12 yaşında oğlum yok 10 yaşında varkız senin 12 yaşında oğlun varsa tahmin edeyim 32-33 phonix_32 mi ne diye eski nick vardi yaş mı şehir plaka miysdi bilemedim
Neden naptı phoenix sana
baharla baya gerilmiştim. oda baharı desteklemişti.onların yüzüden takıma girememiştimNeden naptı phoenix sana
baharla baya gerilmiştim. oda baharı desteklemişti.onların yüzüden takıma girememiştim
Kural kuraldır yani desteklemek falan olmazbaharla baya gerilmiştim. oda baharı desteklemişti.onların yüzüden takıma girememiştim
at bi beşilk
Vay arkadaş görüyomusun phoenix sen
BEnimdir orda başka yok listeleri didikleyensuhan yok eski nicki phoenix_32ydi ben söleyemedim nicki anka söledi
Tamam hatırladım benyok oda doğum yapmışa kilo almışta takıma giremişte.isyan çıkardım.oylama yapılacaktıı takım kaptanları bir olup kabul etmediler bende kazeni çağırmıştım onada dünya bi laf saymışlardı
yok oda doğum yapmışa kilo almışta takıma giremişte.isyan çıkardım.oylama yapılacaktıı takım kaptanları bir olup kabul etmediler bende kazeni çağırmıştım onada dünya bi laf saymışlardı
bahar kim?Tamam hatırladım ben
Ben dedim bahardan önce giremezsin kurallara uymuyor diye
Uymuyor yani napalım
bahar kim?Tamam hatırladım ben
Uymuyor yani napalım
çok sinir bozcuydu listeye girdim cuma günü.pazartesi bi geldim kaptanın bir bik bik araştırmışta oran tutmuyormuşta.tutmuyorsa tutmuyor.ne karıştırıyorsunBEnimdir orda başka yok listeleri didikleyen
senmiydin oTamam hatırladım ben
Uymuyor yani napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?