Tamam bir kaç gün bekleyelim o zamanYok be negatif çıkıyor hep uzulüom sonra gerek yok canım.
Giderken alım bari yarın sabah ilk idrarla yapım napim :)Rahim filminden sonra çok kalan var canım yapsan aslında aklından çıkar
Keske çıksa valla bee varya ne sevinirdimRahim filminden sonra çok kalan var canım yapsan aslında aklından çıkar
Giderken alım bari yarın sabah ilk idrarla yapım napim :)
Sen nasıl rahat edeceksen canım. Zorlamayalım bizKeske çıksa valla bee varya ne sevinirdim
Giderken alım bari yarın sabah ilk idrarla yapım napim :)
arkadaş reklamdan mı uçmuşpiyasada ki en uyduruk üründür. Assos'ta ki evimi boyattım, rezil ötesi sonuç '
bir haftayı devir direk kan ver bana kalırsa.Giderken alım bari yarın sabah ilk idrarla yapım napim :)
2 kere okudum ne anlatmaya çalıştığını anlamak için geçmiş mesajlarına baktım ve anladım reklamcıymş arkadaşarkadaş reklamdan mı uçmuş
lindalinda hep düzenli oluyorsan inşallah güzel haberini alırız
Saol canım adet ağrılarım gibi kasiklarim agrio iki gündür gene.sanırım olmadı ama merak da ediyorum.en iyisi kafada bitirmek sanırım bakıp ya var ya da yok napalım hayırlısı..lindalinda hep düzenli oluyorsan inşallah güzel haberini alırız
dağıt kafanı.başka şeylere odaklan.Saol canım adet ağrılarım gibi kasiklarim agrio iki gündür gene.sanırım olmadı ama merak da ediyorum.en iyisi kafada bitirmek sanırım bakıp ya var ya da yok napalım hayırlısı..
Ne bilim yapmayalım dediydik yapsam mi ki acaba :)
Ah yapabilsem canımdağıt kafanı.başka şeylere odaklan.
Yok canım kullanmıyorum evet çok değil zaten 2 gun o yuzden bakmadım bugün yarın gelir diye.bilmiorum ki aynı kasik agrisi mi oluyor gebeykende acaba?folik asit kullanıyor muydun canım?
2 gün gecikme çok değil aslında ama inşallah vardır bişey :)
valla her türlü belirtiyi yaşayan var canım. ben kafamdan attığım rahim filmi çekildiğim ay hamile kalmıştım ve belirtim sık idrardı. hatta iş yerinde duramadım enfeksiyon var kesin diye doktora giderken aklıma test almak geldi öyle öğrendim.Yok canım kullanmıyorum evet çok değil zaten 2 gun o yuzden bakmadım bugün yarın gelir diye.bilmiorum ki aynı kasik agrisi mi oluyor gebeykende acaba?
folik asit kullanmanı tavsiye ederimYok canım kullanmıyorum evet çok değil zaten 2 gun o yuzden bakmadım bugün yarın gelir diye.bilmiorum ki aynı kasik agrisi mi oluyor gebeykende acaba?
İnşallah canım ya hayırlısı Allahtan..valla her türlü belirtiyi yaşayan var canım. ben kafamdan attığım rahim filmi çekildiğim ay hamile kalmıştım ve belirtim sık idrardı. hatta iş yerinde duramadım enfeksiyon var kesin diye doktora giderken aklıma test almak geldi öyle öğrendim.
senin de olacak Allahın izniyle benim tedaviyle hamile kalan çok fazla tanıdığım var zaten.
1 sene gelmezse 1 sene hap mi yutacam ama canımfolik asit kullanmanı tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?