Ben de eşimin evde nerede olduğundan habersiz olduğu ama sorsam bir anda kıymete binecek gereksiz eşyaları yavaş yavaş gönderiyorum çok rahatlıyor ev tavsiye ederim, sorarsa bilmem görmedim dicem
Bu kocalar hep mi aynı olur ya. Öyle dursun da neye hizmet ettiği önemli değil eşyaların. İşe yaramasa bile çöpe gitmicek. Böyle işliyor kafaları :)))

Kızlar scholl ayak törpüsü kullanan var mı?
Benim var ve uzun zamandır kullanmıyordum
Dün kullanayım dedim de güzel aslında
Malum yaz geliyor gerçi açık ayakkabı giymiyorum, spor giyiyorum genelde ama olsun. Almışken kullanılsın. Havalar güzelleştikçe insanın kendine bakası geliyor. Size de öyle oluyor mu?

bizde de eşim kadın çağıralım der ben yok kendim yaparım derim :)
halıları yıkamaya veriyoruz ama :) koltuk, zebra, stor onlar yıkamacının işi :)

ben sormadan atamam kesinlikle
bir şey demese bile bana ait olmayan bir şey sonuçta atılmaz yani :)
Lazım olmayacağına kesin kanaat getirdiklerimizi atıyoruz canım mesela bu kış botunun tabanı delinmiş ayağı su içinde kaldı iyi bir marka tamir olur diye götürdü olmadı, yenisi alındı, kaç aydır dolapta duruyor sorsam yağmur olmayan günlerde giyerim kalsın der ben de sormadan attım ömrünü doldurdu diye

Aaa herşeyi fazla fazla alıyor tabi bu işlere de fazla para harcayamıyor

Tabi almışsın o kadar banyo öncesi kullan.

Benim bakım olarak yaptığım tek şey tırnak kesmek, banyo yapmak yüzüm için sabun, krem falan aldım yok unutuyorum akşamları kendimi toplamam lazım sürekli yorgunum nedense

Benim bakım olarak yaptığım tek şey tırnak kesmek, banyo yapmak yüzüm için sabun, krem falan aldım yok unutuyorum akşamları kendimi toplamam lazım sürekli yorgunum nedense
Ben de alıp kullanmayanlardanım
Biz 1 taneyle yoruluyoruz sen 4 taneyle Allah kolaylık versin canım. 2.çocuğu bile yapmaya gözümüz almıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…