Kız valla bak çok güzel böyle sanki yurt dışı evleriymis gibi kesinlikle klasik çizgide değil.lütfen sev yatak odanı aaaaaaa

Aslında severek aldım ama bu eve çok kaba durdu.
Diğer kirada evim daha genişti odası .

ama o yatak başını hiçbir güç sevdiremez :)
ben düz bej istemiştim çiçekli gelmişti.

benim de öyle oluyor tezgahım ortalama 6 m ve her yeri tabak çanak oluyor bir iş yapsam sonra hepsini bir gazla toplayınca bir ferahlama oluyor ki anlatılmaz yaşanır

benim de öyle oluyor tezgahım ortalama 6 m ve her yeri tabak çanak oluyor bir iş yapsam sonra hepsini bir gazla toplayınca bir ferahlama oluyor ki anlatılmaz yaşanır
Ya o beni kandırdı benim de dağınık dedi ben de bi gaza geldim elimi sürmeden resim attım akşam oldu bi mutfak attı dağınık diye benim toplu mutfaktan daha toplu

Ayy koptum gene gülmekten yaa
Benim mutfakta çok bi alet edavat olmadığı için cidden çok dağılmaz
1 tane pilav tenceresi
1 tane çorba küçük
1 tane çorba büyük
1 tane tavam var
Bol bol yetio bana :)
12 kişilik yemek takımı ve Çatak kaşık takımı aldım hem misafire hem kendimize kullanıyoruz evimde misafir için bi şey tutmayı sevmiyorum
Tapirlara gelince anka acaba kullanmadıklarini satsan mı en azından yer açılır az
Mia her gün ufak ufak yer mi duzenlesek görev olarak yazsak sana soruyorum çünkü topik sahibi olarak bizi yönlendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…