çok tatlısın :)gazla çalışıyorum ben.gazı sağlam aldıysam demek
Orası kesin zaten de bedavaya gelirdiİstanbul dışına gelmiyorlar
ayrıca onlardan daha tarz fikirlere sahip olduğumu düşünüyorum
Bizim yatağın da değişmesi lazım sadece yataklar 5000 iyisini almak istesen. Bende de boyun ve bel fıtığı var iyisini alacağım inşallah :))Geçen baktım benim modeller baya düşmüş fiyatı dolap ve yatak alsan 3 bini geçmez.
Evet tutmaya çalışıyordum canım bu gün hem midem kötü hem sahurda sütüm az gibi hissettim tutmadım.sen hem emzirip hem oruç mu tutuyorsun?
Bizim yatağın da değişmesi lazım sadece yataklar 5000 iyisini almak istesen. Bende de boyun ve bel fıtığı var iyisini alacağım inşallah :))
Zaten dolap ve yatak istiyorum sadece şifoniyer falan düşünmüyorum.
Orası kesin zaten de bedavaya gelirdi
Bizim yatağın da değişmesi lazım sadece yataklar 5000 iyisini almak istesen. Bende de boyun ve bel fıtığı var iyisini alacağım inşallah :))
Evet tutmaya çalışıyordum canım bu gün hem midem kötü hem sahurda sütüm az gibi hissettim tutmadım.
ben de tutmuştum 1 gün hemen sütüm azalmıştı ve bırakmıştımOrası kesin zaten de bedavaya gelirdi
Evet tutmaya çalışıyordum canım bu gün hem midem kötü hem sahurda sütüm az gibi hissettim tutmadım.
Sadece yatak 5 bin mi
Evet işbirde falan öyle fiyatlar malesef5 binmii ben sok
Aynen muafım zaten ama sonra tutması da zor oluyor. 10 gün falan tutmaya çalışacağım Allah izin verirse. Zaten 1 hafta da reglle geçerben de tutmuştum 1 gün hemen sütüm azalmıştı ve bırakmıştım
zaten genelde tutmuyor kimse emzirirken
bence sen de tutma. süresi de uzun, o kadar aç ve susuz kalma.
Evet işbirde falan öyle fiyatlar malesef
Bizim şimdiki yatak yaylı çocuklar zıplamaktan yaylar mahvoldu.Bizim yatakta çok kalın ama memnunuz markası falan yok ama.
Miacım bizim kız hep yaşı yazan kıyafetler giyiyor hiç büyük ya da küçük gelmedi o yüzden seneye 4 yaş alsam tam gelir diye düşünüyorum :)
sende öyleçok tatlısın :)
Hayır çok güzel mià aa neden öyle diyorsun benim çok hoşuma gitmişti ay ne güzel yatak odası var dediydimyatak odasını ben sevmiyorum
Hayır çok güzel mià aa neden öyle diyorsun benim çok hoşuma gitmişti ay ne güzel yatak odası var dediydim
Hayır çok güzel mià aa neden öyle diyorsun benim çok hoşuma gitmişti ay ne güzel yatak odası var dediydim
Ee ama kizdirana ensesine şaplak atiom ben bilmiyor musunTamam da bana niye vuruyosun
Kız valla bak çok güzel böyle sanki yurt dışı evleriymis gibi kesinlikle klasik çizgide değil.lütfen sev yatak odanı aaaaaaaBu gidişle yatak odamı deli seveceğim :)
Yavaş yavaş başka gözle bakmaya başladım
Enseyse iyi ya ankanın toto emojisinden iyiEe ama kizdirana ensesine şaplak atiom ben bilmiyor musun
He bi de o var demiEnseyse iyi ya ankanın toto emojisinden iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?