Dun eve gittim eşimle benim montlarimizi yıkadım hallettim. Bugüne yemeklerim var 2 günlük..ya kızlar şu Robot süpürgeler varya onlardan bakıyorum sitelere girip girip diyorum Linda alma kızım çık şu siteden. Aranızda kullanan var mı acaba kolaylik sağlar mi bana günlük süpürme konusunda.
Hayatımı kolaylastiracak ne varsa seviyorum yeterki ben temizliğe ve düzene daha az vakit ayırayim
Hobaaa benı durdurun diye yaziom bu da dio ki alırdımParam olsa alırdım :)
gazla çalışıyorum ben.gazı sağlam aldıysam demekNe çok iş yapmışsın canım :)
maşallah
bende edemedim.otur oturduğun yerde diye bastırdım içimdeki alışveriş aşkınıAslında güzel indirimler ben de gördüm ama ona ayıracak bütçem kalmadı kartlar acayip fazla gelecek zaten cesaret edemiyorum
ayy bi dönem çok istedim ben ondan.maddi olarak yormayacaksa neden olmasın.ben o hakkımı epilasyon cihazından yana kullandım yakın zamandaDun eve gittim eşimle benim montlarimizi yıkadım hallettim. Bugüne yemeklerim var 2 günlük..ya kızlar şu Robot süpürgeler varya onlardan bakıyorum sitelere girip girip diyorum Linda alma kızım çık şu siteden. Aranızda kullanan var mı acaba kolaylik sağlar mi bana günlük süpürme konusunda.
Hayatımı kolaylastiracak ne varsa seviyorum yeterki ben temizliğe ve düzene daha az vakit ayırayim
Hobaaa benı durdurun diye yaziom bu da dio ki alırdım
her zaman olmuyor işte.keyfim yerindeyse.benimde öyle bi gıcık huyum var.totem yapıyorum iş çıkışı.evde yemek varsa şu şu işleri yapacağım diye sıralıyorum.Valla iyi enerjin var yeminle maşallah diyeyim sana.bi sürü is yapmissin:)
bendeParam olsa alırdım :)
gazla çalışıyorum ben.gazı sağlam aldıysam demek
ayy bi dönem çok isdedim ben ondan.maddi olarak yormayacaksa neden olmasın.ben o hakkımı epilasyon cihazından yana kullandım yakın zamanda
Kızlar dövizin ve altının fırladığı bu dönemde bir şey almayalım hepiniz boşaltın sepetleri
bir ev daha alırsak o süpürgeden alacağım.oda baya zaman alacak.beş yıl sonraki hayalimi yazayım ; elimde çayım kış bahçemde , içerde robot süpürgem ,bahçede de bahçıvanYa ne lazer alabildim nede o süpürgeyi
hop hopp sakin ol dostumm .senin tek sorunun ne biliyormusun o koca minimalist kafanın.........Kızlar dövizin ve altının fırladığı bu dönemde bir şey almayalım hepiniz boşaltın sepetleri
bir ev daha alırsak o süpürgeden alacağım.oda baya zaman alacak.beş yıl sonraki hayalimi yazayım ; elimde çayım kış bahçemde , içerde robot süpürgem ,bahçede de bahçıvansonra bunları düşünürken derin fikrler çevreledi ansızın etrafımı bahçıvanı olan bir eve sahipsen evinde yardımcında vardır suhan kendine gel.at hemen o robotu.tamam şimdi oldu .nerde kalmıştık elimde çayım içerde yardımcım,bahçemde bahçıvan.bu arada çayımı kış bahçemde içiyorum.mevsimlerden kış yani
Demedi deme kartı gösterir bak Başkanhop hopp sakin ol dostumm .senin tek sorunun ne biliyormusun o koca minimalist kafanın.........
evet bende yapmak istiyorum.geçen mia yapmış gördüm.sağlam kafayla yapıp yazayımKızlar bir heveslendim hemen 5 yıl önce neredeydim 5 yıl sonra nerede olacağım tablosu yapmalıyım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?