- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 37
HAha hayaller büyükİnşallah canım
Bahçe katında en az 4+1 çamaşır odası giyinme odası vs olan ultra lüks bir ev istiyorumfazlasında gözüm yok
BEnim 4 çocuğum var yetmiyor odalarHAha hayaller büyükbana 3+1 normal bir daire yeter asansör doğalgaz büyük balkon ebeveyn banyo kiler kriterlerim hayalim de fakir
Allah bağışlasın 2 li yerleşsinlerBEnim 4 çocuğum var yetmiyor odalar
Evet ama şu an 3+1 evim. Oturma odası salon mecburen ayırdığım için 2 si yatak odasında kaldıAllah bağışlasın 2 li yerleşsinler
Aynen benim de ayrı çocuklu evde bir olmuyorEvet ama şu an 3+1 evim. Oturma odası salon mecburen ayırdığım için 2 si yatak odasında kaldı
Evet ya bi de benim gelen çok oluyor. Erkek kadın ayrı oturmak istiyor. Hele bayramlarda oturtacak yer bulamıyordum mecbur ayırdım. 2,5 sene oldu daha ayıralı.Aynen benim de ayrı çocuklu evde bir olmuyor
neden bahçe katı.İnşallah canım
Bahçe katında en az 4+1 çamaşır odası giyinme odası vs olan ultra lüks bir ev istiyorumfazlasında gözüm yok
Çocuklar oynasın diye.neden bahçe katı.
Merhaba kızlar benim sadece 1 kepçem var silikon ama gül gibi yetio valla
Bugün doktora gittik hgc 460 çıktı çok güzel artmış dedi 4+2 falan teyzeleri
Düşük ihmali var mı diye de test yati çok şükür o da temiz.
Keseyi haftaya ancak goruruz dedi kalp atışı 2 hafta sonra.dış gebelik falan mı diye bakacağız dedi uyuz doktor hihhh
Güzel haberler bunlar, sen hep pozitif düşünMerhaba kızlar benim sadece 1 kepçem var silikon ama gül gibi yetio valla
Keseyi haftaya ancak goruruz dedi kalp atışı 2 hafta sonra.dış gebelik falan mı diye bakacağız dedi uyuz doktor hihhh
Yazın benim de gelenim çok olur yatacak yerde lazım şimdilik böyle iyi ama çocuklar büyüyünce oturma odasını kaldırmak istiyorumEvet ya bi de benim gelen çok oluyor. Erkek kadın ayrı oturmak istiyor. Hele bayramlarda oturtacak yer bulamıyordum mecbur ayırdım. 2,5 sene oldu daha ayıralı.
Mecbur iyi düşünmeye çalışıyorum canım. Umarım saglikla ilerler gebeligimGüzel haberler bunlar, sen hep pozitif düşün
Çok güzel heyecanlar canım sonra bunun cinsiyet görmesi ikili testi organ taramasıMerhaba kızlar benim sadece 1 kepçem var silikon ama gül gibi yetio valla
Galiba canım ya kese yi ve kalp atışını duyaydim hayırlısı ile.bugüne de bin şükür.Çok güzel heyecanlar canım sonra bunun cinsiyet görmesi ikili testi organ taramasışeker yüklemesi var da var her seferi ayrı heyecan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?