ben geç bitiryorumsen 17:30 da başla, neler yaptın yaz. 19da ben başlayayım. @orkidekaramel sen gelir misin 19:00'da... ya da başka kim gelir?
Keşke komşudan çarşaf isteyebilsekmesela kaynım var 3 çocukları var.hepsi ayrı yatıyor..abim geliyor dört kişiler.iki iki yatıyorlar.ablam bazen annemlerle gelir ondada üç çocuk.onlarda ayrı 4 kişilik şeklinde yatak açıyorum.çok nadirdir ama annemler abimler ablamların beraber geldiği vakit çarşafta zorlandığım oluyor.ama toplasanız senede anca ayrı ayrı enfazla 2 dir gelmeleri.toplu gelme ise senede 1dir belki.napabilir sizce çözüm olarak.sayı azaltma konusunda
Off o yün yorganlar çok ağır ben de de var iki hurç dolusuya üçer tane annem ve kv verdi çeyizde.uyku setinin var.normal sonradan aldım bi tane.bide aralarında yün ve pamuk olanlar var.çıldırabilirim şuan
Bende de var eşimin 3 taneOff o yün yorganlar çok ağır ben de de var iki hurç dolusu
Benim de temizlik bitti halılar ortada yokBenim halılarım geldi az önce ben daha temizlik yapacaktım
Kullanmıyoruz ki hiç kullanılmadı ama işte kayınvalide yapmış diye duruyor mecburBende de var eşimin 3 tane
Battaniye bile fazla gelirken yün yorganı nerde kullanacağız hiç bilmiyorum
trendyoldan 93 küsüre aldım. pamuklu makiede yıkanabilir.Dimiiii güzel tespit bi harcamam gelmiş benim
Anladım canım bi bakın bakalım. Ben kullanmıyorum hiç bişey şimdilik gerek olursa kullanırım sonra.
Güle güle kullan. Nerden ne kadara aldın resim alabilir miyiz? Ben de bakıyordum ama bayram sonrasına öteledim. Baya sıkıştık bu ay.
Kullanmıyoruz ki hiç kullanılmadı ama işte kayınvalide yapmış diye duruyor mecbur
nasıl yani?ben geç bitiryorum
trendyoldan 93 küsüre aldım. pamuklu makiede yıkanabilir.Eki Görüntüle 2271917
teşekkürler.Güle güle kullan.
Güle güle kullan canım.trendyoldan 93 küsüre aldım. pamuklu makiede yıkanabilir.Eki Görüntüle 2271917
Dedim de lazım olu dursun dedi ben de ayıp olur diye ısrar edemedimBenimde 3 tane annem 3 tane kv vermişti yün yorgan.
verdim kurtuldum.
bence geri götür ver kv yada ihtiyacı olan birine de verebilirsin.
Rengimi değiştirdim herkes benzer oldu kendimi tanıyamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?