Sende mi takip ediyorsun sayfayı. Çok anlamlı olmuş cevapÇocuğumu.
Süper dışarda bulamazsın falan mazallahBuzluktaki dondurmayı
Olmaz inşallah ama zaten 8 den sonra başlar benim. Sezaryende bile kustum ben çok zor geçer benim hamileliklerim. 4 biraz rahat geçti diğerlerine göre o da vücut alıştı artık galiha çok tepki vermediBende de kusma falan yok yaff.değişik gidiyor hamileligim inşallah bende çok almadan sureci tamamlayabilirim
Hamile olsam ben de yapmamBüyükleri yolladık biz de, küçük parçaları ben yıkarım dedi. Valla sen bilirsin ben elimi sürmem ona göre dedim
Ben geçmişi okumadan rahat edemeyenlerdenim :)neyseki geçmişi okuyamama gibi durumum var.bazısı okumazsa içi rahat etmiyormuş.ama öyle olurusa günümüzü kaçırıyorum ben.akıp gidiyor sayfalar
Ben deBen geçmişi okumadan rahat edemeyenlerdenim :)
Sen boğasın aslında boğalar başak ve oğlaklarla iyi anlaşır derler. Ben de kendi burcumdan olanlarla iyi anlaşıyorum kadın erkek farketmeksizin. Koçlarla da iyi anlaşırım.ben oğlaklarla zor anlaşıyorum.yayla önce bi bakışıyoruz sonra baya kaynaşıyoruz ve maalesef koçlarla hep sorunlu başlıyor arkadaşlıklarım ve sürdüremiyorum.en iyi ikizler,terazi ve yengeçle anlaşabiliyorum tam benim kafadalar
Yaaa vallahi heryerde aynı muhabbet yaşanıyor. İnanki o kadar çok etiket, alıntı oluyor ki bazen arada karışıyor sallamamak falan ne haddime aşk olsunAnka demek bildirim kapalı o yüzden bazen sana bişey sorduğumda cevap alamıyorum ben sallamıyor heralde diye düşünmüştüm gerçi şimdi sen bunu da görmezsin
Pardon sifinyer demisim komidin sadece bas ucuna sifonyer almadim dolap icinde cekmece var zatenşifonyer yerine dolabın içine çekmece yaptır ki, şifonyer de odada ekstra yer kaplamasın.
Tesekkur ederim evet ya yemek odasi takimi almadim sadece masa sandalyeSen beğendiysen güle güle kullan canım :)
sadece masa sandalye alacaksanız daha ferah durur.
Tedekkur ederim evet oda epey buyuk esim kucuk odada oturmak istemiyor kocaman odada da sadece bi koltuk.takimi bos kalacak ortaliktahayırlı olsun güle güle kullan.salon için güzel ama oturma odası için masayı bilemedim.oda büyükse güzel görünür.
Oturma odası mutfak girişi topladım süpürdüm de onu dicektim
Harikasın valla ben de bir makine Çamaşır astım ikinci yolda onu bekliyorum, içten içe kurutma makinesi de güzel bir alet diyordumOturma odası mutfak girişi topladım süpürdüm de onu dicektim
Dimi ya :Harikasın valla ben de bir makine Çamaşır astım ikinci yolda onu bekliyorum, içten içe kurutma makinesi de güzel bir alet diyordum
Bence sen hemen al sizin evde daha zordur çamaşır ama yatak alıcam diyordun o da önemli insan iyi uyumadığında kötü gidiyor bütün günüDimi ya :
Biz de alalım mı?
Dolar biriktirelim bari kurutma için ancak yetişiriz bu hızaFİyatlar daha da uçmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?