eşinin çalışmaması, evi+işi senin yüklenmen, çocuk vs seni gerginliğe sürüklediği için kendini hasta hissediyorsun bence. yani psikolojik yorgunluk, depresyon vb. gibi.merhaba arkadaşlar
sinav bitti yapılacak listesini oluşturdum.
yazlık kışık ayıracak giymediği kıyafetleri ayıklayacagim.
mutfak dolabi düzene girişecek. bi yol bulmaya çalışıyorum.
uzun zamandir kaldirmaya düşündüğüm ekmek dolabi. gözüm görsün istemiyorum. eşime dolap alalim desem borç çikti başimizda
kiraya verdiğim evimizin duvari çatladi onu yaptıracagiz. sigortaya başvurdu teminat vermedi. maksimum 500-1000 bulabilir.bu yüzden canim sıkıldı.
bide eşim çalışmıyor tüm yükü bende. napayim. agirdan aliyorum herşeyi..
bide evi bi toparlamam gerekiyor. içim sisti yazarken ya.
hiç değilse kocan evi işlerini halletsin yemek yapsın. internetten bakarak yapıyorum ben yemekleri.cumadan pzt ye kadar yaptığım işlerden bahsedecegim.
cuma günü işten gelince;
çamaşir topladim
çöpleri attim
ekmek almaya gittim Öle adim attim eve.
yemegi yaptım
evi süpürdüm.
ardindan DERS...
Cts günü sinav zamaniydi.
ve niyetlenmedim.. + regl :)
sabah ve öğleden sonra sinavagirdim.
gelince biraz sinava baktim yemek yapmadim
eşimin dayisi iftara çagirdi:) gittik.
Pazar günü. sinav iki dersten.:)
ardindan kafa yogundu.tezgahta durak bulaşık makineye koydum.
çamaşir düzenledim yerleştirdim...
ardindan benim köyümde iftar yemegi düzenledi 1 saatlik yola çiktik eşimle. gittik geldik.
işte benden bu kadar çok yogun bi haftaydi.
evet ne yapıp ne yapmacagi kendimi depresyona sokmuşum..eşinin çalışmaması, evi+işi senin yüklenmen, çocuk vs seni gerginliğe sürüklediği için kendini hasta hissediyorsun bence. yani psikolojik yorgunluk, depresyon vb. gibi.
o sebeple benim sana tavsiyem;
-sen de bir insan evladısın, bunu unutma...
-her şeyin tam olmasına izin verme. eşin belki istediği gibi bir iş bulamıyordur ama iş seçmeden bi iş bulmak isteyebilir bu süreçte. bilemiyorum.
-yalnızca çocukla iyi vakit geçir onun iyi bir birey olarak yetişmesi için.
-temizliği de kafana takmadan yapmaya çalış.
-kendine vakit ayırmaya çalış, kitap seviyorsan oku, müzik seviyorsan iş yaparken bile dinleyebilirsin, yürüyüş seviyorsan işten dönerken 1-2 durak önce inip yürü., piknik seviyorsan (bazı insan doğada deşarj olur) ekmek arası bir şeyler hazırla evden çıkın çimende yiyin. vb.
herkes bu dünyaya yaşamaya geldi. zorla dert edinme kendine!
evde durmuyor dursa elektronige sariyor.hiç değilse kocan evi işlerini halletsin yemek yapsın. internetten bakarak yapıyorum ben yemekleri.
canım özel değilse bir branşı var mı ona uygun mu iş arıyor? çok zor bir durum bazı evlerde kadının evde olması bile sıkıntı olabiliyor ki Türk toplumunda erkeğin çalışmaması doğal karşılanmayan bir durum oluyor.evde durmuyor dursa elektronige sariyor.
sahuru mutfak toparlamasina eşim yapıyor.:)
ben işteyken misafir gelecegi zamanda hepsini kendisi yaptı:) hergün yapsa keşke.
İş yapamaz demedim üşengeç dedim yoksa başına geçince yapar
böyle bir dünya yok. istediğim istemediğim diye ayırıyorsa hiç kasma kendini. para yetmiyor diye söylen o zaman. sen her şeyi omuzladıkça bakıyor ki bu kadın bu işlerin üstesinden geliyor bana gerek yok kafasında.evet ne yapıp ne yapmacagi kendimi depresyona sokmuşum..
istediği bulamiyor. inşallah hayırlısıyla bulur.
nann ne konusuyonuz arkamdan attırtmayın bana mınımalıat evımın resımlerını
ben dert etmiyorum annemgil kızıyolar yatiyo işe girsin diyo bu durum canim sıkıyor.canım özel değilse bir branşı var mı ona uygun mu iş arıyor? çok zor bir durum bazı evlerde kadının evde olması bile sıkıntı olabiliyor ki Türk toplumunda erkeğin çalışmaması doğal karşılanmayan bir durum oluyor.
İş yapamaz demedim üşengeç dedim yoksa başına geçince yapar
bende sasırdım ne yalan soylıyım arefe gunune kadar beklemem gerekırdı aslında baslamak ıcınİşlerinin başına geçeceği tuttu bak görüyomusun :)
İsteriz isteriz isteriznann ne konusuyonuz arkamdan attırtmayın bana mınımalıat evımın resımlerını
evde durmuyor dursa elektronige sariyor.
sahuru mutfak toparlamasina eşim yapıyor.:)
ben işteyken misafir gelecegi zamanda hepsini kendisi yaptı:) hergün yapsa keşke.
benim kızım da öyle bi de biz ikimiz de çalışıyoruz. hafta sonu yaklaşınca başlıyor sormaya "anne yarın tatil mi?" diyeben dert etmiyorum annemgil kızıyolar yatiyo işe girsin diyo bu durum canim sıkıyor.
haftasonu evde olmuyorum kızım haftasonu gelince mutlu oluyor.
hayır ben bunu kabul etmem. o evdeyse yemeği yapsın mutfağı toplasın. sonra sarsın elektroniğe. herkesin sorumlulukları var.
ev hanımı olanlar, önce yemek + ev işlerini yapıp ondan sonra dantel örmeye sarıyor. veya sonradan dışarı çıkıyor güne gidiyor vs. öyle düşün.
onu savunma bana
ya bak neye sinir oluyorum biliyor musun?dur sende iyice alevlendirme ortalığı
ya bak neye sinir oluyorum biliyor musun?
Kadın bir sürü şey yapmaya çalışır, ama iki sinirlensin "sen hastasın" damgasını yer. Ulan şerefsizler "destek mi oluyorsunuz da perfect kadın bekliyorsunuz"
Gerçekten düşüncesiz insana ayrı bir kılım!
o kadar temızlıyom heralde atcam bütün topık gormelıİsteriz isteriz isteriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?