mutfaktan çıkacak biakç eşya var.ramazanda dolayı çok kendimde değilim.işten eve git iftar ,toparla,yat,sahur ,iş modundayım.vereceğim halı var.varda var daha verilecek atılacak
bizimki kendi birakti 16 ay emdiKaç aylık oğlun? Biz 20 aylıkken kestik. Çok enteresan bir yöntemlearkadaşım keseceğin zaman nane çayı iç dedi bi sen nane kokusu tiksindirir dedi ben de tane yaprağını yapıştırdım amacım kokusunun sinmesiydi ama yanlışlıklar üzerinde yaprağı görünce uf olmuş dedi emmek istemedi, 1 hafta falan naneli gezdim tabi sık sık değiştirerek biraz tuhaf ben de beklemiyordum ama işe yaradı
kesinlikleTabi canım bayram sonu hızlanır. İlk zamanlar çok eğlenceli oluyor :)
maşallah hamaratsın sen de epey :))günaydın kızlar
akşam iftardan önce çamaşırları katlayıp yerleştirdim
iftardan sonra mutfağı topladım
1 makine bulaşık yıkandı
1 makine çamaşır yıkandı
ütüler yapıldı (neyse ki uzun kollu gömleklerden kurtulduk, kısa kola geçtik)
bugün planım lavabo wc temizliği, ev süpürme, dün yıkananları yerleştirme
bu arada alacağım ütü için kararımı verdim Philips easyspeed alıcam
denedim güzel ütü, hem çok satanlarda 1 numara hem de diğerlerine göre daha ekonomik
sipariş verdiğim kitaplar da geldi, önümüzdeki günlerde okumaya başlarım
kendisi bırakması büyük nimet aslında :) bizimki 4 aylıkken meme reddi yaşadık resmen ağzına sürmek istemiyordu sonra müptelası oldubenim kızım da 16 aylıkken kendi bıraktı
zaten dişlerden ötürü sıkıntı yaşıyorduk
dişleri geç çikti geç çikan iyi degil dediler yok vitamin ekskiliği var dediler yok bla bla. çikmazsa ameliyat edilir benbenim kızım da 16 aylıkken kendi bıraktı
zaten dişlerden ötürü sıkıntı yaşıyorduk
geç dediğin ne kadar geç?dişleri geç çikti geç çikan iyi degil dediler yok vitamin ekskiliği var dediler yok bla bla. çikmazsa ameliyat edilir bensinirleniyordum bu laflara.. her kafadan ses çikiyolar resmen.
ayni:)geç dediğin ne kadar geç?
benim kızın da geç çıktı 10 aylık falandı
bana da tam tersi geç çıkması iyi dediler. erken çıkan diş erken dökülür sağlıksız olur dediler.
ben buna inanmıyorum hiç bir yerde duymadım, okumadımayni:)
10 aylıkken alttan diş çikardi..
bana bin laflar ettiler. kimi geç çikmasi iyi dese bazilari kaynanam öle düşünmedi.
vitamin ekskiliğiymiş. bla bla.. ben yaşadim herşeyi.
ben buna inanmıyorum hiç bir yerde duymadım, okumadım
sen de boşver, çok kulak asma
rutin kontrole götürdüğünde doktora sorabilirsin
bunda artık tecrübe kazandim ikincisine karışılmasina izin vermeyecegim.ben buna inanmıyorum hiç bir yerde duymadım, okumadım
sen de boşver, çok kulak asma
rutin kontrole götürdüğünde doktora sorabilirsin
Bu cumartesi canım randevumuz..Şimdilik bi şey anlamadım kese gozukunce acaba kalp atışı duyulur mu erken mi doktor bi haftaya duyarız en iyi ihtimal dedi.lindalinda nasıl gidiyor hamilelik? kese göründü mü?
kendı bırkması da ıyıymıs o zaman tuyo falan yok heraldebizimki kendi birakti 16 ay emdi
benımde cok uykum var gece sahura kadar oturayım dedım kalkamam dıye zaten sahurda da cocuk uyandı sabahta 8 de kalktılarSelam kızlar nasılsınız? İnanılmaz uykum var ya
Iyiyiz canim sen nasilsin.Ben akşam 9 da yattım sabah 8 é kadar bu ara iyi uyuyorum zaten uykuyu severim iyice bi uykuya verdim kendimi.Selam kızlar nasılsınız? İnanılmaz uykum var ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?