oyun parkina bezli çocuk almıyorlar iyi fikir miş:)eski bezler kuru tutmuyordu. çocuklar rahatsız oluyordu o sebeple çabuk alışıyordu. şimdiki bezler kupkuru çocuk rahatsız olmuyor ki.
"Tatile gidicez havuza giremezsin" gibi bi şey uydurun.
ya da
"oyun parkına bezli çocuk almıyorlar."
"top havuzuna bezli çocuk sokmuyorlar" vb. diyebilirsiniz
ayy kepçenin biri bana ver çorbalara yetmiyor
bende üç tane var biri plastik.. biri çorbaya diğeri yemege koyuyorum şu an makinede. bugün de misafir var :/ makineden alip yıkıycam maalesef.2 tane var benimde :) 1 tane yetmiyor.
Halısız yaşayamam keşke evde tek boşluk olmadan heryer halı olsaTamam işte uygulamaya geçildi :)
dolaplar ferahlasın misss
Bende halısız olmayı çok iyi birşey olacağını sanıyordum ama evin tozu daha yayıldı sanki
terliksiz gezememek de sorundu.
gelir gelmez serdim.
Koltuksuz yaşamak ne biliyim nerde oturucaz :)
Yerde oturacak yayılacaz oh misTamam işte uygulamaya geçildi :)
dolaplar ferahlasın misss
Bende halısız olmayı çok iyi birşey olacağını sanıyordum ama evin tozu daha yayıldı sanki
terliksiz gezememek de sorundu.
gelir gelmez serdim.
Koltuksuz yaşamak ne biliyim nerde oturucaz :)
Bir de eğer bu dönem çişi öğrense bile kardeşi olacağı içim geri dönüş olabilir bu da hem seni hem onu yorar iyisi mi erteleyin bir süreKEsinlikle, üstümden yükü kalkmıştı gibi hissediyorum bugün daha huzurluyum
E baharat nerdeTezgaha baharat koymuyoruz sadece yağlıkLinda yalıkta koymuyor
Sanırım benim 5 kepçem var2 tane var benimde :) 1 tane yetmiyor.
DolaptaE baharat nerde
2 tane var benimde :) 1 tane yetmiyor.
1 az 3çok 5 aşırıbende üç tane var biri plastik.. biri çorbaya diğeri yemege koyuyorum şu an makinede. bugün de misafir var :/ makineden alip yıkıycam maalesef.
Fotoğraf atabilir misiniz ben hep tezgahta bilirim baharatlığıDolapta
Beş iyi bence ya aşırı mı diyorsun hiç onlardan ayrılmayındğşünmemiştm1 az 3çok 5 aşırı
Benim baharatlığım yok aslında. Evlenirken kavanoz almıştım sonra iyisini alacağım diye. hala onlara koyuyorum. Şimdi bebek sallıyorum kalkınca atarımFotoğraf atabilir misiniz ben hep tezgahta bilirim baharatlığı
Beş iyi bence ya aşırı mı diyorsun hiç onlardan ayrılmayındğşünmemiştm
Üçünü ayır 3-5 ay lazım olursa geri koyarsın lazım olmazsa çıkarırsın evden. Bana fazla geldi ama her evin durumu farklı tabiBeş iyi bence ya aşırı mı diyorsun hiç onlardan ayrılmayındğşünmemiştm
Sen de de mi bebek var benim ki de şu an kucağımdaBenim baharatlığım yok aslında. Evlenirken kavanoz almıştım sonra iyisini alacağım diye. hala onlara koyuyorum. Şimdi bebek sallıyorum kalkınca atarım
Kullanıyorum gibi geliyorÜçünü ayır 3-5 ay lazım olursa geri koyarsın lazım olmazsa çıkarırsın evden. Bana fazla geldi ama her evin durumu farklı tabi
Benim de 2 bıçağım var kullandığım. Ayrıyeten kurbanda kullandığım 2 bıçak var ama onlar dolapta sadece kurbanda lazım oluyor. Çocuk çoğalınca kurbandan dolaba koyuyoruz biraz artık.7 bıçağım varken bende aynısını düşünüyordum.
Şuan 2 bıçağım var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?