İyi cesarete gelmişsin :)Yürek yedim zahar
Yarına düzelecek zaten
Onun standartlarına ulaşamam onlar iki kişi biz altıLindanın standartlarında düzgün olur mu bilemem :)
benim dolabın çizgilisi ankanın da :)Senin dolaba benziyor.
Bekliyoruz fotooo miaa :)Ben çıkıyorum evde çokkk işim var.
Fırsatım olursa foto çekip sizinle paylaşmak istediklerim var.
Ne pişirdin. Börek yapacağım ben oğlana o kaldı sadece.Benim yemekler hazır valla yemekteyiz e bakıom çok komikler :)
Dünden kaldı yemekler canım mercimek çorbası etli sultan kebabı dondurmalı irmik helvası :)Ne pişirdin. Börek yapacağım ben oğlana o kaldı sadece.
Vayyy sultan kebabı falan yapar mıydın senDünden kaldı yemekler canım mercimek çorbası etli sultan kebabı dondurmalı irmik helvası :)
Yarışmalarda noluyor bilmiyorum ki kazananın ödülü var mı :)Vayyy sultan kebabı falan yapar mıydın senkeşke yarışmaya katılsaydın baya güzelmiş menü
Ben de çok bilmiyorum da kazen ödül gönderiyor Bi de pro oluyorsun kazanırsan. Ben yarışacak kadar iddalı yemek yapmıyorumYarışmalarda noluyor bilmiyorum ki kazananın ödülü var mı :)
Aaaa yaparım tabi
Normal zamanda daha çok dışardan yiyoruz ama Ramazan’da özeniyorum baya :)
Vayy iyiymiş dur yemek sitelerine gidiom ben takılmayaBen de çok bilmiyorum da kazen ödül gönderiyor Bi de pro oluyorsun kazanırsan. Ben yarışacak kadar iddalı yemek yapmıyorum
Ayy yok çok zor valla uğraşamam hayatta vazgeçtim :)Ben de çok bilmiyorum da kazen ödül gönderiyor Bi de pro oluyorsun kazanırsan. Ben yarışacak kadar iddalı yemek yapmıyorum
bende var şu ıhlas marka olandan pahalı ama kesınlıkle tavsıye ederımDun eve gittim eşimle benim montlarimizi yıkadım hallettim. Bugüne yemeklerim var 2 günlük..ya kızlar şu Robot süpürgeler varya onlardan bakıyorum sitelere girip girip diyorum Linda alma kızım çık şu siteden. Aranızda kullanan var mı acaba kolaylik sağlar mi bana günlük süpürme konusunda.
Hayatımı kolaylastiracak ne varsa seviyorum yeterki ben temizliğe ve düzene daha az vakit ayırayim
Selam kızlar bitlenmemek için geldim
Kız o değil bu uçan daire gibi kendi kendine süpüren robotu diyoruzbende var şu ıhlas marka olandan pahalı ama kesınlıkle tavsıye ederım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?