O daha iyiymişbizimki kendi birakti 16 ay emdi
diş sıkıntısından..;kendı bırkması da ıyıymıs o zaman tuyo falan yok heralde
Ben de hiç hazır değildim zorlasa ağlasa geri verirdim kesin, neyseki kendi kapat kapat moduna girdi. Sadece bir gece içli içli ağladı ama yine de istemediMikan ben tiksindirmek vs istemedim o yüzden 1 ay kadar konuştum sözde konuşarak bırakacaktık 26 aylıktı bu arada her şeyi anlıyordu ama onu anlamak istemedi. ben de diş tedavisi için bıraktırmak zorundaydım artık. ucuna yara bandı yapıştırıp üzerine ruj sürdüm biraz acımış filan dedim. 2-3 gün geçti mi acımış diye geldi baktı. ilk gün içli içli ağlayarak uyudu filan kararlı olmak gerekiyor bir kere o yola girince anne için de zor meme bağını kesmek bence..
O nasıl oluyordiş sıkıntısından..;
bide geç çikti dişleri.
şimdi 27 aylık maşaallah 32 dişi sahip:)
Biz de ne kadar geç o kadar sağlam derlerdişleri geç çikti geç çikan iyi degil dediler yok vitamin ekskiliği var dediler yok bla bla. çikmazsa ameliyat edilir bensinirleniyordum bu laflara.. her kafadan ses çikiyolar resmen.
balık yagi verdik faydasini gördüm:)O nasıl oluyor
Bol bol uyu valla, ilk hamilelikte ne uyurdum ya hep uyurdum iyi ki uyumuşum yine olsa yine uyurumIyiyiz canim sen nasilsin.Ben akşam 9 da yattım sabah 8 é kadar bu ara iyi uyuyorum zaten uykuyu severim iyice bi uykuya verdim kendimi.
Yine mümkün değil canım say sen onu 20 dir hadi 24 diyelimbalık yagi verdik faydasini gördüm:)
evet.. kimsenin karışmaya hakkı yok bilgi vermeye vardir. ama ben artık tecrübe edindim:)Biz de ne kadar geç o kadar sağlam derler
gerçekten kız hepsinde gördüm agzini açtığında:);Yine mümkün değil canım say sen onu 20 dir hadi 24 diyelim32 hiç mümkün değildir.
Benimkiler 4,5 - 5 aylıkken çıkardı hep.
Kaç yaşında kievet.. kimsenin karışmaya hakkı yok bilgi vermeye vardir. ama ben artık tecrübe edindim:)
sende edinmişsin ikinci çocuğu kolay büyütürsün inşallah. Allah kuccaginza almaya nasip etsin inş.
gerçekten kız hepsinde gördüm agzini açtığında:);
önden iki keskin dişleri çikmak üzere:) çikti bile. maşaallah.
Kaç yaşında ki
24 olur çocuklarda sonra ortaokulda 28 olur. 18 yaşından sonra 32 olur. Benim çocuklarda 32 diş saysam tıp fakültesine götürürüm normal değil ki
32 diş dedim degilmişKaç yaşında ki
24 olur çocuklarda sonra ortaokulda 28 olur. 18 yaşından sonra 32 olur. Benim çocuklarda 32 diş saysam tıp fakültesine götürürüm normal değil ki
Teşekkür ederim amin inşallahevet.. kimsenin karışmaya hakkı yok bilgi vermeye vardir. ama ben artık tecrübe edindim:)
sende edinmişsin ikinci çocuğu kolay büyütürsün inşallah. Allah kuccaginza almaya nasip etsin inş.
gerçekten kız hepsinde gördüm agzini açtığında:);
önden iki keskin dişleri çikmak üzere:) çikti bile. maşaallah.
Kız tek tek saydın sanıyorum allah seni32 diş dedim degilmiş24 olduğu bilmiyorum
27 aylık:)
20lik diş 32 mioluyor.
Aynen öyleymiş ben saydı sandımdı
HArikaEvimdeki 1 dolabımı sattım kızlar.
Ayrıca misafir odasında kullanmadığım süslerin hepsini anneme götürüyorum. kullanmıyorum çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?