krem dedim sadecepeeling maske tonikten bahsetmedim bile
Hee o kadarını yaparım senin hatırın için
Ben saçımı da taramıyorum bazenhaftada 2 falan
tamam teklifini kabul ediyorum topiğin kişisel bakımı bendedeme yanarız
hemen elindeki telefonu yavaşça yere bırakıp saçını tarıyorsunHee o kadarını yaparım senin hatırın için
Ben saçımı da taramıyorum bazenhaftada 2 falan
hemen elindeki telefonu yavaşça yere bırakıp saçını tarıyorsun
tamam teklifini kabul ediyorum topiğin kişisel bakımı bendeo iş bende
bırak dağınık kalsın diyorsunya çok dökülüyor saçım uğraşamam şimdi iyi böyle
Fotoğrafımı koyuyorum senin içinbırak dağınık kalsın diyorsunşöyle iyice sıyır tepede at kuyruğu.tarağın yerini biliyorsun zaten herzamanki yerinde onun yerinide tarif etmeyeyim şimdi
yan topikten bi arkadaş vardı.aslında o olsa çok iyi olurdu ama çok yoğunum yazmıştı.çocukları olmuştu ikiz.yurt dışına falan yerleşmişti.baya faydalanılabilecek biriydi ama nickini unuttumOooo tamam
Sadece finansal danışman açığımız kaldı
yan topikten bi arkadaş vardı.aslında o olsa çok iyi olurdu ama çok yoğunum yazmıştı.çocukları olmuştu ikiz.yurt dışına falan yerleşmişti.baya faydalanılabilecek biriydi ama nickini unuttum
Fotoğrafımı koyuyorum senin için
Uzun zamandır kuaföre gidip bıyık da aldıramadım
işteyken yapıyorum canim:) evde bi dünya krem var:)işe gidiyorsun ama bari kremlen
genelde ekmekleri eşim aliyor:) işten gelirken alivereyim dedim:)@orkidekaramel canım ciğerim eşin evde ve işe girmeye pek niyetli değilse ilk iş çocuğa o baksın.ikincisi ekmek almaya sen neden gidiyorsun zaten akşama kadar iştesin .market pazar ekmek işlerini eşine devret. kendine çok yüklenip hem kendini hem ev ahalisini huzursuz etme.yapabildiğin kadar yap herşey dört dörtlük olmasın bırak.çeşit çeşit yemek yapma.biraz tek çeşit yemekle ilerle. ve son olarak bir cinnet herşeyi çözer.kendimi bdvde yorum yapıyorum sandım bir an
Yaa aşk olsunlazer şart o bıyağa ne aldıracan kuaförde
işteyken yapıyorum canim:) evde bi dünya krem var:)
başkan görmesinişteyken yapıyorum canim:) evde bi dünya krem var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?