- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 37
2 bıçak mı7 bıçağım varken bende aynısını düşünüyordum.
Şuan 2 bıçağım var :)
Biri 2,5 yaşında biri 5,5 aylık ikisini birden sallıyorumSen de de mi bebek var benim ki de şu an kucağımda
Aynen onu da düşündüm, bağladım gitti bezini oh misBir de eğer bu dönem çişi öğrense bile kardeşi olacağı içim geri dönüş olabilir bu da hem seni hem onu yorar iyisi mi erteleyin bir süre
Benim de 2 bıçağım var kullandığım. Ayrıyeten kurbanda kullandığım 2 bıçak var ama onlar dolapta sadece kurbanda lazım oluyor. Çocuk çoğalınca kurbandan dolaba koyuyoruz biraz artık.
salata yaparken meyve biçagindan kullaniyorum7 bıçağım varken bende aynısını düşünüyordum.
Şuan 2 bıçağım var :)
Estağfirullah kapaklı mı bu dolap
HaklılAr ama katılıyorum gayet güzeller kavanozlarınDaha önce alacaktım bievden beğendim çok güzel bi tane. Birikim topiğinde gerek yok o parayı kumbaraya at diye ikna ettiler böyle kaldı
Evet canım davlumbazın solundaki dolap. Sağ mu yoksaEstağfirullah kapaklı mı bu dolap
Olabilir aslında ama benim dolaplar çok yüksek arkadaki kavonozu alırken zorlanırımEvet canım ocağın solundaki dolap.
En arkadaki 2 tane de kekik ve zencefil var. az kullandıklarım yani.Olabilir aslında ama benim dolaplar çok yüksek arkadaki kavonozu alırken zorlanırım
Bugün mutfağı temizliyorum çoğu yer bitti eğer bitmeseydi bıçak ve kepçeleri gözden geçirebilirdim. Kısmet bir dahiline artıkEn arkadaki 2 tane de kekik ve zencefil var. az kullandıklarım yani.
Ayy çok güzel ama kiracılara göre değil
Bizde kiracıyız. Aslında derz doldurulur nolcak ki ama işte eşimAyy çok güzel ama kiracılara göre değil
Olsun başkasının malı sonuçta bilmiyorum ben çok hassasım bu konuda inşallah bizlerin de evi olur da gönlünüzce orasını burasını denebilirizBizde kiracıyız. Aslında derz doldurulur nolcak ki ama işte eşimya da dolabın altına da takılabilir. Sonra oraya vida gizleyen bantlardan yapıştırılır.
İnşallah canımOlsun başkasının malı sonuçta bilmiyorum ben çok hassasım bu konuda inşallah bizlerin de evi olur da gönlünüzce orasını burasını denebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?