Canım 10 bin oturma odası için fazla mı biraz o kadar gitmez ya koltuk takımı halı perde avize bi de tv ünitesi mümkün mü 10 gider mi bilemedim.ama luks istiyorsan gidebilir yani

Yahu ne elit topik oldu burası
Kızlar koltuk takımı fiyatlarına en son ne zaman baktınız. Yüzüne bakılır az iyi bişey almak istesen 5000 den başlıyor. Lükse kaçarsan 15000 bini geçmen lazım sadece koltuk için. avize falan almam zaten. Halı koltuk perde zigon sadece on bin tutmasa da 7-8 bin rahat gider.

Şebnem seçkinerin kocasına turuncu klozet al diye hesabından baskı yapıyorlar biz de bizim kocaların hesabını mı bassak robot istiyoruz diye

Varsa paran al gitsin dicem de burdaki kızlar dövecek diye korkuyorum
yok şuan alamam.eve odakladım kendimi.eşim arsa diye tutturdu ama güzel bir eve çıkasım var.hoş şimdiki evimde güzel ama site içine bakıyor.ayrıca tek banyolu,kileri ve giyinme odası yok ve kapalı balkonuda yok dubleksde değil hem

Ay evet ya haklısın aslında ben koltuk fiyatlarını pek bilmiorum canım dediğin gibi gider o zaman. Her şey para ya varya hemde nasıl pahalı. Ve istekler hiç bitmio bu sefer Son dediğim her an başka bi ihtiyaç çıkıyor.

Elden borçlar vardı bizimde agustos da bitirmiş olmayı hedefliyorum o yüzden almamaya karar verdim.ağustosta tüm borçlar bitecek o zaman birikime başlarım hemde bebiş de gelio zaten O bi dursun bakalım

Elden borçlar vardı bizimde agustos da bitirmiş olmayı hedefliyorum o yüzden almamaya karar verdim.ağustosta tüm borçlar bitecek o zaman birikime başlarım hemde bebiş de gelio zaten O bi dursun bakalım

Sen kalk tüm topiği ayaklandır sonra vazgeç
Neyse aferin daha bebek masrafı var doğum masrafı var.

Sen kalk tüm topiği ayaklandır sonra vazgeç
Neyse aferin daha bebek masrafı var doğum masrafı var.
Aynen ya daha bi sürü masraf var.ama oda yapmicaz en azından 2 3 yaşına kadar sadece 2 yatak alalım dedik bi de diğer ihtiyaçları. İnşallah 10 bin é bu işten çıkarız :)

evin maddi yükü zaten sende.eşinde işsiz diye kafası iyi olmayabilir.bunla ilgili bişeymi bilmiyorum ama.senin yükünün biraz hafiflemesi lazım.
iş bulamiyor. şu an hasta. tabi evde oldukça sık sık hastalanir oldu. bende tükendim artık.
ahhh ahhhh diyorum bunun için.
bu robot süpürgeleri insani tembelleştiriyor.
teknolojinden dolayi biz kilo aldik
düşün eskiden kadinlar zayifti kilolari hiç yoktu hastalık yoktu. hiç durmadan çalışırlardi
şimdi bizoturuyoruz.. hasta oluyoruz maalesef.

O robotu benim de aklıma soktunuz ama balkon kapatma var sırada oraya halı ve kocaman renkli minderler yaptırıp oyun odası yaptıracağım, perde de gerekecek.
Neyse ev silinip süpürüldü, toz alındı.
2 makine çamaşır yıkanıp asıldı.

Foto atar misin Anka tencerenin içindeyken acaba.inşallah ise yarar
Bi daha kullanırken çekeyim canım. Tarhana güzel oldu bakalım öğleden sonra puding deneyeceğim
Aynen ya daha bi sürü masraf var.ama oda yapmicaz en azından 2 3 yaşına kadar sadece 2 yatak alalım dedik bi de diğer ihtiyaçları. İnşallah 10 bin é bu işten çıkarız :)
10 bin olmaz ama yaklaşabilir. Doğumlar da pahalı. 3500 dü en son benim sezaryen. Normal daha mı pahalı daha mu ucuz bilmiyorum. Her ay da 150 150 9 ay ödüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…