eşinin çalışmaması, evi+işi senin yüklenmen, çocuk vs seni gerginliğe sürüklediği için kendini hasta hissediyorsun bence. yani psikolojik yorgunluk, depresyon vb. gibi.

o sebeple benim sana tavsiyem;
-sen de bir insan evladısın, bunu unutma...
-her şeyin tam olmasına izin verme. eşin belki istediği gibi bir iş bulamıyordur ama iş seçmeden bi iş bulmak isteyebilir bu süreçte. bilemiyorum.
-yalnızca çocukla iyi vakit geçir onun iyi bir birey olarak yetişmesi için.
-temizliği de kafana takmadan yapmaya çalış.
-kendine vakit ayırmaya çalış, kitap seviyorsan oku, müzik seviyorsan iş yaparken bile dinleyebilirsin, yürüyüş seviyorsan işten dönerken 1-2 durak önce inip yürü., piknik seviyorsan (bazı insan doğada deşarj olur) ekmek arası bir şeyler hazırla evden çıkın çimende yiyin. vb.

herkes bu dünyaya yaşamaya geldi. zorla dert edinme kendine!

hiç değilse kocan evi işlerini halletsin yemek yapsın. internetten bakarak yapıyorum ben yemekleri.

evet ne yapıp ne yapmacagi kendimi depresyona sokmuşum..
istediği bulamiyor. inşallah hayırlısıyla bulur.

evde durmuyor dursa elektronige sariyor.
sahuru mutfak toparlamasina eşim yapıyor.:)
ben işteyken misafir gelecegi zamanda hepsini kendisi yaptı:) hergün yapsa keşke.
canım özel değilse bir branşı var mı ona uygun mu iş arıyor? çok zor bir durum bazı evlerde kadının evde olması bile sıkıntı olabiliyor ki Türk toplumunda erkeğin çalışmaması doğal karşılanmayan bir durum oluyor.

evet ne yapıp ne yapmacagi kendimi depresyona sokmuşum..
istediği bulamiyor. inşallah hayırlısıyla bulur.
böyle bir dünya yok. istediğim istemediğim diye ayırıyorsa hiç kasma kendini. para yetmiyor diye söylen o zaman. sen her şeyi omuzladıkça bakıyor ki bu kadın bu işlerin üstesinden geliyor bana gerek yok kafasında.

kesinlikle tasvip etmiyorum.

kiraya verdiğiniz evi elinden geliyorsa gitsin kendi tadil etsin. eksik de eksik olarak kalsın. evinde kullanmadıklarını satmaya çalış. bir nebze olsun para takviyesi olur, ve evin de az eşya ile ferahlar.

ben dert etmiyorum annemgil kızıyolar yatiyo işe girsin diyo bu durum canim sıkıyor.
haftasonu evde olmuyorum kızım haftasonu gelince mutlu oluyor.

evde durmuyor dursa elektronige sariyor.
sahuru mutfak toparlamasina eşim yapıyor.:)
ben işteyken misafir gelecegi zamanda hepsini kendisi yaptı:) hergün yapsa keşke.

hayır ben bunu kabul etmem. o evdeyse yemeği yapsın mutfağı toplasın. sonra sarsın elektroniğe. herkesin sorumlulukları var.
ev hanımı olanlar, önce yemek + ev işlerini yapıp ondan sonra dantel örmeye sarıyor. veya sonradan dışarı çıkıyor güne gidiyor vs. öyle düşün.
onu savunma bana

dur sende iyice alevlendirme ortalığı

dur sende iyice alevlendirme ortalığı
ya bak neye sinir oluyorum biliyor musun?

Kadın bir sürü şey yapmaya çalışır, ama iki sinirlensin "sen hastasın" damgasını yer. Ulan şerefsizler "destek mi oluyorsunuz da perfect kadın bekliyorsunuz"

Gerçekten düşüncesiz insana ayrı bir kılım!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…