Evet yatak ilk sırada şu anda. Gerçekten yataktan kamyon çarpmış gibi kalkıyorum. Kurutmayı da eşim alalım istiyorsan diyor ama bana çok zorlanacağız gibi geliyor öderken. Kışa doğru öteledim. Ama çamaşır olunca hadi gidip alalım diyesim geliyor

Ben de serdikten sonra aman kendi kendine kuruyor işte ne gerek var çok para diyorum bir daha ki çamaşıra kadar

Yok gene oğlak oluyor 10 gün kala. Yok pardon 21 Aralık ise yay oluyor.

Bak onu kurutma makinesi yapamıyor
Evet yaa bekleyelim belki kurutup katlayanı çıkar ben yerine yerleştiririm sorun değil
Bebeğinkiler kaldı sadece katlanacak az sonra da onları katladım mı tamam. Bebek Çok huysuz artık hiç bişey yaptırmıyor

Ya lindalinda neden benim mesajlarıma şaşkın şaşkın bakıyorsun kendimi çok tuhaf bişey yapmış gibi hissediyorum ne var 5 makine çamaşır biriktiyse
Kıyamam Anka m ya cidden camasirin çok oluyor.benim haftada 2 makina belki çıkıyor. Anka arçelik in uygun fiyatlisini mi alsan acaba arkadaşımda var benim alt komşum acayip memnun ya.

Kıyamam Anka m ya cidden camasirin çok oluyor.benim haftada 2 makina belki çıkıyor. Anka arçelik in uygun fiyatlisini mi alsan acaba arkadaşımda var benim alt komşum acayip memnun ya.
Hergün çalışıyor makine. Hatta çoğunlukla 2 kere. Kışa kadar sabredip kışın almaya karar verdim canım. Şimdi balkona seriyorum güney cephe olunca 3 saatte kuruyor. Serene kadar baya savaş veriyorum içimde o ayrı

Gece gece uyku tutmadı dedim belleza bana ne sordu acaba da ben görmedim diye bakayım dedim genelde beğenmişim
benim de bir raf seninki gibi parfüm, deodorant, ayakkabı cilası vs. var

gözünaydın :)

gözünaydın :)

ben de ayakkabılar nerde diye soracaktım :)
Bunu beğenmişim
Burda yazmışım kimse yok diye çıkmışım sen gelmişsin sanırım cevap bulamadım
Bunu görmemişim sanırım simyacıyı sormuşum tavsiye eder miydin? Sipariş verdim artık bayramdan sonra anca gelir sanırım

Ben de göremedim yaa
Altta tüm göremeyenler için toplu cevap vermişim
ohh miss Allah kabul etsin

işin çok zor valla Allah kolaylık versin
Teşekkür ederim bazen sızlanıyorum işte sizi yakın gördüğümden yoksa alıştım aslında
Şarjlı süpürge anneme almıştım ben ama kuvvetli çekmiyor.
Burda marka sormuşum cevap alamamışım
Bu mesaja cevap verdiğimi sanıyordum ama vermemişim. Haklısın alışverişim gelmiş benim her gördüğümü alasım geliyor

45 tl değildir heralde canım birikim yani bu adı üstünde 45 tl pek birikmiş sayılmaz :) 45 bin dir o :)
her çok azdan olur da demiş gerçi haklısın.
Bu da havada kalmış ama sanırım ben görmeden kubdef yazdığı için cevap vermemişimdir

Bu mesajı alıntılamıştım ama alıntılar karıştı bi anda herkese toplu tek mesajda yazmıştım
Ben de alıp kullanmayanlardanım
Biz 1 taneyle yoruluyoruz sen 4 taneyle Allah kolaylık versin canım. 2.çocuğu bile yapmaya gözümüz almıyor
Buna da vermişim

Başka bulamadım canım seni seviyorum

Son düzenleme:
Derken telefonu bıraktım yastığa başımı koydum ve ampul yandı. Dedim ben anka olarak arattım bi de anka_ olarak aratayım bunları buldum hepsine cevap vermişim, ya da beğenmişim

Ankacım sen 4 ledin de arkadaş belki yapar yine :)
Yoo bu topikte gördüm
Ama sen yoktun o zamanlar burda
Konya'lı mıydın :)
duvar silmek çok yorucudur yaa
biz bu sene boya yaptırıcaz o yüzden duvarları düşünmüyorum
Oğlan seni mahçup etmemiş arkadaşına karşı :)
Anka oğluna başarılar dilerim
çok teşekkürler ankacım :)
sen şimdi iyi bir şey mi dedi kötü bir şey mi
sen hem emzirip hem oruç mu tutuyorsun?
ben de tutmuştum 1 gün hemen sütüm azalmıştı ve bırakmıştım
zaten genelde tutmuyor kimse emzirirken
bence sen de tutma. süresi de uzun, o kadar aç ve susuz kalma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…