Baya da cam var mià bé napmayi düşünüyorsun. Sil sil bitmez vallaha. Aslında ben su şeyleri seviom ama adını bilmiorum yurt dışında daha çok kullanılıyor
İki cam arasına jaluzi tarzı bi şey koyuyorlar yani hiç bi zaman batmiyor yikanmiyor tertemiz kalıyor açma kapama işini dé disarida gene aparati oluyor stor perdedeki gibi.çok hoş duruyor
ben sevemedim bu katlamalıları
ahhh ahhhh diyorum bunun için.
Aynen canım 10 bin biriktirip tüm odayı değiştirelim dedim. Şu an oturma odası ve yatak ihtiyacımız var. Gerisi istek. Bi de arkadaşla konuştuk 10 yıldan sonra beyazeşyalar bi anda bozulabiliyor kenarda paran dursun taksitle uğraşma dedi. O da mantıklı geldi bana.Anka hedeflerini belirledikten sonra oda oda bence tamamını değiştirmen daha mantikli geldi bana tek tek yaparsan sevmeyebilirsin ama tüm oda da kafanda daha net oturur bence
ben sevemedim bu katlamalıları
Canım 10 bin oturma odası için fazla mı biraz o kadar gitmez ya koltuk takımı halı perde avize bi de tv ünitesi mümkün mü 10 gider mi bilemedim.ama luks istiyorsan gidebilir yaniAynen canım 10 bin biriktirip tüm odayı değiştirelim dedim. Şu an oturma odası ve yatak ihtiyacımız var. Gerisi istek. Bi de arkadaşla konuştuk 10 yıldan sonra beyazeşyalar bi anda bozulabiliyor kenarda paran dursun taksitle uğraşma dedi. O da mantıklı geldi bana.
Dyson çok lüks olacaktı zaten. Sanırım bi daha temizlik avcıları izlemezsem aklıma gelmez
Aynen canım 10 bin biriktirip tüm odayı değiştirelim dedim. Şu an oturma odası ve yatak ihtiyacımız var. Gerisi istek. Bi de arkadaşla konuştuk 10 yıldan sonra beyazeşyalar bi anda bozulabiliyor kenarda paran dursun taksitle uğraşma dedi. O da mantıklı geldi bana.
Dyson çok lüks olacaktı zaten. Sanırım bi daha temizlik avcıları izlemezsem aklıma gelmez
Hangi ara olduk bizYahu ne elit topik oldu burası
evin maddi yükü zaten sende.eşinde işsiz diye kafası iyi olmayabilir.bunla ilgili bişeymi bilmiyorum ama.senin yükünün biraz hafiflemesi lazım.günaydin.
dün işten gelir gelmez yemek hazirladim.
dondurmalı irmik tatlısı yaptım patatesleri haşladim. birazini alip çorba yaptım.:)
çiğköfte canim çekmişti onu aldik:)
kaynanamgileçiktim balkon vardi çiktim oturdum. rahat vermediler.
çay içmek istemedim. midem kötüydü.
aşagiya indim eşimle kavga ettik. aramiz şu an limoni.. ayri yattim bende.
+1Ya canım her evlilikte tartışma olur.
Sorun neyse çözüm odaklı olmanızı tavsiye edebilirim.
Anladığım kadarıyla üzerinde çok fazla sorumluluk var.
Bu kadar fedakar olman seni yıpratabilir.
yani bir hafta sonunu ailecek geçirebileceğiniz güzel bir yere gidin. oh mis :)
İyiyiz canım sen nasılsın sabah sabah süpürgeler perdeler havada uçuştu vallaselamsız daldım.sorryy.
slm nasılsınız
görüntüsünüde sevmedim.bizim çaprazda oturanda var.artık niye öyle duruyor bilmiyorum ama dışardan yamuk yumuk katlanmış gibi duruyor.estetik gelmiyor banaYıkaması zor oluyormuş vazgeçtim bende.
gider bence.Canım 10 bin oturma odası için fazla mı biraz o kadar gitmez ya koltuk takımı halı perde avize bi de tv ünitesi mümkün mü 10 gider mi bilemedim.ama luks istiyorsan gidebilir yani
dışardan elit gözüküyor topik .diyim ben sizeHangi ara olduk biz
selamsız daldım.sorryy.
slm nasılsınız
İyiyiz canım sen nasılsın sabah sabah süpürgeler perdeler havada uçuştu valla
süper bence.Ya kızlar aksama nohut ya da fasulye yapsam yanına da pilav yeter mi sizce.2 gün yeriz artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?