Bugün yemek yok evde üstelik bulasik makinasini yerlestirmedim ve dag gibi bulaşık var makinaya konacak.eve gidince hem onları halledecem hem de yemek yapmamız lazım. Bi de ilaç poşetimi düzenlemem lazım aksam atılacak bi iki ilaç gördüm onları da atar düzenlerim dolabı. İşyerinde az işlerim var onları hallettim mi rahatım çok şükür.

İstesem alabilirim ama birikime kıyamam :)
Daha önemli acil alman gerekenler var senin bencede. Ankastre için birikimini yapmaya devam et bence sen miam.
Ona da sıra gelir elbet.
Ya bu arada ben şimdi lazer e gidemicem ya epilasyon aleti alayım diyorum arada bi çıkanlar için iyilerine baktım 750 650 falan öyle bi şey mi alayım hep elimde dursun yoksa 350 lik falan mı alım. Sonuçta emzirme bitene kadar yani 2 sene lazer yok artık. Çok çıkmıyor ama ben tertemiz olsun istiyorum.napim sizce.öff eksik hiç bitmez mi ya

Şu aralar alışverişten konuşuyoruz ama bende dün jaluzilere baktım 1 cam 1000 tl tutuyor 7 cam yaptırsam 7 bin
ben o paraya buzdolabı alırım yahu.

katlamalı tül 500-700 tl

stor çift mekanizmalı 280 tl tutuyor.

günaydın kızlar :)
dün eve gider gitmez muhallebi yaptım kadayıf vardı onun üzeri için, buzluktan yemeklik çıkardım. parka gittik. gelince yemekleri hazırlayıp iftarı yaptık. benim iftardan sonra aşırı midem bulanıyor kendime gelince de mutfağı toparladım. başka da hiç iş yapmadım.
şimdi yapılacak acil 3 iş var onları yapıp plan yapacağım görüşürüz yine

Çok pahaliymis ya cidden o ne öyle.katlamalı tül nasıl oluyor ki hiç anlamam tül işlerinden :)

Arasında ki fark nasıl acaba.
ben 180 tl aldım kablosuz olması çok iyi oldu.

stor iyi canım ya sade kullanımı kolay. önceki evimde tül ve fon vardı ağır bir havası oluyor onun. ama stordan daha pahalı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…