bu bahsettiğim tamamen silikonlu değil nokta nokta şeklinde.
kaymaz çorap altı gibi düşün :)
Birde ben bunu lavabo önünde kullanıyorum
ıslanmıyor benimki
hım anladım o zaman kullanıslı olabılır ben altı komple kaymaz olanlardan hayal ettım bı an :)

aynı dertten muzdaribim. istediğim gibi hem uygun fiyatlı hem pamuklu bulamadım.
ben tekzenden almıstım bıde mademe cocodan bı halı var ama ondan memnun degılım saf pamuk degıl
bak bu tekzenden aldıgımın aynısı

Vücudum o kadar hassas ki yüzüme kolay kolay bir şey kullanamıyorum boya konusunda da öyle diye nalburun tavsiyesiyle permolitin permomax boyasını aldım hem silinebilir hem de kokmuyor diye memnunum da (un kurabiyesi rengi o kadar güzel ki sıcak tonları sevenler baksın) şimdi o sorunum bitti eşya rengi sorunum başladı hayalimdeki eve ulaşmam için bir 5 sene geçmesi gerekiyor sanırım... eşyalarımı boyamak istiyorum önerisi olan var mı?

Merhaba kızlar ankam miàm saolun ya etiketlemissiniz çok yoğun geçiyor ancak okumaya firat buluyorum niyeyse.
Bi de adetim gecikti 2 gun ama kasiklarim da ağrı var olacakmisim gibi ona takiyorum kafamı
Mia gelirse ben de gelirim konya ya bakkk hee :)

Yaaaa keşke gelseniz o kadar isterim ki
Rahin filminden sonraki ilk regl mi olacak canım.

Hımmm değişik canım test yaptın mı belki başka birşey vardır İnş :)
Eşim çok erken gidecekti.
birde merkeze uğramıcam köyüne gitcem dedi.
hızlı tren varmış aslında

Hımmm değişik canım test yaptın mı belki başka birşey vardır İnş :)
Eşim çok erken gidecekti.
birde merkeze uğramıcam köyüne gitcem dedi.
hızlı tren varmış aslında
Aynen ne güzel olur gitsek :)
Yok ya kasiklarim agriyor ya yapmim dedim hüzün oluyor sonra sonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…