ayy bi dönem çok istedim ben ondan.maddi olarak yormayacaksa neden olmasın.ben o hakkımı epilasyon cihazından yana kullandım yakın zamanda
Lazer cihazı da aldım tuttum anneme verdim ben buna üşeniyorum diye o kadar tembelim sen düşün halimi.neyseki annem bayildi bayıldı dua edio bana
Ya yok şimdi alamam ama bütçemi sarsmaz da benim korkum simdi insan ilk evini alınca hemen ikincinin hayallerini kuruyor sonra üçüncüyü derken eee bunun sonu yok mezara mi götürcem ya ben bu paraları ev ev diye bazı şeyleri ertelemek de istemiöm
Çünkü bi tane evim var şükürler olsun araba da var az da yiyim be.bebek gelince zaten o yicekmis ben hiç bi istedigimi alamayacakmisim gibi dusunuyorum

evet bende yapmak istiyorum.geçen mia yapmış gördüm.sağlam kafayla yapıp yazayım
Eşimle evlenmeden önce yapmıştık bana çok gülmüştü hatta hala dalga geçer “kendini 5 yıl sonra nerede görmek istiyorsun” diye
Ama şimdi o rotada daha iyi şekilde gidiyoruz
Kendim bir yapayım akşam da eşimi darlayayım :))

Mia inşallah alırsın canım sende..ama sen ikinci evin parası hazır diyorsun ya
Aliver be amann bi daha mı gelecez dünyaya

Oturduğum eve en az 30 bin tadilata gidecek
Banyo tadilatına 2-3 bin benden gider.
istediğim duş başlığı çöp kovası aydınlatma vs var.
eşim detaya girmez fayans duş kabin vs yaptırır geçer.
Maddi konular derin :)

ama şuan herhangi borcum masrafım olmasa düşünmeden alırdım.
yardımcısız ev işleri aşırı zor.
en azından süpürsün her gün 1 oda mis :)

Ben ayıkladım başkan
Bu yaz yetecek kıyafeti var yine çorap atlet alırım sadece. Bir de seneye kullanması için kaban alabilirim :)

Oooo sinirliportakaldan beklenmeyen performans :)

sonraki yıl ya olmazsa kıyafetler diye düşünüyorum.
yoksa şimdi sezon sonu 50-60 tl mont sonrakı yıl 130 tl oluyor.

Ya mià karışmak gibi olmasında bu evi tadilat masrafı yerine bunu satip yeni bi ev almanız zor mu canım. Ben tadilata acayip gicik oluyorum da ondan dedim.
Haklısın o zaman sen aklındaki parayi biriktirmek canım.
Benim de ev eşyası konusunda tek almak istediğim şey sanırım bu süpürge.bakalım uygun bi zamanda belki alırım:)

5 yıl sonra ben de memlekette küçük de olsa bir evimiz olsun istiyorum
Hatta memlekete direk tayinimiz çıksın yerleşelim istiyorum ama kısmet
Bi de 5 yıl içerisinde mutlaka yurtdışına tatile çıkmış olalım istiyorum
Herkes sağlıklı huzurlu yaşıyor olsun yukarıdakiler olmasa da olur :)

Bir ara düşündük ya satmayı ama o evde eskiydi bakım istiyordu.
sıfır ev, yani yap sat fazla yok burda.
tadilatla en azından istediğim tarza yakın oluyor böyle.

Bir ara düşündük ya satmayı ama o evde eskiydi bakım istiyordu.
sıfır ev, yani yap sat fazla yok burda.
tadilatla en azından istediğim tarza yakın oluyor böyle.
Tamam o zaman canım. Mutfağın çok geniş çok güzel yaptiracaksin eminim.öncesi sonrası yapArsin inşallah burda :)
Senin yatak odandaki tarzı seviyorum ben:)

Aynen öyle oldu. Mesela bu sene hiç yazlıkları yok çocukların 4 üne en az 4-5 tişört pantolon eşofman şort alınacak. Ben öyle bakıcam zamanında dağıtmasaydım büyüklerinkileri küçükler giyerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…