Arasında ki fark nasıl acaba.
ben 180 tl aldım kablosuz olması çok iyi oldu.
Ya spa diye geçiyor özel başlıkları falan var vücut için falan bilmiyorum ki kullanır miyim 50 dk şarj süresi var.ıslak ya da kuru kullanabiliyorsun hepsi bu kadar

yok şuan alamam :)
ancak tüm ev tadilat olur masraflar borçlar biter sonra düşünebilirim :)
bende üçüncü kata çikana dek hiç bişey almiyorum ki bi şey çikiyor ortaya.:/
bekarken aldığım evimin duvarlari çatladi. kiraci var şimdi.
onun tamirati ev sahibine ait. bide sigorta karşılarsa ödeme yapmayacagiz.
inşaallah karşılaryoksa 500 tl masraf

10 cam varda salona yaptırmayacağım.
3+1
Baya da cam var mià bé napmayi düşünüyorsun. Sil sil bitmez vallaha. Aslında ben su şeyleri seviom ama adını bilmiorum yurt dışında daha çok kullanılıyor
İki cam arasına jaluzi tarzı bi şey koyuyorlar yani hiç bi zaman batmiyor yikanmiyor tertemiz kalıyor açma kapama işini dé disarida gene aparati oluyor stor perdedeki gibi.çok hoş duruyor

günaydin.
dün işten gelir gelmez yemek hazirladim.
dondurmalı irmik tatlısı yaptım patatesleri haşladim. birazini alip çorba yaptım.:)
çiğköfte canim çekmişti onu aldik:)
kaynanamgileçiktim balkon vardi çiktim oturdum. rahat vermediler.
çay içmek istemedim. midem kötüydü.
aşagiya indim eşimle kavga ettik. aramiz şu an limoni.. ayri yattim bende.

İhtiyaçlar bitmez canım.
İnş sigorta karşılar.

Ya canım her evlilikte tartışma olur.
Sorun neyse çözüm odaklı olmanızı tavsiye edebilirim.
Anladığım kadarıyla üzerinde çok fazla sorumluluk var.
Bu kadar fedakar olman seni yıpratabilir.
yani bir hafta sonunu ailecek geçirebileceğiniz güzel bir yere gidin. oh mis :)

fikren ruhen hiç bişeu uyuşmuyor dediğime hiç bişeye katılmıyor. perşembe günü işyerinde düzenlenen iftar yemegi var gitcektik tartişma sonunda vazgeçti.
tüm planlari iptal etti. nabim ben bu adama. elimden geleni yapıyorum ..
kaynanam dirdir etti dinlemedim sinirlendim susmadi bi.
indim eşimle tartiştik. artık yüzünü görmek ve konuşmak istemiyorum şu an morelim bozuk. herşey onun dedigi olsunistiyor. ben dinlemediğimde kıyamet koptu.

Az önce bende baktım da diğer süpürgeyi almamış olsaydın al derdim de
zaten güzel bir süpürgen var
diğeri sadece kırıntılar için istiyorsun zaten :)
Aynen canım idare edeyim dedim vaz geçtim. Oturma odasını değiştireceğim birikime devam seneye ramazan bayramına kadar hedef 10 bin. Halısından perdesine hepsini değiştirelim dedim ama 5000 olunca belki yatak alırım

Anka hedeflerini belirledikten sonra oda oda bence tamamını değiştirmen daha mantikli geldi bana tek tek yaparsan sevmeyebilirsin ama tüm oda da kafanda daha net oturur bence

Aslında eşinin çalışmıyor olması ve senin çalışma ortamına gitmesi, uyum süreci zor olabilir yani kendini kötü hissedeceğini biliyor. İki tarafta kendine göre haklı yanları vardır elbet.
aslında sorunun temelinde yatan sorunları tek tek konuşmalısınız.

Eki Görüntüle 2271069

Bundan işte canım daha bi sürü modeli var 1500 tl ye olanlarda var.
Attım favoriye, belki bi gün benim olur :)
Ya onlara bende bayılıyorum ama onlarda extra pahalı. Gerçi perde masrafını, perde temizleme masrafını düşünürsek normal aslında. Eşimi ikna edemedim ben. Yoksa istiyordum.

Sadece 1 odaya 10 bin mi harcayacaksın Aboooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…