Benim bakım olarak yaptığım tek şey tırnak kesmek, banyo yapmakyüzüm için sabun, krem falan aldım yok unutuyorum akşamları kendimi toplamam lazım sürekli yorgunum nedense
Kadın atılacağı atılmayacağı bilir aslında. Boşuna tedirgin oluyorlar..busra1tan
Ben eşimin dolabına karışmıyorum.
ama dışarıda görürsem atarım diyorum :)
ev içinde sınırlar belirledik
ama çok kötü kıyafeti varsa atarım tabiki.
diğer özel eşyaları fazla yoktur.
1 saati gözlüğü parfümleri var.
traş takımı kutu yaptım orda durur.
Yalnız atmak beni çok rahatlatıyor ya terapi...Eşim aradığını bulamazsa kesin atmışımdır arama diyorum daha sinir oluyo :)
sonra şu dolaba bak diyorum uzun bir kahkaha atıyorum :)
Adam tutumlu olduğu için herşeyi yapıyor :))Silerler sağ olsunlar eşim yardımcı bayana para vermemek için siler annem kayınvalidem temizlik yapmayı sevdiği için silermesela eşim bugün halı yıkamaya para vermemek için 2 büyük halı dışındaki bütün halıları yıkadı
Ben banyodan çıkana kadar kıyamet kopuyorBende hergün bakım yapamıyorum ama banyo sonrası mutlaka sürüyorum
en azından haftada 3 kez krem sürmüş oluyorum.
Bana kalsa ben çocuk yapmayacaktımBen de alıp kullanmayanlardanım
Biz 1 taneyle yoruluyoruz sen 4 taneyle Allah kolaylık versin canım. 2.çocuğu bile yapmaya gözümüz almıyor
Ben banyodan çıkana kadar kıyamet kopuyorgece yapmam
her gün olmasa bile en az haftada üç yap benceBenim bakım olarak yaptığım tek şey tırnak kesmek, banyo yapmakyüzüm için sabun, krem falan aldım yok unutuyorum akşamları kendimi toplamam lazım sürekli yorgunum nedense
benim de pure un topiğine bakınca çocuk yapasım geliyor bu topikte kocayı atıp evi minimalleştiresimPsikolojiyle oynuyor bu topik
Sabah 2. çocuğu yapsam mı diye düşünürken öğlen kocamdan soğudum
ben bazen odaya geçip üzerime kapıyı kilitliyorum yoksa bakım makım hak getireAnka :) olsun duşdayken 2 dk yüzünü sabunla
sanki maske yap 10 dk bekle dedik tögbest
çıktığında da yüzünü kremle mesela benim tarağın yanında krem yüzümü kremleyip saçımı tarıyorum bitti gitti :)
o topik hangisibenim de pure un topiğine bakınca çocuk yapasım geliyor bu topikte kocayı atıp evi minimalleştiresim
benim de pure un topiğine bakınca çocuk yapasım geliyor bu topikte kocayı atıp evi minimalleştiresim
doğur yap bi tane:)benim de pure un topiğine bakınca çocuk yapasım geliyor bu topikte kocayı atıp evi minimalleştiresim
ben bazen odaya geçip üzerime kapıyı kilitliyorum yoksa bakım makım hak getiredışardan anneğğğğ anneğğğ ,canımğğğğ çık artık nidalarıyla tamamlıyorum
işe gidiyorsun ama bari kremlenbakim mi?ben hiç yapmıyorum nedense
yüzümü yıka.. durula geç
işe gidiyorsun ama bari kremlen
krem dedim sadecesuhanın standartlarına ulaşmak mümkün değil şuan :)
ayakkabılarını öyle attım bi keresinde. Hiç anlamadı :)))
Hee o kadarını yaparım senin hatırın içinAnka :) olsun duşdayken 2 dk yüzünü sabunla
sanki maske yap 10 dk bekle dedik tögbest
çıktığında da yüzünü kremle mesela benim tarağın yanında krem yüzümü kremleyip saçımı tarıyorum bitti gitti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?