Teşekkürler, umarım bu kolay olurkolay gelsin
normal nohut yemegi..nohut yemeği dediğin yahni tarzı bişeymi
baya bişey çıkmış evdenselam kızlar!
dün evi süpürdüm zaten derli toplu olmuştu pek güzel oldu.
kıyafetler vardı geri dönüşüme atarım diyordum eşimle önceki akşam kağıtçı bir çocuk gördük kızımız yaşında gibi. hemen çöpün yanına bıraktık bir çöp poşeti dolusu kıyafet.
bir poşet de geri dönüşüme gidecek tarzda onu geri dönüşüme atacağız. bir de buzdolabını temizledim oradan 7-8 tane şurup şişesi boşalttım yıkadım kurumaya bıraktım onları da şişeleri ve kapakları ayrı geri dönüşüme atacağım.
balkonu bugün süpürüp silerim bir de çamaşırlar yerleşecek yerlerine yemek de yaparım başka işim yok gibi.
kolay gelsinGünaydın hanımlar
hvaalar ısındı benımde enerjım yerınde elhamdulillah bugun balkon ve vestıyerı aradan cıkarayım dıyorum :) :) :)
pilav yapcam ama yayla çorbası yapıcam odada pirinç var. sence agir olmaz mi...günaydınlar
benim balkonun da yıkanması lazım, ödevimi bu akşam yerine getireyim bari :)
çorba, salata, tatlı olmazsa olmazlar zaten
ama nohutun yanına pilav yakışır
tavuk yapacaksan onun da yanına pilav ya da makarna gider
aynı şekilde köfte patates yapınca da yanına makarna veya pilav ikisinden birini yapmalısın
hem iftar menüsünde daha doyurucu olur
daha neler çıktı da dün sayamadımbaya bişey çıkmış evden
bende bugün banyoya dalış yapacağımdaha neler çıktı da dün sayamadımfazla bir ünite/raf tarzı bir şey vardı o da gitti. daha aklıma gelmeyen neler vardır kim bilir aşırı bir rahatldım :))
çorbayı değiştirebilirsin.direk çorba pilav tavuk salata tatlı en temizi(mezede olabilir sana kalmış)pilav yapcam ama yayla çorbası yapıcam odada pirinç var. sence agir olmaz mi...
köfte patatesin yanina pilav düşünmüyorum:)
bilemedim.:)
makarnayi dün yaptım.
hazirlik yapmaya başlayacagim. ev temizleme vs.:)
Günaydın hanımlar
hvaalar ısındı benımde enerjım yerınde elhamdulillah bugun balkon ve vestıyerı aradan cıkarayım dıyorum :) :) :)
Burdayım canım bildirim gelmemiş yoksunuz diye herkes nerde yzmaya gelmiştim ben yokmuşum
Burdayım canım bildirim gelmemiş yoksunuz diye herkes nerde yzmaya gelmiştim ben yokmuşumlindalinda bi kaç gündür yazmıyor sanki
DÜn okuyordu aslında bişey mi oldu ki3 gündür yazmıyor takip ediyorum
Sizde mi biliyorsunuz bamya çorbasını Konyada çok meşhur ben Konyaya gelince öğrendim :)Ben misafirlere genelde güveç ve pilav yapıyorum.
yanına bamya çorbası (ben fazla sevmiyorum ama misafirler seviyor)
ortaya salata ve meze tarzı şeyler ekliyorum.
tatlı olarak kıbrıs tatlısı veya muhallebili tatlılar favorim.
ama yetiştiremezsem baklava alırım.
2. menü
Çorba pide tatlı :)
yanına salata ve içecekler.
Sahurdan sonra çok yaptım. Az sonra oğlan okula gitsin tekrar başlayacağım. Banyoyu yıkayacağım eşim yıkayacaktı kıyamadım oruç tutuyor iftardan sonra halsiz oluyor zaten ben yaparım dedim. Banyoda bizim plastik paspas gibi bişey var halı almam lazım oraya. Yıkaması zor oluyor bu şekilde.Anka bende düşünüyorum ki ankam çok iş yapıyor ondan yazamadı
Bugün eşim konyaya geliyor traktör alacakmış.
dedim benide götür. Anka var orda dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?