- 26 Mayıs 2016
- 3.835
- 8.113
- 158
Ben yoğurt meyve falan atıyorum süper oluyor dondurma denemedim yalnız dur sana foto atim anka
Ya napim öyle şeyler hayatımı kolaylastirio benim AnkaZaten benim istediğim her şeyden sende var
Atar mısın markası neydi. Bak sadece istiyordum alacağım sanırım
Berlin'de misin bizim burasını tarif ettin sankiYurddisinda yasiyorum, burda once ev doktoruna gidiyorsun.
Kan verdik, kanda baktiklari seyde sadece cinsel yolla bulasan hastaliklardan varmi?
O hastaliklar kisirlik yapabiliyomus. Birde esimin spermine baktilar.
Hastalik cikmadi, spermde iyi, simdi genel muayene ile bakmalari lazim
kist mist bisey varmi ama en erken iki ay sonraya tarih verdiler.
Gecen ay sogan kuru yaptim, bakalim faydasini gorecekmiyiz..
Ben de işbir al diyecektim tamEvet işbirde falan öyle fiyatlar malesef
Süper oluyor ben yoğurt muz elma hurma kuru incir falan koyuyorum tavsiye ederim.
Süper oluyor ben yoğurt muz elma hurma kuru incir falan koyuyorum tavsiye ederim.
İşbir çok pahalı ya sanırım başka markalara bakacağız. Maksimum 3000 olsun.Ben de işbir al diyecektim tamüstüne tanımam.
EVet bundan alayım dedim zor oluyor dondurma felan yapmak evde. Kolay olur sanırım bunla.Heh bu işte baya guzel meyve suları falan yapio bıçağını sevdim diğer katı meyve sikacaklari gibi yer kaplamio ama havuç falan atmadım içine.yani çilek muz falanla denedim ben.bu tarz mi istiyorsun sen anka
Biz de alırsak dolabı söktürüp üstüne koymayı düşünüyorum dolabı da bi yere koyarız kurutma olsun da dolap ayarlanır bi şekilde. Hem yıkama hem kurutma olanlardan memnun değil alanlar. Ben kullanmadığım için tam yorum yapamıyorum.Kızlar merhaba elimden geldiğince takip ediyorum sizinle gaza gelip temizlik ayıklama yapiyorum :))
Kurutma makinesi muhabbeti geçiyor bende düşünüyorum ama banyom küçük makinenin üstünde dolap var söktürüp makinenin üstüne yerleştirilebilir bu sefer dolap banyonun diğer tarifina monte edilmeli tıkış tıkış olur mu bilemedim.
Makinem çok eski değil 6 kg yüksek devirde biraz ses yapıyor bunu elden çıkarıp hem yıkama hem kurutma düşünüyorum fiyat bakmadım ama tek kurutma bile ortalama 3000 dediginiz gibi, yorum destek alırım
Teşekkür ederim bende fiyat araştırması marka araştırayımBiz de alırsak dolabı söktürüp üstüne koymayı düşünüyorum dolabı da bi yere koyarız kurutma olsun da dolap ayarlanır bi şekilde. Hem yıkama hem kurutma olanlardan memnun değil alanlar. Ben kullanmadığım için tam yorum yapamıyorum.
Canım ikisi bir alanlar pek memnun kalmıyor iyice araştırmanı öneririm bende zamanında öyle alacaktim alma dedi herkes. Bi kaç ay önce bosh kurutma aldım üstüne Monte ediyorlar ama çamaşır makinası da bosh benim.ikisinde de süper memnunum kesinlikle her bayana lazım diye düşünüyorum ki ben artık çamaşırlıği kaldırdım. Eğer ki maddi gücün varsa ayrı al benden sana tavsiye:)Kızlar merhaba elimden geldiğince takip ediyorum sizinle gaza gelip temizlik ayıklama yapiyorum :))
Kurutma makinesi muhabbeti geçiyor bende düşünüyorum ama banyom küçük makinenin üstünde dolap var söktürüp makinenin üstüne yerleştirilebilir bu sefer dolap banyonun diğer tarifina monte edilmeli tıkış tıkış olur mu bilemedim.
Makinem çok eski değil 6 kg yüksek devirde biraz ses yapıyor bunu elden çıkarıp hem yıkama hem kurutma düşünüyorum fiyat bakmadım ama tek kurutma bile ortalama 3000 dediginiz gibi, yorum destek alırım
Anladım teşekkür ederim cnm camasir mak idare eder eşime göre bana göre yenilense süper olur bakalim ayarlayacağım inşallah :)Canım ikisi bir alanlar pek memnun kalmıyor iyice araştırmanı öneririm bende zamanında öyle alacaktim alma dedi herkes. Bi kaç ay önce bosh kurutma aldım üstüne Monte ediyorlar ama çamaşır makinası da bosh benim.ikisinde de süper memnunum kesinlikle her bayana lazım diye düşünüyorum ki ben artık çamaşırlıği kaldırdım. Eğer ki maddi gücün varsa ayrı al benden sana tavsiye:)
Sessiz çamaşır makinesi isterdim bendeAnladım teşekkür ederim cnm camasir mak idare eder eşime göre bana göre yenilense süper olur bakalim ayarlayacağım inşallah :)
Blog takip etmiştim benOhh ellerine sağlık mia baya iş yaptın gene.
Ya kızlar gebelik ve bebek için kitap okumak istiyorum bu konuda çok cahilim çünkü ilk hamileliğim. Böyle beni sıkmadan aynı zamanda akıcı kitap önerisi olan ya da bu kitabı okumadan doğurma sakın diyen var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?