selam kızlar!
dün evi süpürdüm zaten derli toplu olmuştu pek güzel oldu.
kıyafetler vardı geri dönüşüme atarım diyordum eşimle önceki akşam kağıtçı bir çocuk gördük kızımız yaşında gibi. hemen çöpün yanına bıraktık bir çöp poşeti dolusu kıyafet.
bir poşet de geri dönüşüme gidecek tarzda onu geri dönüşüme atacağız. bir de buzdolabını temizledim oradan 7-8 tane şurup şişesi boşalttım yıkadım kurumaya bıraktım onları da şişeleri ve kapakları ayrı geri dönüşüme atacağım.
balkonu bugün süpürüp silerim bir de çamaşırlar yerleşecek yerlerine yemek de yaparım başka işim yok gibi.

baya bişey çıkmış evden

pilav yapcam ama yayla çorbası yapıcam odada pirinç var. sence agir olmaz mi...
köfte patatesin yanina pilav düşünmüyorum:)
bilemedim.:)
makarnayi dün yaptım.
hazirlik yapmaya başlayacagim. ev temizleme vs.:)

pilav yapcam ama yayla çorbası yapıcam odada pirinç var. sence agir olmaz mi...
köfte patatesin yanina pilav düşünmüyorum:)
bilemedim.:)
makarnayi dün yaptım.
hazirlik yapmaya başlayacagim. ev temizleme vs.:)
çorbayı değiştirebilirsin.direk çorba pilav tavuk salata tatlı en temizi(mezede olabilir sana kalmış)

Anka bende düşünüyorum ki ankam çok iş yapıyor ondan yazamadı
Bugün eşim konyaya geliyor traktör alacakmış.
dedim benide götür. Anka var orda dedim :)

Bu ay yine çok harcıyoruz 1000 lira ayırmıştım bitmiş 500 daha koydum sadece yiyecek ve bez ve ıslak mendil için. Yeter mi acaba

Sizde mi biliyorsunuz bamya çorbasını Konyada çok meşhur ben Konyaya gelince öğrendim :)

Anka bende düşünüyorum ki ankam çok iş yapıyor ondan yazamadı
Bugün eşim konyaya geliyor traktör alacakmış.
dedim benide götür. Anka var orda dedim :)
Sahurdan sonra çok yaptım. Az sonra oğlan okula gitsin tekrar başlayacağım. Banyoyu yıkayacağım eşim yıkayacaktı kıyamadım oruç tutuyor iftardan sonra halsiz oluyor zaten ben yaparım dedim. Banyoda bizim plastik paspas gibi bişey var halı almam lazım oraya. Yıkaması zor oluyor bu şekilde.

Yaaa gelsen keşke Ne çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…