- 26 Mayıs 2016
- 3.835
- 8.113
- 158
Yemek yemeyi çok seviyorum ya içimden canavar cikmasin da sonradan :)Yok artık yaa abartma en fazla 65-75 arası gidersin. Maks 75 diyorum bakalım
ben diyet topiğge giremiyorum. 6 ay doldu mu dolmadi mi bilmiyorum.Evet ya diyet topiklerinde takılırken kilo alan ilk kişiyim sanırım
Girelim beraber ne zaman başlıyoruz
ben diyet topiğge giremiyorum. 6 ay doldu mu dolmadi mi bilmiyorum.Evet ya diyet topiklerinde takılırken kilo alan ilk kişiyim sanırım
Girelim beraber ne zaman başlıyoruz
6 haftalıksın sen bu hafta veya en geç haftaya duyulur. Mide bulantın var mı?Kızlar ya başka bi doktora mu gitsem acaba kalp atışı için. Son afet tarihım 14 nisan kaç haftalık bu şimdi bi cozemedim bu işi. Bi el atın. Başka doktora gitsem ne dicem bu seferde ben kalp atışını duymaya geldim ama doktorum başka mı dicem..offg
Bekleyemiyorum ki yeminle heyecandan bi sürü senaryo kuruyorum kafamda.sonra diyorum inşallah duyacağım.cumartesi çağırdı işte daha çok gün var üfff. Böyle istediğimiz zaman bebek pat diye gelse be güzel olurducanım beklemelisin.
8-9 haftalarda başlamıştım kontrollere.
ilk zamanlar birşey anlaşılmıyor zaten
Ama normalde de yiyordun. Normalde yemesen gebelikte çoğaltsan belki. Ben sanmıyorum 15-16 dan fazla alacağını ama alsan da sorun olmaz verirsin nolcakYemek yemeyi çok seviyorum ya içimden canavar cikmasin da sonradan :)
Bu sabah oldu ya da ben psikolojik öyle hissediyorum sanki olması lazımmış gibi :) bu cumartesi çağırdı zaten doktorum.6 haftalıksın sen bu hafta veya en geç haftaya duyulur. Mide bulantın var mı?
Buyrun
kiloları verdin mi anka?Yok artık yaa abartma en fazla 65-75 arası gidersin. Maks 75 diyorum bakalım
O zaman anneliğe hazırlanamazsın ki. Hamilelikte psikolojik olarak duygusal olarak anneliğr hazırlanıyorsunBekleyemiyorum ki yeminle heyecandan bi sürü senaryo kuruyorum kafamda.sonra diyorum inşallah duyacağım.cumartesi çağırdı işte daha çok gün var üfff. Böyle istediğimiz zaman bebek pat diye gelse be güzel olurdu
Bakalım hemenben diyet topiğge giremiyorum. 6 ay doldu mu dolmadi mi bilmiyorum.
İnşallah ya sağlıklı olsun da. Şaka maka baktım sezeryan korktugum gibi değilmiş tekte kalmam 4 olmasa da 2 3 allah ne verdiyseAma normalde de yiyordun. Normalde yemesen gebelikte çoğaltsan belki. Ben sanmıyorum 15-16 dan fazla alacağını ama alsan da sorun olmaz verirsin nolcak
Oooo mavimli geldi :)
yok kız sen kilo alma bebek kilo alsin ben hamileliğimde hiç kilo almamişim 3 kg erimişimBende şu an 59.5 um doğuma umarim 90la falan girmem...
10 hazirandan sonraki ilk cuma girebiliyorsun canım.ben diyet topiğge giremiyorum. 6 ay doldu mu dolmadi mi bilmiyorum.
yeni üye olarak girecegim.10 hazirandan sonraki ilk cuma girebiliyorsun canım.
Hoşgeldin bize nasıl emlak kraliçesi olunur seminer verir misinBuyrun
Yok ya veriyorum alıyorumkiloları verdin mi anka?
Vayyy idolümsun vallaha süpermiş ya peki kaç kilo ile hamile kaldın.yok kız sen kilo alma bebek kilo alsin ben hamileliğimde hiç kilo almamişim 3 kg erimişim
sağlıklı beslendim şeker tuz un pilav makarna hiç yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?