o kadar temızlıyom heralde atcam bütün topık gormelı
siliyorsalar ne güzel4 yıldır evliyim hiç cam silmedimya eşim siler, ya annem ya kayınvalidem ya da yardımcı bayan ben toz almak banyo WC yıkamak ve neredeyse diğer tüm işlerden nefret ediyorum
ayakkabılarını öyle attım bi keresinde. Hiç anlamadı :)))anlamadan bir bir çıkar. sorarsa hiiiiç ellemedim dersin.
Bu kocalar hep mi aynı olur ya. Öyle dursun da neye hizmet ettiği önemli değil eşyaların. İşe yaramasa bile çöpe gitmicek. Böyle işliyor kafaları :)))Ben de eşimin evde nerede olduğundan habersiz olduğu ama sorsam bir anda kıymete binecek gereksiz eşyaları yavaş yavaş gönderiyorum çok rahatlıyor ev tavsiye ederim, sorarsa bilmem görmedim dicem
ayakkabılarını öyle attım bi keresinde. Hiç anlamadı :)))
ben sormadan atamam kesinlikleEşim aradığını bulamazsa kesin atmışımdır arama diyorum daha sinir oluyo :)
sonra şu dolaba bak diyorum uzun bir kahkaha atıyorum :)
Silerler sağ olsunlar eşim yardımcı bayana para vermemek için siler annem kayınvalidem temizlik yapmayı sevdiği için silersiliyorsalar ne güzel
bizde de eşim kadın çağıralım der ben yok kendim yaparım derim :)Silerler sağ olsunlar eşim yardımcı bayana para vermemek için siler annem kayınvalidem temizlik yapmayı sevdiği için silermesela eşim bugün halı yıkamaya para vermemek için 2 büyük halı dışındaki bütün halıları yıkadı
Lazım olmayacağına kesin kanaat getirdiklerimizi atıyoruz canımben sormadan atamam kesinlikle
bir şey demese bile bana ait olmayan bir şey sonuçta atılmaz yani :)
ben sormadan atamam kesinlikle
bir şey demese bile bana ait olmayan bir şey sonuçta atılmaz yani :)
Bu iş mahkemede bitecek bi durya bak neye sinir oluyorum biliyor musun?
Kadın bir sürü şey yapmaya çalışır, ama iki sinirlensin "sen hastasın" damgasını yer. Ulan şerefsizler "destek mi oluyorsunuz da perfect kadın bekliyorsunuz"
Gerçekten düşüncesiz insana ayrı bir kılım!
Silerler sağ olsunlar eşim yardımcı bayana para vermemek için siler annem kayınvalidem temizlik yapmayı sevdiği için silermesela eşim bugün halı yıkamaya para vermemek için 2 büyük halı dışındaki bütün halıları yıkadı
Kızlar scholl ayak törpüsü kullanan var mı?
Benim var ve uzun zamandır kullanmıyordum
Dün kullanayım dedim de güzel aslında
Malum yaz geliyor gerçi açık ayakkabı giymiyorum, spor giyiyorum genelde ama olsun. Almışken kullanılsın. Havalar güzelleştikçe insanın kendine bakası geliyor. Size de öyle oluyor mu?
Bi gittim geldim Kocalara savaş açılmış
Psikolojiyle oynuyor bu topik
Sabah 2. çocuğu yapsam mı diye düşünürken öğlen kocamdan soğudum
Ben de alıp kullanmayanlardanımBenim bakım olarak yaptığım tek şey tırnak kesmek, banyo yapmakyüzüm için sabun, krem falan aldım yok unutuyorum akşamları kendimi toplamam lazım sürekli yorgunum nedense
Dün beni de sinir etti eşim. En son akşam çıldırdım büyük oğlanla ikisine çekiştim baktım biri çocuk uyutmaya geçti biri tableti bıraktı ettaf topluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?