- 26 Mayıs 2016
- 3.835
- 8.113
- 158
Varsa paran al gitsin dicem de burdaki kızlar dövecek diye korkuyorumperdelerden ziyade aklım robotta nasıl tatlı
Ya kızlar aksama nohut ya da fasulye yapsam yanına da pilav yeter mi sizce.2 gün yeriz artık.
Varsa paran al gitsin dicem de burdaki kızlar dövecek diye korkuyorum
Canım 10 bin oturma odası için fazla mı biraz o kadar gitmez ya koltuk takımı halı perde avize bi de tv ünitesi mümkün mü 10 gider mi bilemedim.ama luks istiyorsan gidebilir yani
Kızlar koltuk takımı fiyatlarına en son ne zaman baktınız. Yüzüne bakılır az iyi bişey almak istesen 5000 den başlıyor. Lükse kaçarsan 15000 bini geçmen lazımYahu ne elit topik oldu burası
yok şuan alamam.eve odakladım kendimi.eşim arsa diye tutturdu ama güzel bir eve çıkasım var.hoş şimdiki evimde güzel ama site içine bakıyor.ayrıca tek banyolu,kileri ve giyinme odası yok ve kapalı balkonuda yokVarsa paran al gitsin dicem de burdaki kızlar dövecek diye korkuyorum
evet hakem lindaya doğru yürüyor sarı çıkaracak gibi ama hayırr hakem kırmızı kartı çıkardı.linda saha dışı üzgünüm sayın seyirciler
çok mantıklıŞebnem seçkinerin kocasına turuncu klozet al diye hesabından baskı yapıyorlar biz de bizim kocaların hesabını mı bassak robot istiyoruz diye
Ay evet ya haklısın aslında ben koltuk fiyatlarını pek bilmiorum canım dediğin gibi gider o zaman. Her şey para ya varya hemde nasıl pahalı. Ve istekler hiç bitmio bu sefer Son dediğim her an başka bi ihtiyaç çıkıyor.Kızlar koltuk takımı fiyatlarına en son ne zaman baktınız. Yüzüne bakılır az iyi bişey almak istesen 5000 den başlıyor. Lükse kaçarsan 15000 bini geçmen lazımsadece koltuk için. avize falan almam zaten. Halı koltuk perde zigon sadece on bin tutmasa da 7-8 bin rahat gider.
yok şuan alamam.eve odakladım kendimi.eşim arsa diye tutturdu ama güzel bir eve çıkasım var.hoş şimdiki evimde güzel ama site içine bakıyor.ayrıca tek banyolu,kileri ve giyinme odası yok ve kapalı balkonuda yokdubleksde değil hem
Elden borçlar vardı bizimde agustos da bitirmiş olmayı hedefliyorum o yüzden almamaya karar verdim.ağustosta tüm borçlar bitecek o zaman birikime başlarım hemde bebiş de gelio zaten O bi dursun bakalım
Foto atar misin Anka tencerenin içindeyken acaba.inşallah ise yararRobotum geldi kızlar. Baya küçükmüş biraz hayal kırıklığı yaşadımtarhana çorbasına koydum bakalım nasıl olacak.
Aynen ya daha bi sürü masraf var.ama oda yapmicaz en azından 2 3 yaşına kadar sadece 2 yatak alalım dedik bi de diğer ihtiyaçları. İnşallah 10 bin é bu işten çıkarız :)Sen kalk tüm topiği ayaklandır sonra vazgeç
Neyse aferin daha bebek masrafı var doğum masrafı var.
iş bulamiyor. şu an hasta. tabi evde oldukça sık sık hastalanir oldu. bende tükendim artık.evin maddi yükü zaten sende.eşinde işsiz diye kafası iyi olmayabilir.bunla ilgili bişeymi bilmiyorum ama.senin yükünün biraz hafiflemesi lazım.
bu robot süpürgeleri insani tembelleştiriyor.ahhh ahhhh diyorum bunun için.
Bi daha kullanırken çekeyim canım. Tarhana güzel oldu bakalım öğleden sonra puding deneyeceğimFoto atar misin Anka tencerenin içindeyken acaba.inşallah ise yarar
10 bin olmaz ama yaklaşabilir. Doğumlar da pahalı. 3500 dü en son benim sezaryen. Normal daha mı pahalı daha mu ucuz bilmiyorum. Her ay da 150 150 9 ay ödüyorsunAynen ya daha bi sürü masraf var.ama oda yapmicaz en azından 2 3 yaşına kadar sadece 2 yatak alalım dedik bi de diğer ihtiyaçları. İnşallah 10 bin é bu işten çıkarız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?