önemli konu.işin gıcık yani organik diye herşey dünya bi para.
EvetVitrinleri artık kimse tercih etmiyor.
Dışarıya koysan mutlaka alan oluyor.
Küllerinden doğmak topiğindemiydin ?
yumurtayı eşimin dayısından sütü sütçüden alıyoruz.sanırım tamamne doğal besleniyorsunuz sizTanıdıklara indirim yapıyoruz :)
yumurtayı eşimin dayısından sütü sütçüden alıyoruz.sanırım tamamne doğal besleniyorsunuz siz
benim kvde yazın sebze falan ekiyor buzluğa atıyorum pratik oluyor.ama tavuk olayına el atmam lazım.et süt yumurta köyden geliyor yazın yeşillik yetiştiriyoruz.
bazen köye gidemiyoruz tabi marketten alabiliyoruz.
ama çoğunlukla köyden gelir.
vayy Allah berekt versin 1,5 u devirdinBirikime 200 tl daha ekledim.
Size demiştim ya ramazan parası geldi 500
300 anneme vereceğim.
güzel bi anı olmuşHatırladımmm
Bir kaç gün temizlik yapamamıştım.
Bana demiştin ki görev versek yaparmısın.
böyle saymıştın bir sürü iş
bende yapmıştım
artık nasıl motive olduysam
benim kvde yazın sebze falan ekiyor buzluğa atıyorum pratik oluyor.ama tavuk olayına el atmam lazım.
vayy Allah berekt versin 1,5 u devirdin
benim de bir raf seninki gibi parfüm, deodorant, ayakkabı cilası vs. varEki Görüntüle 2267384 Eki Görüntüle 2267385
Mia’dan sonra şok etkisi yaratabilir
Ayakkabılarımızın tamamı orada duruyor, kapıda ayakkabılığım yok çıkarınca ortada durmasını sevmiyorum, en çok kullanılan dolapta geris temizlenip kutusuna. Bir erkek bi kadın ev terliği gitme yolunda, onun dışında raflardan 2si eşimin, biri parfümleri diğeri eve gelince anahtarını cebindeki evraklarını falan koyduğu “özel bölümüm” dediği yer.
Söyle mia napayım ben. Sizde durumlar nasıl kızlar bir ben miyim dolu dolu olan ya
gözünaydın :)Evet yaaa evet gitmiş inanmıyorum artık kuyruksuzum yaşasınnnnnnn
gözünaydın :)
ben de ayakkabılar nerde diye soracaktım :)Gayet güzel benim ayakkabılar dışardaki dolapta olduğu için ferah gözüktü
Aynen ama yapacak bişey yok sonradan hastanelere vermektenseönemli konu.işin gıcık yani organik diye herşey dünya bi para.
Bana da lazım öyle bişey ev aldı başını gidiyor her gün yerimden kalkamıyorumHatırladımmm
Bir kaç gün temizlik yapamamıştım.
Bana demiştin ki görev versek yaparmısın.
böyle saymıştın bir sürü iş
bende yapmıştım
artık nasıl motive olduysam
Ooo Allah bereket versin bana yaklaştın. Bu ay benden hayır yok. Gelecek aya inşallahBirikime 200 tl daha ekledim.
300 anneme vereceğim.
bereketli olsun miacım :)Birikime 200 tl daha ekledim.
300 anneme vereceğim.
Aynen ama yapacak bişey yok sonradan hastanelere vermektense
Bana da lazım öyle bişey ev aldı başını gidiyor her gün yerimden kalkamıyorum
Ooo Allah bereket versin bana yaklaştın. Bu ay benden hayır yok. Gelecek aya inşallah
aidin salih okuyorum.dikkat etmeye çalışıyorum . yeteri kadar olmasadaAynen ama yapacak bişey yok sonradan hastanelere vermektense
Bana da lazım öyle bişey ev aldı başını gidiyor her gün yerimden kalkamıyorum
Ooo Allah bereket versin bana yaklaştın. Bu ay benden hayır yok. Gelecek aya inşallah
bereketli olsun miacım :)
Aynen ben ondan sonra psikopata bağladım zatenaidin salih okuyorum.dikkat etmeye çalışıyorum tam yeteri kadar olmasada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?