Kız valla bak çok güzel böyle sanki yurt dışı evleriymis gibi kesinlikle klasik çizgide değil.lütfen sev yatak odanı aaaaaaa
He bi de o var demiAnka favorim 4 çocuk diyor abowwww Ona rağmen mutfak fotoları atıyor tertemiz valla helal olsun kıza.
At diom atmıo ben né dedim ki onu küsturdum yaaatıyordu geçmiş zaman kullanalım
At diom atmıo ben né dedim ki onu küsturdum yaa
Öncesi görmüyorsunuz tabiiHe bi de o var demiAnka favorim 4 çocuk diyor abowwww Ona rağmen mutfak fotoları atıyor tertemiz valla helal olsun kıza.
Ne demedin ki
Öncesi görmüyorsunuz tabiimiaya bi öncesi sonrası yaptım temizlik hastaları izleme etkisi yaptı
benim de öyle oluyor tezgahım ortalama 6 m ve her yeri tabak çanak oluyor bir iş yapsam sonra hepsini bir gazla toplayınca bir ferahlama oluyor ki anlatılmaz yaşanır
Ya o beni kandırdı benim de dağınık dedi ben de bi gaza geldim elimi sürmeden resim attımbenim de öyle oluyor tezgahım ortalama 6 m ve her yeri tabak çanak oluyor bir iş yapsam sonra hepsini bir gazla toplayınca bir ferahlama oluyor ki anlatılmaz yaşanır
Sende derkenki de kime ait pardonSende mi dağınık çalışıyorsun :)
Sende derkenki de kime ait pardonben dağınık çalışmıyorum 1 saatte 5 çeşit yemek yapıyorum ondan
Ya o beni kandırdı benim de dağınık dedi ben de bi gaza geldim elimi sürmeden resim attımakşam oldu bi mutfak attı dağınık diye benim toplu mutfaktan daha toplu
Onlar çeyreği bile değil aslındasayamadığım kadar tupper gördüm o kadar
ama diğer yerler abarttığın gibi dağınık değildi
pek değil aslında normalde hemen toparlarım ama börek çörek gibi değişik şeyler yapıyorsam her yeri dolduruyorumSende mi dağınık çalışıyorsun :)
Onlar çeyreği bile değil aslında
bahar temziliği bitmiş olsa da günlük görevler verilirse işime çok yararAnka bir dönem ayıklama düzenleme görevleri veriyorduk
benim şu bahar temizliğine el atalım ya görev bahanesiyle birşeyler yaparım hemde.
Yapalım canım bana uyar. Benim camlar yine battı dolaplar yine karıştı baştan yaparım senle duvar silmem sadeceAnka bir dönem ayıklama düzenleme görevleri veriyorduk
benim şu bahar temizliğine el atalım ya görev bahanesiyle birşeyler yaparım hemde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?