Sizde mi biliyorsunuz bamya çorbasını Konyada çok meşhur ben Konyaya gelince öğrendim :)
Sahurdan sonra çok yaptım. Az sonra oğlan okula gitsin tekrar başlayacağım. Banyoyu yıkayacağım eşim yıkayacaktı kıyamadım oruç tutuyor iftardan sonra halsiz oluyor zaten ben yaparım dedim. Banyoda bizim plastik paspas gibi bişey var halı almam lazım oraya. Yıkaması zor oluyor bu şekilde.
Yaaa gelsen keşkeNe çok sevinirim
Minimal yaşam adına, kullanmadığım tüm ojeleri (yaklaşık 40-50 tane) kuzenime vermek üzere ayırdım.
Ayrıca banyo dolabına göz atıp kullanmadığım krem, vakti dolan ürünleri atmak ilk amacım.
Boşaldı40-50
Oh mis ferahlamıştır dolap.
Yaaa çok heyecanlandım şimdiCanım yine denk gelirse geleceğim :)
Sahurdan sonra çok yaptım. Az sonra oğlan okula gitsin tekrar başlayacağım. Banyoyu yıkayacağım eşim yıkayacaktı kıyamadım oruç tutuyor iftardan sonra halsiz oluyor zaten ben yaparım dedim. Banyoda bizim plastik paspas gibi bişey var halı almam lazım oraya. Yıkaması zor oluyor bu şekilde.
bıraz agır ılerlıyor tarzını bılmıyorum ama belkı sıkıcı gelebılır yıne de okumanı tavsiye ederım sonu guzel bıtıyorKızlar Simyacı yı okuyan var mı?
hadı bı cekmece kardasınMinimal yaşam adına, kullanmadığım tüm ojeleri (yaklaşık 40-50 tane) kuzenime vermek üzere ayırdım.
Ayrıca banyo dolabına göz atıp kullanmadığım krem, vakti dolan ürünleri atmak ilk amacım.
kaydırmazlar altı hava almayan oldugu ıcın altı ıslak kalabılıyor bence banyoda pamuklu halı kullanılmalı bızım cok fazla ıslanıyor pamuklu hızlı kuruyor ve sık sık yıkayıp yenılerıyle degıstırebılıyorumKaydırmaz kilimler oluyor tavsiye ederim baya kullanışlı.
kaydırmazlar altı hava almayan oldugu ıcın altı ıslak kalabılıyor bence banyoda pamuklu halı kullanılmalı bızım cok fazla ıslanıyor pamuklu hızlı kuruyor ve sık sık yıkayıp yenılerıyle degıstırebılıyorum
beenKızlar Simyacı yı okuyan var mı?
Makineye atılıyor mu kızlar
aynı dertten muzdaribim. istediğim gibi hem uygun fiyatlı hem pamuklu bulamadım.kaydırmazlar altı hava almayan oldugu ıcın altı ıslak kalabılıyor bence banyoda pamuklu halı kullanılmalı bızım cok fazla ıslanıyor pamuklu hızlı kuruyor ve sık sık yıkayıp yenılerıyle degıstırebılıyorum
aynı dertten muzdaribim. istediğim gibi hem uygun fiyatlı hem pamuklu bulamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?