Çok pahaliymis ya cidden o ne öyle.katlamalı tül nasıl oluyor ki hiç anlamam tül işlerinden :)
günaydin:)İstesem alabilirim ama birikime kıyamam :)
stor iyi canım ya sade kullanımı kolay. önceki evimde tül ve fon vardı ağır bir havası oluyor onun. ama stordan daha pahalı :))
Ya spa diye geçiyor özel başlıkları falan var vücut için falan bilmiyorum ki kullanır miyim 50 dk şarj süresi var.ıslak ya da kuru kullanabiliyorsun hepsi bu kadarArasında ki fark nasıl acaba.
ben 180 tl aldım kablosuz olması çok iyi oldu.
günaydin:)
bence varken alma derim:)
Biraz kasvetli bi havası var gibi geldi bana tabi zevk meselesi de.senin evin de nasıl 7 cam var ki kaç arti kac
Ya spa diye geçiyor özel başlıkları falan var vücut için falan bilmiyorum ki kullanır miyim 50 dk şarj süresi var.ıslak ya da kuru kullanabiliyorsun hepsi bu kadar
Biraz kasvetli bi havası var gibi geldi bana tabi zevk meselesi de.senin evin de nasıl 7 cam var ki kaç arti kac
İşte dedim ömürlük mu alayım ama zaten emzirme döneminden sonra lazer e giderim gene bentüyleri alsın yeter yahu
bende üçüncü kata çikana dek hiç bişey almiyorum ki bi şey çikiyor ortaya.:/yok şuan alamam :)
ancak tüm ev tadilat olur masraflar borçlar biter sonra düşünebilirim :)
Baya da cam var mià bé napmayi düşünüyorsun. Sil sil bitmez vallaha. Aslında ben su şeyleri seviom ama adını bilmiorum yurt dışında daha çok kullanılıyor10 cam varda salona yaptırmayacağım.
3+1
bende üçüncü kata çikana dek hiç bişey almiyorum ki bi şey çikiyor ortaya.:/
bekarken aldığım evimin duvarlari çatladi. kiraci var şimdi.
onun tamirati ev sahibine ait. bide sigorta karşılarsa ödeme yapmayacagiz.
inşaallah karşılaryoksa 500 tl masraf
günaydin.
dün işten gelir gelmez yemek hazirladim.
dondurmalı irmik tatlısı yaptım patatesleri haşladim. birazini alip çorba yaptım.:)
çiğköfte canim çekmişti onu aldik:)
kaynanamgileçiktim balkon vardi çiktim oturdum. rahat vermediler.
çay içmek istemedim. midem kötüydü.
aşagiya indim eşimle kavga ettik. aramiz şu an limoni.. ayri yattim bende.
fikren ruhen hiç bişeu uyuşmuyor dediğime hiç bişeye katılmıyor. perşembe günü işyerinde düzenlenen iftar yemegi var gitcektik tartişma sonunda vazgeçti.Ya canım her evlilikte tartışma olur.
Sorun neyse çözüm odaklı olmanızı tavsiye edebilirim.
Anladığım kadarıyla üzerinde çok fazla sorumluluk var.
Bu kadar fedakar olman seni yıpratabilir.
yani bir hafta sonunu ailecek geçirebileceğiniz güzel bir yere gidin. oh mis :)
Aynen canım idare edeyim dedim vaz geçtim. Oturma odasını değiştireceğim birikime devam seneye ramazan bayramına kadar hedef 10 bin. Halısından perdesine hepsini değiştirelim dedimAz önce bende baktım da diğer süpürgeyi almamış olsaydın al derdim de
zaten güzel bir süpürgen var
diğeri sadece kırıntılar için istiyorsun zaten :)
Anka hedeflerini belirledikten sonra oda oda bence tamamını değiştirmen daha mantikli geldi bana tek tek yaparsan sevmeyebilirsin ama tüm oda da kafanda daha net oturur benceAynen canım idare edeyim dedim vaz geçtim. Oturma odasını değiştireceğim birikime devam seneye ramazan bayramına kadar hedef 10 bin. Halısından perdesine hepsini değiştirelim dedimama 5000 olunca belki yatak alırım
fikren ruhen hiç bişeu uyuşmuyor dediğime hiç bişeye katılmıyor. perşembe günü işyerinde düzenlenen iftar yemegi var gitcektik tartişma sonunda vazgeçti.
tüm planlari iptal etti. nabim ben bu adama. elimden geleni yapıyorum ..
kaynanam dirdir etti dinlemedim sinirlendim susmadi bi.
indim eşimle tartiştik. artık yüzünü görmek ve konuşmak istemiyorum şu an morelim bozuk. herşey onun dedigi olsunistiyor. ben dinlemediğimde kıyamet koptu.
Attım favoriye, belki bi gün benim olur :)
Ya onlara bende bayılıyorum ama onlarda extra pahalı. Gerçi perde masrafını, perde temizleme masrafını düşünürsek normal aslında. Eşimi ikna edemedim ben. Yoksa istiyordum.Baya da cam var mià bé napmayi düşünüyorsun. Sil sil bitmez vallaha. Aslında ben su şeyleri seviom ama adını bilmiorum yurt dışında daha çok kullanılıyor
İki cam arasına jaluzi tarzı bi şey koyuyorlar yani hiç bi zaman batmiyor yikanmiyor tertemiz kalıyor açma kapama işini dé disarida gene aparati oluyor stor perdedeki gibi.çok hoş duruyor
Aynen canım idare edeyim dedim vaz geçtim. Oturma odasını değiştireceğim birikime devam seneye ramazan bayramına kadar hedef 10 bin. Halısından perdesine hepsini değiştirelim dedimama 5000 olunca belki yatak alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?