Rowenta Compact Power RO3723 TA 750 W Toz Torbasız süpürge kullaniyorum çok memnunum:)
çok iyi çeşiyor. torbasiz daha kolay oluyor.
Bu arada balkonu kapattırma kararı aldık, Ağustos’ta ev kredisi bitince. Orayı oyun odası yapacağım. Arkadaşlarla 1000 tl lik güne girdik Eylül de başlayacak.gün parası yerini bulmuş oldu :)
letgoda 4 parça kıyafet sattım kızımın
parası kızımın birikimine..
benim kızımın kiyafeti de çok.letgoda 4 parça kıyafet sattım kızımın
parası kızımın birikimine..
yanlıslıkla baska komsuya nasıl gıdılıyo yaBu arada yine elecdanın topiğe eklemişim göndermeden farkettimbi kere de yanlışlıkla başka komşuya gitmiştim ona benzedi
3 gün uyumayınca heryere gidiliyoryanlıslıkla baska komsuya nasıl gıdılıyo ya
hahaah sen bıde onun arkasından ıhlas alBiz süpürgeyi ilk aldığımızda sadece 1 koltuk süpürdük şoka girdik çıkan tozla. Sonra halıyı süpürünce yıllarca pislik içinde oturduğumuza kanaat getirdik
İhlas kullandım canım ben. Sevmiyorum onu çok zor kullanmasıhahaah sen bıde onun arkasından ıhlas al
Benim süpürgeyi alırken sen var mıydın hatırlıyor musunhahaah sen bıde onun arkasından ıhlas al
Mia- gece topiğin eski sayfalarınagöz attım bi ara baktım herkes şunu attım bunu attım diye coşmuş kalkıp bişeyler atasım geldi
Arıtıcısı falan hepsi beraber bodrumda yatıyor
Valla yaa hayatımı kolaylaştıracağım diye diye servet harcadımAnka maşallah kullanmadığın pahalı ürün kalmadı sanırım
Valla yaa hayatımı kolaylaştıracağım diye diye servet harcadımşimdi kafamda şarjlı süpürge var günlük kullanmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?