Bana da tavuk hariç et iyiymiş. Ama ben sebzeciyim daha çok. B beslenme açısından en şanslı grup çok yasağı yok. Sadece yeşil mercimeğe şok olmuştum en çok sevdiğim şeydi.
0 olmak istedim bi anBana da tavuk hariç et iyiymiş. Ama ben sebzeciyim daha çok. B beslenme açısından en şanslı grup çok yasağı yok. Sadece yeşil mercimeğe şok olmuştum en çok sevdiğim şeydi.
Evet B ler için zehir gibiymiş. Direk yağ olarak depolanıyormuşBenim de B pozitif
Aaa yeşil mercimek mi
bende severim
maalesef ben de 0 :) ama et yeme kısmı beni hiç zorlamadı aşırı sebzeci biri olarakbananesen anlaşıan b'sin
yılda birkaç kez yerim çokta severim :)Evet B ler için zehir gibiymiş. Direk yağ olarak depolanıyormuşben haftada 1 kilo yediğimi bilirim
Sanmam, eşim 2 haftadır evde yalnız. Evin halini düşünmek istemiyorumAynen temizdir ben temizliği yaptım güya ama sizinkilerden kötüdür şimdi
O kadardan bişey olmaz sanırım. Mantar ve lahana şifaymış bize. Lahanayı çok severim ben.yılda birkaç kez yerim çokta severim :)
Biz eskiden annemlere giderdik çocuklarla. 2 çocuklu zamanımda yani. Eve bi gelirdim tertemizSanmam, eşim 2 haftadır evde yalnız. Evin halini düşünmek istemiyorum
O kadardan bişey olmaz sanırım. Mantar ve lahana şifaymış bize. Lahanayı çok severim ben.
Ben lahanav ıspanak, pıLahana sarması
Mantar
Severim.
kaç camın var mia. Çok mu büyük camlaryarın annem 30 kişi çağırmış direk anneme gideceğim yardıma
bugün lavabo kısmı ve 1 dolap düzeni yaparım
pazar günüde hava güzelse camlar, yağmurluysa mutfak dolabına başlarım diye düşündüm :)
Biz eskiden annemlere giderdik çocuklarla. 2 çocuklu zamanımda yani. Eve bi gelirdim tertemizakşama kadar dağıtırdık eşim söylenirdi nasıl yapıyosunuz diye
Ben lahanav ıspanak, pı
kaç camın var mia. Çok mu büyük camlar
Yaa cam çokmuş kaç oda salon sizin10 cam
11 kapı
Yaa cam çokmuş kaç oda salon sizin
bu akşam kv deyiz iftarda
yarın da annemdeyiz
pazara Allah kerim :)
Bekliyorum3+1 :)
Ev planı baya değişik sana yollarım
canım ben aşıya karşı değilim. hatta kitapta yer alan kan verme organ bağışı konularında da fikir ayrılığına düşüyorum. haklılığı olduğunu düşünmekle birlikte günümüzde imkan varken sevdiklerimizi daha uzun yaşatmaya çalışmayı mantıklı buluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?