Ayyyy süperBen hemnes dolaba kıyamazdım sanırım ama çocuk odasına onun şifoniyerini düşünüyordum ben eşim dev dolap aldı kaldı.
Üniten çok tatlıymış aslında
Üniten çok tatlıymış aslındane yaptın elden çıkardın mı
Mia- tarzın çok hoş sade ferah. Kızının odasını da hatırlıyorum çok beğenmiştim onu da. Keşke evlenmeden bu sayfa olsaymış ya da ben keşfetseymişim. Şu an ben de evimi çok farklı döşemiş olurdum
Ohh attın sandım rahatladım şimdi. Aaaa aşınıyor mu öyle.hemnes duruyor küçük odada kışın üzerine koyuyoruz yine :) ama bu süsler vs olmadan :)
kızım oyuncaklarını koyuyor çekmecelerine ama üzerindeki boyalar aşındı.
Ohh attın sandım rahatladım şimdi. Aaaa aşınıyor mu öyle.
Benim tarzım yok hiç yaa sadece demirbaş eşyalar var evde. onlar da zaten yıllar içerisinde farklı zamanlarda alınınca uyumsuz toplama bilgisayar gibi
günaydın kızlar.
mia zevkin çok hoş gerçekten bence eski hali de gayet güzelmiş evininben hala minimal olamadım sanırım
aa ılk kez duyuyorum googe yazınca ılgınc dekorasyonlar cıkıyorOnunda bir adı var ekletik :)
Mia- tarzın cok hos gercekten sadelık olarak evın benım evıme benzıyor bursada olsam bende resım atardım. Ama benım tasınunca almayı dusundugum esyalar var lutfn benı caydırın
aa ılk kez duyuyorum googe yazınca ılgınc dekorasyonlar cıkıyor
Benimkinin onla alakası yok yaaa ılk kez duyuyorum googe yazınca ılgınc dekorasyonlar cıkıyor
günaydınlar herkese
mia çok beğendim tarzını seviyorum zaten biliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?