Heh bu işte baya guzel meyve suları falan yapio bıçağını sevdim diğer katı meyve sikacaklari gibi yer kaplamio ama havuç falan atmadım içine.yani çilek muz falanla denedim ben.bu tarz mi istiyorsun sen anka

Berlin'de misin bizim burasını tarif ettin sanki

Heh bu işte baya guzel meyve suları falan yapio bıçağını sevdim diğer katı meyve sikacaklari gibi yer kaplamio ama havuç falan atmadım içine.yani çilek muz falanla denedim ben.bu tarz mi istiyorsun sen anka
EVet bundan alayım dedim zor oluyor dondurma felan yapmak evde. Kolay olur sanırım bunla.

Kızlar merhaba elimden geldiğince takip ediyorum sizinle gaza gelip temizlik ayıklama yapiyorum :))
Kurutma makinesi muhabbeti geçiyor bende düşünüyorum ama banyom küçük makinenin üstünde dolap var söktürüp makinenin üstüne yerleştirilebilir bu sefer dolap banyonun diğer tarifina monte edilmeli tıkış tıkış olur mu bilemedim.
Makinem çok eski değil 6 kg yüksek devirde biraz ses yapıyor bunu elden çıkarıp hem yıkama hem kurutma düşünüyorum fiyat bakmadım ama tek kurutma bile ortalama 3000 dediginiz gibi, yorum destek alırım

Biz de alırsak dolabı söktürüp üstüne koymayı düşünüyorum dolabı da bi yere koyarız kurutma olsun da dolap ayarlanır bi şekilde. Hem yıkama hem kurutma olanlardan memnun değil alanlar. Ben kullanmadığım için tam yorum yapamıyorum.

Teşekkür ederim bende fiyat araştırması marka araştırayım

Canım ikisi bir alanlar pek memnun kalmıyor iyice araştırmanı öneririm bende zamanında öyle alacaktim alma dedi herkes. Bi kaç ay önce bosh kurutma aldım üstüne Monte ediyorlar ama çamaşır makinası da bosh benim.ikisinde de süper memnunum kesinlikle her bayana lazım diye düşünüyorum ki ben artık çamaşırlıği kaldırdım. Eğer ki maddi gücün varsa ayrı al benden sana tavsiye:)

Anladım teşekkür ederim cnm camasir mak idare eder eşime göre bana göre yenilense süper olur bakalim ayarlayacağım inşallah :)

Temizlik yaptım da geldim
Koltuğun küçük yastıklarını geçirdim kılıflarını dağınıklık kalktı
Bulaşık deterjanı almış eşim
Ne pahalıymış diyo
Etrafı topladım
Balkon yıkadım
Kızımda uyudu
Şimdi çay zamanı

Ohh ellerine sağlık mia baya iş yaptın gene.
Ya kızlar gebelik ve bebek için kitap okumak istiyorum bu konuda çok cahilim çünkü ilk hamileliğim. Böyle beni sıkmadan aynı zamanda akıcı kitap önerisi olan ya da bu kitabı okumadan doğurma sakın diyen var mı acaba?

Blog takip etmiştim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…