O pasta seti ölmüş at gitsin :)

Kizlar ya oğlumu sütten kesmeye çalışıyorum.. Sütten kesenler bana fikir verebilir mi ben önce gece sütünü kestim şimdi tek memeye düşürmeye çalışıyorum diğer memeyi arada cok az emziriyorum mastit olmasin diye sonra onda süt bitince onu verip aa bitmiş diycem ama ikna olacak mi bilmiyorum..

Niye kesiyorsun emzirseydin az daha. 6 ay emzirdim ben.

Kaç aylık oğlun? Biz 20 aylıkken kestik. Çok enteresan bir yöntemle arkadaşım keseceğin zaman nane çayı iç dedi bi sen nane kokusu tiksindirir dedi ben de tane yaprağını yapıştırdım amacım kokusunun sinmesiydi ama yanlışlıklar üzerinde yaprağı görünce uf olmuş dedi emmek istemedi, 1 hafta falan naneli gezdim tabi sık sık değiştirerek biraz tuhaf ben de beklemiyordum ama işe yaradı

Niye kesiyorsun emzirseydin az daha. 6 ay emzirdim ben.
Zaten 2 yaşına az kaldi canim.. cok zorluyo artik oturamiyorum uzanamiyorum sürekli karnimda o meme bu meme zipliyo resmen.. Bide korkuyorum ilk doğumda kan takviyesi aldim ilaç kullandigim halde yükselmiyordu yine riskli olur diye..

Oglum 21 buçuk oldu...Tiksindirmeden keseyim diyorum ama insallah gerek te kalmaz.. Aslinda ben de öyle uf olmuş dersem olur mu bilmiyorum kolay olmuş sizin.. Ah bide tuvalete alışsaydı seni bu kadar hırpalamasaydı iyiydi de neyse zamani varmış daha.. Ben de sütten kesme ve tuvalete alıştırma arasinda biraz zaman olsun hem karnim iyice büyümeden tuvalete de alışsa ikimiz için de daha iyi olacak diye düşündüm

Ah ah tuvalet dedin yarama bastın aynen ben de o yüzden geçen yaz denemedim tuvaleti ama olmayınca yine olmuyor hamileliğin son zamanlarına bırakma kesinlikle eğil kalk yapmaktan tuvalette doğuracam sandım

Ah ah tuvalet dedin yarama bastın aynen ben de o yüzden geçen yaz denemedim tuvaleti ama olmayınca yine olmuyor hamileliğin son zamanlarına bırakma kesinlikle eğil kalk yapmaktan tuvalette doğuracam sandım
Aynenn seni okudukça nasil zorlaniyordur diyodum..

Of yine mutfak savaş alanı, yine akşam toplayamadım ve yine sahur bulaşıkları üzerine eklendi. Acayip de uykum var. Çocuklar uyurken mutfak mı toplasam uyusam mı uyuyayım ya sonra başım ağrıyor çocuklara da verimli olamıyorum. İnşallah gece Katya toplar sabah toplu mutfağa kalkarım

Günaydınlar
Dün işten gelince başım çok ağrıdı. Bende dinlendim.
sadece çiçekleri suladım.

bugünde uykusuzum
kızım geç uyuyor ama saat 6 da uyanıyor ama yatağına alışmaya başladı.

günaydın.bugün güzel bir törenle iki poşet eşyaya daha veda ettim.evet güzellerim dedim artık benim için kullanım sürenizi doldurdunuz.dolurmamışda olabilirsiniz herneyse hadi güle güle dedim.

günaydın.bugün güzel bir törenle iki poşet eşyaya daha veda ettim.evet güzellerim dedim artık benim için kullanım sürenizi doldurdunuz.dolurmamışda olabilirsiniz herneyse hadi güle güle dedim.

Oooo suhancım bende dolabı düzenleseydim atardım birşeyler :)

Oooo suhancım bende dolabı düzenleseydim atardım birşeyler :)
mutfaktan çıkacak biakç eşya var.ramazanda dolayı çok kendimde değilim.işten eve git iftar ,toparla,yat,sahur ,iş modundayım.vereceğim halı var.varda var daha verilecek atılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…