Benim bakım olarak yaptığım tek şey tırnak kesmek, banyo yapmak yüzüm için sabun, krem falan aldım yok unutuyorum akşamları kendimi toplamam lazım sürekli yorgunum nedense

Bende hergün bakım yapamıyorum ama banyo sonrası mutlaka sürüyorum
en azından haftada 3 kez krem sürmüş oluyorum.

Kadın atılacağı atılmayacağı bilir aslında. Boşuna tedirgin oluyorlar..

Adam tutumlu olduğu için herşeyi yapıyor :))

Bende hergün bakım yapamıyorum ama banyo sonrası mutlaka sürüyorum
en azından haftada 3 kez krem sürmüş oluyorum.
Ben banyodan çıkana kadar kıyamet kopuyor gece yapmam
Ben de alıp kullanmayanlardanım
Biz 1 taneyle yoruluyoruz sen 4 taneyle Allah kolaylık versin canım. 2.çocuğu bile yapmaya gözümüz almıyor
Bana kalsa ben çocuk yapmayacaktım
Rabbim verdi
Benim şekeri bırakmam lazı şeker yüzünden yorgunum biliyorum ama yapamıyorum

Benim bakım olarak yaptığım tek şey tırnak kesmek, banyo yapmak yüzüm için sabun, krem falan aldım yok unutuyorum akşamları kendimi toplamam lazım sürekli yorgunum nedense
her gün olmasa bile en az haftada üç yap bence

ben bazen odaya geçip üzerime kapıyı kilitliyorum yoksa bakım makım hak getiredışardan anneğğğğ anneğğğ ,canımğğğğ çık artık nidalarıyla tamamlıyorum

@orkidekaramel canım ciğerim eşin evde ve işe girmeye pek niyetli değilse ilk iş çocuğa o baksın.ikincisi ekmek almaya sen neden gidiyorsun zaten akşama kadar iştesin .market pazar ekmek işlerini eşine devret. kendine çok yüklenip hem kendini hem ev ahalisini huzursuz etme.yapabildiğin kadar yap herşey dört dörtlük olmasın bırak.çeşit çeşit yemek yapma.biraz tek çeşit yemekle ilerle. ve son olarak bir cinnet herşeyi çözer.kendimi bdvde yorum yapıyorum sandım bir an

Hee o kadarını yaparım senin hatırın için
Ben saçımı da taramıyorum bazen haftada 2 falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…