Bendim ama araştırmadım zaten direk görünüyordu yoksa her üyeyi araştıramam. Listede apaçık ortadaydı Yani derler ya sen ne anlatırsan karşıdakinin anladığı kadar anlatırsın diye. Güzel açıkladığımızı düşünüyordum

aslında kaptanın girişi yanlıştı.ben takımdan ayrılırken bikaç sene önce yanlış bildirimle ayırmış beni.bende bu durumu anlatamamıştım

diyet gruplarının kraliçesi o. yıldızımız tutmadı ama.harcadılar beni
hedefine 5 kilo kaldi hayirlisi inş:) şurda yürüyen nesrin nam- diger bizim hikayedeki tülay gibi olucaksin kadini bende bayılıyorum:)

aslında kaptanın girişi yanlıştı.ben takımdan ayrılırken bikaç sene önce yanlış bildirimle ayırmış beni.bende bu durumu anlatamamıştım
Ciddi anlamda orda kurallar çok önemli. Bi kere suistimal edince önüne geçemiyorsun. 2011 den beri ordayım ben bazen gerçekten ağzımız açık kalıyor Senle alakalı değil ben sadece kurala uygun mu diye bakarım. Ki bak sen olduğunu söylemesen bilmiyordum

Kızlar ya başka bi doktora mu gitsem acaba kalp atışı için. Son afet tarihım 14 nisan kaç haftalık bu şimdi bi cozemedim bu işi. Bi el atın. Başka doktora gitsem ne dicem bu seferde ben kalp atışını duymaya geldim ama doktorum başka mı dicem..offg

canım beklemelisin.
8-9 haftalarda başlamıştım kontrollere.
ilk zamanlar birşey anlaşılmıyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…