Sende bu topikten olduğuna göre sen de atarsın 300-400
Ben de Marie Kondo gibi bütün aynı tür malzemeleri bir araya getirmeye çalışıyorum. Tabi kızımdan fırsat buldukça. Her haftasonu bir yeri düzenleyerek devam ediyorum. Ama ben pek fazla bir şey çıkaramıyorum.
Aklıma takılan bir pasta seti var. Hediye gelmişti. Altında sarı naylondan süslemeler vardı. Bulaşık makinesine bir koydum tüm o sarı süslemeler erimiş. Bulaşık makinesini de tıkar onlar. Öyle dolap bekliyolar. Pasta standıyla beraber atılacak.
Bir arkadaşım ev hediyeleri için bir mağazadan beğendiği şeyleri iletti bize. Ona göre hediye almıştık. Ne güzel bir uygulama :)
Aynen katılıyorum, bi şey alacağımız zaman sana danışacağım bundan sonraGaliba ya ilgim yok desem yalan söylerim valla.ama güzel oluyor vaktimiz bize kalıo. Öyle düşünmek lazım
Niye kesiyorsun emzirseydin az daha. 6 ay emzirdim ben.Kizlar ya oğlumu sütten kesmeye çalışıyorum.. Sütten kesenler bana fikir verebilir miben önce gece sütünü kestim şimdi tek memeye düşürmeye çalışıyorum diğer memeyi arada cok az emziriyorum mastit olmasin diye sonra onda süt bitince onu verip aa bitmiş diycem ama ikna olacak mi bilmiyorum..
Kaç aylık oğlun? Biz 20 aylıkken kestik. Çok enteresan bir yöntemleKizlar ya oğlumu sütten kesmeye çalışıyorum.. Sütten kesenler bana fikir verebilir miben önce gece sütünü kestim şimdi tek memeye düşürmeye çalışıyorum diğer memeyi arada cok az emziriyorum mastit olmasin diye sonra onda süt bitince onu verip aa bitmiş diycem ama ikna olacak mi bilmiyorum..
Zaten 2 yaşına az kaldi canim.. cok zorluyo artik oturamiyorum uzanamiyorum sürekli karnimda o meme bu meme zipliyo resmen.. Bide korkuyorum ilk doğumda kan takviyesi aldim ilaç kullandigim halde yükselmiyordu yine riskli olur diye..Niye kesiyorsun emzirseydin az daha. 6 ay emzirdim ben.
Oglum 21 buçuk oldu...Tiksindirmeden keseyim diyorum ama insallah gerek te kalmaz.. Aslinda ben de öyle uf olmuş dersem olur mu bilmiyorum kolay olmuş sizin.. Ah bide tuvalete alışsaydı seni bu kadar hırpalamasaydı iyiydi de neyse zamani varmış daha.. Ben de sütten kesme ve tuvalete alıştırma arasinda biraz zaman olsun hem karnim iyice büyümeden tuvalete de alışsa ikimiz için de daha iyi olacak diye düşündümKaç aylık oğlun? Biz 20 aylıkken kestik. Çok enteresan bir yöntemlearkadaşım keseceğin zaman nane çayı iç dedi bi sen nane kokusu tiksindirir dedi ben de tane yaprağını yapıştırdım amacım kokusunun sinmesiydi ama yanlışlıklar üzerinde yaprağı görünce uf olmuş dedi emmek istemedi, 1 hafta falan naneli gezdim tabi sık sık değiştirerek biraz tuhaf ben de beklemiyordum ama işe yaradı
Ah ah tuvalet dedin yarama bastınOglum 21 buçuk oldu...Tiksindirmeden keseyim diyorum ama insallah gerek te kalmaz.. Aslinda ben de öyle uf olmuş dersem olur mu bilmiyorum kolay olmuş sizin.. Ah bide tuvalete alışsaydı seni bu kadar hırpalamasaydı iyiydi de neyse zamani varmış daha.. Ben de sütten kesme ve tuvalete alıştırma arasinda biraz zaman olsun hem karnim iyice büyümeden tuvalete de alışsa ikimiz için de daha iyi olacak diye düşündüm
Aynenn seni okudukça nasil zorlaniyordur diyodum..Ah ah tuvalet dedin yarama bastınaynen ben de o yüzden geçen yaz denemedim tuvaleti ama olmayınca yine olmuyor hamileliğin son zamanlarına bırakma kesinlikle eğil kalk yapmaktan tuvalette doğuracam sandım
Bak yaSende bu topikten olduğuna göre sen de atarsın 300-400
Ama Anka soyledı surpızı bozuldu ya ben sımdı sasırmamda gorunce:) Kime nolmuş Aaaa
Yaaa Cansın cannBak yasız aranız da toplayın ben eksıgı kapatırım ayıpsın
günaydın.bugün güzel bir törenle iki poşet eşyaya daha veda ettim.evet güzellerim dedim artık benim için kullanım sürenizi doldurdunuz.dolurmamışda olabilirsinizherneyse hadi güle güle dedim.
mutfaktan çıkacak biakç eşya var.ramazanda dolayı çok kendimde değilim.işten eve git iftar ,toparla,yat,sahur ,iş modundayım.vereceğim halı var.varda var daha verilecek atılacakOooo suhancım bende dolabı düzenleseydim atardım birşeyler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?