- 26 Mayıs 2016
- 3.835
- 8.113
- 158
Ya ama mià o olursa hayatımı kolaylastiracak öyle düşün.hem bebek varken iyi olmaz mıya linda ne güzel şarjlı süpürgen varmış
daha alcam diyosun
topik başlığına dikkat edelim lütfen (Minimal Yaşam )
Ya ama mià o olursa hayatımı kolaylastiracak öyle düşün.hem bebek varken iyi olmaz mı
O da doğru vallaBebek emeklemeye başlasın üstüne oturup gezer
O da doğru valla
Son alacağım şey valla evle ilgili başka bi şey almicam
Tamam ama zaten çok arastirdim ben yorumlar yabancı bloglar falan herkes alın diye bas bas bağırıyor alalım valla. Ben bi alım Size de yorumlarımı söylerimtamam memnun kalırsan bende düşünebilirim :)
Tamam ama zaten çok arastirdim ben yorumlar yabancı bloglar falan herkes alın diye bas bas bağırıyor alalım valla. Ben bi alım Size de yorumlarımı söylerim
Senin 2 binlik dediğin Hangisi kız?Tamam ama zaten çok arastirdim ben yorumlar yabancı bloglar falan herkes alın diye bas bas bağırıyor alalım valla. Ben bi alım Size de yorumlarımı söylerim
Aynen canım ama ben onu eşime hayatta söyleyemem yüreğine iner
Dur canım bulim de foto atimSenin 2 binlik dediğin Hangisi kız?
Daha önemli acil alman gerekenler var senin bencede. Ankastre için birikimini yapmaya devam et bence sen miam.İstesem alabilirim ama birikime kıyamam :)
Çok pahaliymis ya cidden o ne öyle.katlamalı tül nasıl oluyor ki hiç anlamam tül işlerinden :)Şu aralar alışverişten konuşuyoruz ama bende dün jaluzilere baktım 1 cam 1000 tl tutuyor 7 cam yaptırsam 7 bin
ben o paraya buzdolabı alırım yahu.
katlamalı tül 500-700 tl
stor çift mekanizmalı 280 tl tutuyor.
Daha önemli acil alman gerekenler var senin bencede. Ankastre için birikimini yapmaya devam et bence sen miam.
Ona da sıra gelir elbet.
Ya bu arada ben şimdi lazer e gidemicem ya epilasyon aleti alayım diyorum arada bi çıkanlar için iyilerine baktım 750 650 falan öyle bi şey mi alayım hep elimde dursun yoksa 350 lik falan mı alım. Sonuçta emzirme bitene kadar yani 2 sene lazer yok artık. Çok çıkmıyor ama ben tertemiz olsun istiyorum.napim sizce.öff eksik hiç bitmez mi ya
stor iyi canım ya sade kullanımı kolay. önceki evimde tül ve fon vardı ağır bir havası oluyor onun. ama stordan daha pahalı :))Şu aralar alışverişten konuşuyoruz ama bende dün jaluzilere baktım 1 cam 1000 tl tutuyor 7 cam yaptırsam 7 bin
ben o paraya buzdolabı alırım yahu.
katlamalı tül 500-700 tl
stor çift mekanizmalı 280 tl tutuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?