Ben de hiç hazır değildim zorlasa ağlasa geri verirdim kesin, neyseki kendi kapat kapat moduna girdi. Sadece bir gece içli içli ağladı ama yine de istemedi Arada halen kıyafetlerimin üzerinden emermiş gibi yapıyor, hatta göğsümün birini gösterip bu benim diğerine bu kardeşimin diyor

Ben de sabır taşı sürdüm.21 aylıktı. Ben 6 aylık hamile olunca ve 1 gece sabaha kadar hiç bırakmadan emince canıma tak dedi. Geldi baktı siyah nolmuşşşş dedi uf olmuş dedim ama hiç umurunda olmadı emmeye kalktı. Acı tabi onun tadı. Acı olmuş dedi. Sonra süt dolunca ağrım olunca gel em dedim acı dedi istemedi.
Hiç ağlayıp sorun yaşamamıştık ama doğum yapıp gelince bebeği emzirirken anneee acı değil mi diye şok oldu. Acı annem ama bebek acı seviyormuş acı seversen sen de emebilirsin dedim. Yanaştı bi düşündü istemiyorum dedi gitti. şimdi kimi emzirirken görse acı değil mi diye sorar. bebekler acı seviyor neyseki

Iyiyiz canim sen nasilsin.Ben akşam 9 da yattım sabah 8 é kadar bu ara iyi uyuyorum zaten uykuyu severim iyice bi uykuya verdim kendimi.
Bol bol uyu valla, ilk hamilelikte ne uyurdum ya hep uyurdum iyi ki uyumuşum yine olsa yine uyurum ama 2. Hamilelik öyle olmuyor evde uyutmayan bir çocuk var. Şimdi babaannesine yolladım uyucam mesela, ben en iyisi gidip bir uyuyum

Biz de ne kadar geç o kadar sağlam derler
evet.. kimsenin karışmaya hakkı yok bilgi vermeye vardir. ama ben artık tecrübe edindim:)
sende edinmişsin ikinci çocuğu kolay büyütürsün inşallah. Allah kuccaginza almaya nasip etsin inş.
Yine mümkün değil canım say sen onu 20 dir hadi 24 diyelim 32 hiç mümkün değildir.

Benimkiler 4,5 - 5 aylıkken çıkardı hep.
gerçekten kız hepsinde gördüm agzini açtığında:);
önden iki keskin dişleri çikmak üzere:) çikti bile. maşaallah.

Benim kızım 4-5 aylıkken emmeyi bıraktı malesef çalıştığım için sütün yetmediği yerde mama takviyesi yapınca
o daha kolay geldi.

Kaç yaşında ki
24 olur çocuklarda sonra ortaokulda 28 olur. 18 yaşından sonra 32 olur. Benim çocuklarda 32 diş saysam tıp fakültesine götürürüm normal değil ki

Kaç yaşında ki
24 olur çocuklarda sonra ortaokulda 28 olur. 18 yaşından sonra 32 olur. Benim çocuklarda 32 diş saysam tıp fakültesine götürürüm normal değil ki
Kaç yaşında ki
32 diş dedim degilmiş 24 olduğu bilmiyorum
27 aylık:)
20lik diş 32 mioluyor.

Teşekkür ederim amin inşallah ben hem kendi hem eşimin akrabalarından uzak bir şehirdeyim, çok şükür karışan görüşen olmadı, bi tek kayınvalidem var burda o da pek karışmaz zaten. Ben zaten agresifim öyle bi durumda lafımı esirgemem herkesle aram bozulurdu herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…