hım anladım o zaman kullanıslı olabılır ben altı komple kaymaz olanlardan hayal ettım bı an :)bu bahsettiğim tamamen silikonlu değil nokta nokta şeklinde.
kaymaz çorap altı gibi düşün :)
Birde ben bunu lavabo önünde kullanıyorum
ıslanmıyor benimki
ben tekzenden almıstım bıde mademe cocodan bı halı var ama ondan memnun degılım saf pamuk degılaynı dertten muzdaribim. istediğim gibi hem uygun fiyatlı hem pamuklu bulamadım.
evet buna benzer istiyorum.ben tekzenden almıstım bıde mademe cocodan bı halı var ama ondan memnun degılım saf pamuk degıl
bak bu tekzenden aldıgımın aynısı
Alize Pamuklu Bukle Kilim Labirent Modeli Ekru - Bej 50x80 Fiyatı
Alize Pamuklu Bukle Kilim Labirent Modeli Ekru - Bej 50x80 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Yaaaa keşke gelseniz o kadar isterim kiMerhaba kızlar ankam miàm saolun ya etiketlemissiniz çok yoğun geçiyor ancak okumaya firat buluyorum niyeyse.
Bi de adetim gecikti 2 gun ama kasiklarim da ağrı var olacakmisim gibi ona takiyorum kafamı
Mia gelirse ben de gelirim konya ya bakkk hee :)
test yaptın mı canımMerhaba kızlar ankam miàm saolun ya etiketlemissiniz çok yoğun geçiyor ancak okumaya firat buluyorum niyeyse.
Bi de adetim gecikti 2 gun ama kasiklarim da ağrı var olacakmisim gibi ona takiyorum kafamı
Merhaba kızlar ankam miàm saolun ya etiketlemissiniz çok yoğun geçiyor ancak okumaya firat buluyorum niyeyse.
permolitin permomax boyası
Bi gün nasip olur inşallah tanımamız canım :)Yaaaa keşke gelseniz o kadar isterim ki
Rahin filminden sonraki ilk regl mi olacak canım.
Her yaptigim negatif eşim bekleyelim biraz daha deditest yaptın mı canım
Aynen ne güzel olur gitsek :)Hımmm değişik canım test yaptın mı belki başka birşey vardır İnş :)
Eşim çok erken gidecekti.
birde merkeze uğramıcam köyüne gitcem dedi.
hızlı tren varmış aslında
Yaa test yapsanaBi gün nasip olur inşallah tanımamız canım :)
Evet canım ilk regl olacak rahim filminden sonraki
piyasada ki en uyduruk üründür. Assos'ta ki evimi boyattım, rezil ötesi sonuç '
Aynen ne güzel olur gitsek :)
Yok ya kasiklarim agriyor ya yapmim dedim hüzün oluyor sonra sonu
Yok be negatif çıkıyor hep uzulüom sonra gerek yok canım.Kazen gelmiş kimin kuyruğu gidecek ki
Yaa test yapsana
Aynen ne güzel olur gitsek :)
Yok ya kasiklarim agriyor ya yapmim dedim hüzün oluyor sonra sonu
Kazen gelmiş kimin kuyruğu gidecek ki
Ne bilim yapmayalım dediydik yapsam mi ki acaba :)Bak sen yinede ne olcak canım kontrollü ilerle bence .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?