Bendim ama araştırmadım zaten direk görünüyordu yoksa her üyeyi araştıramam. Listede apaçık ortadaydıçok sinir bozcuydu listeye girdim cuma günü.pazartesi bi geldim kaptanın bir bik bik araştırmışta oran tutmuyormuşta.tutmuyorsa tutmuyor.ne karıştırıyorsunyok didikliyen sen değildin sanki.ben isyan bayrağını çekince bahara ,toplanıp baharı kışkırtmıştınız.aayyy olaya bak be
diyet gruplarının kraliçesi o.
ankanin yaşı tahmin etmemle başladi suhan buldu kızı
tamam bildim :)diyet gruplarının kraliçesi o.yıldızımız tutmadı ama.harcadılar beni
aslında kaptanın girişi yanlıştı.ben takımdan ayrılırken bikaç sene önce yanlış bildirimle ayırmış beni.bende bu durumu anlatamamıştımBendim ama araştırmadım zaten direk görünüyordu yoksa her üyeyi araştıramam. Listede apaçık ortadaydıYani derler ya sen ne anlatırsan karşıdakinin anladığı kadar anlatırsın diye. Güzel açıkladığımızı düşünüyordum
2 kilo verip girecektin verseydindiyet gruplarının kraliçesi o.yıldızımız tutmadı ama.harcadılar beni
hedefine 5 kilo kaldi hayirlisi inş:) şurda yürüyen nesrin nam- diger bizim hikayedeki tülay gibi olucaksin kadini bende bayılıyorum:)diyet gruplarının kraliçesi o.yıldızımız tutmadı ama.harcadılar beni
Ciddi anlamda orda kurallar çok önemli. Bi kere suistimal edince önüne geçemiyorsun. 2011 den beri ordayım ben bazen gerçekten ağzımız açık kalıyoraslında kaptanın girişi yanlıştı.ben takımdan ayrılırken bikaç sene önce yanlış bildirimle ayırmış beni.bende bu durumu anlatamamıştım
zayıflamak kolay değil
vayy kuralcisinzayıflamak kolay değil
Evet ya diyet topiklerinde takılırken kilo alan ilk kişiyim sanırımvayy kuralcisinama şeker orucuna girmelisin anka:) bende şekere saldim of.
ramazan beni iyicebozdu...
Yok artık yaa abartma en fazla 65-75 arası gidersin. Maks 75 diyorum bakalımBende şu an 59.5 um doğuma umarim 90la falan girmem...
Kızlar ya başka bi doktora mu gitsem acaba kalp atışı için. Son afet tarihım 14 nisan kaç haftalık bu şimdi bi cozemedim bu işi. Bi el atın. Başka doktora gitsem ne dicem bu seferde ben kalp atışını duymaya geldim ama doktorum başka mı dicem..offg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?