Bende de kusma falan yok yaff.değişik gidiyor hamileligim inşallah bende çok almadan sureci tamamlayabilirim
Olmaz inşallah ama zaten 8 den sonra başlar benim. Sezaryende bile kustum ben çok zor geçer benim hamileliklerim. 4 biraz rahat geçti diğerlerine göre o da vücut alıştı artık galiha çok tepki vermedi

Sen boğasın aslında boğalar başak ve oğlaklarla iyi anlaşır derler. Ben de kendi burcumdan olanlarla iyi anlaşıyorum kadın erkek farketmeksizin. Koçlarla da iyi anlaşırım.

Son düzenleme:
Anka demek bildirim kapalı o yüzden bazen sana bişey sorduğumda cevap alamıyorum. Ben de sallamıyor heralde diye düşünmüştümgerçi şimdi sen bunu da görmezsin

Anka demek bildirim kapalı o yüzden bazen sana bişey sorduğumda cevap alamıyorum ben sallamıyor heralde diye düşünmüştümgerçi şimdi sen bunu da görmezsin
Yaaa vallahi heryerde aynı muhabbet yaşanıyor. İnanki o kadar çok etiket, alıntı oluyor ki bazen arada karışıyor sallamamak falan ne haddime aşk olsun
Etiket ve alıntıların bildirimi geliyor. Beğenileri kapattım

hayırlı olsun güle güle kullan.salon için güzel ama oturma odası için masayı bilemedim.oda büyükse güzel görünür.
Tedekkur ederim evet oda epey buyuk esim kucuk odada oturmak istemiyor kocaman odada da sadece bi koltuk.takimi bos kalacak ortalikta

Dimi ya :
Biz de alalım mı?
Bence sen hemen al sizin evde daha zordur çamaşır ama yatak alıcam diyordun o da önemli insan iyi uyumadığında kötü gidiyor bütün günü
Benim çocuğum yok daha bu aralar istiyoruz ama ne zaman gelir bilinmez, ben çocuk olunca duruma bir bakayım diyorum baya da var fiyatı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…