selam:)
hastaydim bi haftadir yani.:) yeni yeni atlatiyorum derken çocuk hasta oldu
off çok zor oluyor. eşim ilerletmeden elinden geleni yapıyor ilaçlar derken...
evi temizleyemedim hatta perşembe günü iki günü rapor almişim.
uyudum bol bol.. öksürük bi geçmedi..
ama hastayken ev işleri yapmayı ihmal etmedim.
çamaşirlar vardi ( Çamaşir derdi ne zaman bitecek)
yatak odayı temizledim yatagi düzelttim dolabi düzenliycem de.
ama ev derdi niye bitmiyo
hastayken hepsini yapamadim...
nas yani. hedefini sölemiyo mu?
Günaydin.
bu Perşembe günü Eşimin arkadaşinin eşini iftara alicam.
menüm şu:
yayla çorbası izgara tavuk nohut yemegi. salata bide revani. eşim mustafa kemal paşa tatlısı diyor. yeter mi:) pilav makarna yapmıycam. çok bile..:)
çarşamba günü maaş günü.. alışverişe çikacagiz.
evi temizlenmedi eşimevde. ona birakcam
cuma günü de kaynanamgili çagircam. ona tarhana çorbası köfte patates. ( izmir köftesi ):) revani salata düşünüyorum.
yeter mi bilmiyorum pilav makarna eklemeyi düşünüyordum eşim çok oldu diyor.Değişik menüler bize de fikir oldu
bence güzel :)
yeter mi bilmiyorum pilav makarna eklemeyi düşünüyordum eşim çok oldu diyor.
bilemedim.:)
Günaaaaydın
Bu ara muhabbetiniz şahane, maşallah size
günaydın.dün başım felaket ağrıyordu.dışarda halletmem gereken işler vardı onları halletim.birazını sabaha bıraktım.yarım saatte kalanları hallettim işe geldim.evde hiç bişey yapamadım..
BEnce 2 ana yemek fazla olmuş canım nohutu veya tavuğu çıkarılmakta pilav ekleyebilirsinGünaydin.
menüm şu:
yayla çorbası izgara tavuk nohut yemegi. salata bide revani. eşim mustafa kemal paşa tatlısı diyor. yeter mi:) pilav makarna yapmıycam. çok bile..:)
cuma günü de kaynanamgili çagircam. ona tarhana çorbası köfte patates. ( izmir köftesi ):) revani salata düşünüyorum.
Günaydın herkese, dün itibari ile evimize döndük. Sadece memeleketten getirdiklerimizi yerleştirmek bile beni epey yordu. Bugün çamaşır günü. Ayrıca bir pantolon, 1 gömlek, 1 pijama ve oğlumun 1 pantolonunu ayırdım. Çöpün kenarına bırakıcam. Alan oluyor mutlaka. Oğlumun odasını dün itibari ile ayırdım. Bakalım nasıl olacak
benim balkonun da yıkanması lazım, ödevimi bu akşam yerine getireyim bari :)kızlar ya ben çok yoğunum torunlar burda ev bir görün aldı başını gidiyor
ama kızım oğlanı parka götürdü bende
torunu uyutum gelsin iş yapayım artık ne yaptıysam ödev vereyim balkon yıkamak olsun
Günaydin.
menüm şu:
nohut yemeği dediğin yahni tarzı bişeymiGünaydin.
menüm şu:
bu ara ihtiyacım var.iftardan sonra pert gibiyimGeçmiş olsun
Bazen dinlenmekte lazım.
kolay gelsinGünaydın herkese, dün itibari ile evimize döndük. Sadece memeleketten getirdiklerimizi yerleştirmek bile beni epey yordu. Bugün çamaşır günü. Ayrıca bir pantolon, 1 gömlek, 1 pijama ve oğlumun 1 pantolonunu ayırdım. Çöpün kenarına bırakıcam. Alan oluyor mutlaka. Oğlumun odasını dün itibari ile ayırdım. Bakalım nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?