısa bot
2 kundura var

Günaydınlar
Dün hiç iş yapmadım desem yeridir sadece spor ayakkabılarımı yıkadım.

Bugünde hava buz gibi iş yapasım yok .
motiveye ihtiyacım var :)

günaydın.
dün mutfak baya dağılmıştı tezgahta çocukların bulaşıkları vs.onları toparladım bulaşık makinasıı boşaltım yenilerini doldurdum.3 parça atılacak eşya çıktı.ordan yatak odasına geçtim.odayı toparladım ,nevresimler değişti,süpürdüm.sonra banyoya geçtim.civcivlerim banyo yapmış.banyoyu wcyi temizledim.yemeği koydum ocağa.pertim çıktı.iftardan sonra bulaşıkları toparla yıkanan çamaşırlarrlar katlandı.ama yerleştiremedim kişisel bakımım vardı ve saat onikiye geliyordu

Günaydın. sabah 5de yatıp 8 de kalktım sımdıden aclık bastırdı. ama bugun burda düne göre hava daha guzel ve ben yıne de dınc hıssedıyorum kendımı. cocuklarla soyle bı ufak caplı alısverıs yapıp geldık onlara pogaca aldım kahvaltıyla ugrasmıcam yanu oglen ıcınde hızlı olacak bısıler aldım. Bugun evı baya bı toplamayı dusunuyorum kırlıler falan var onları yıkarım heralde bakalım nasıl olacak bugun

Günaydın kızlar :)
Dün eşim vestiyeri toparlamış biraz, bir de geçen gün ütüleyip henüz yerine asmadığım çamaşırları asmış
Ben ise hiç bir iş yapmadım neredeyse yemek bulaşık vs günlük işleri hallettim sadece. bıgün Hava ne kadar kötü de olsa biraz iş yapacağım yazarım yapınca

Sabah yan odada çalışan abla geldi.
Sitede indirim varmış bir bak dedi.
Girdim tabi baktım sepet olmuş 150-200 tl
Dedim mia ne yapıyosun.

Birikim işine başladığımdan beri alışveriş duygularımı daha net kontrol ediyorum.
ihtiyaçlarımı şuan için liste haline getiriyorum.
acil olmadıkça da almıyorum.
kart borcum bittiğinde nakit alacağım.
ve mağaza gezmeyi sevmesem de deneyerek alacağım

Ne çok iş yapmışsın canım :)
maşallah

Kolay gelsin :)

:) Bugün bende birşeyler yapacağım.

aynısını ben yaptım.hemen çıktım.ama aklımda kaldı.

Dun eve gittim eşimle benim montlarimizi yıkadım hallettim. Bugüne yemeklerim var 2 günlük..ya kızlar şu Robot süpürgeler varya onlardan bakıyorum sitelere girip girip diyorum Linda alma kızım çık şu siteden. Aranızda kullanan var mı acaba kolaylik sağlar mi bana günlük süpürme konusunda.
Hayatımı kolaylastiracak ne varsa seviyorum yeterki ben temizliğe ve düzene daha az vakit ayırayim

Valla iyi enerjin var yeminle maşallah diyeyim sana.bi sürü is yapmissin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…