benim evde yapmam gerekenlerbu akşam kızımın banyo günü..
ypabileceksem kendi eşyalarimi düzenleyecegim. inanilmaz yoruluyorum.
kırmızıları koyu renklerle atıyorum 1 tane 1 taneHavluları bende ayrı atarım
kırmızı renklileri ayrı atarım ayda 1 gibi birikiyor.
ay ben geçende dolaptaki mantarları "beşamel soslu mantarlı tavuk" yaparak değerlendirdim. Çok güzel oldu, yemeye doyamadım.Dün bende hiç iş yapmadım.
son anda şehriye pilavı ve mantar pişirdim yanına salata yaptım.
saat 12-1 gibi mutfağı toplayıp uyudum.
Bugün de çok işim var yapabildiğim kadar yapacağım.
ay ben geçende dolaptaki mantarları "beşamel soslu mantarlı tavuk" yaparak değerlendirdim. Çok güzel oldu, yemeye doyamadım.
Haklısın ben de beyaz eşyaları iyisinden almaya çalıştım hep sonuçta az para verilmiyor hemen sorun çıkarsa sinir oluyor insanÇok ama ihtiyacım var ve iyi alıp problem yaşamadan kullanmak istiyorum.
ben yapayım onu bu akşam.. ne pişircem diye düşünüyordum:)ay ben geçende dolaptaki mantarları "beşamel soslu mantarlı tavuk" yaparak değerlendirdim. Çok güzel oldu, yemeye doyamadım.
Size açıklayıcı bir konuyu anlatayım.Haklısın ben de beyaz eşyaları iyisinden almaya çalıştım hep sonuçta az para verilmiyor hemen sorun çıkarsa sinir oluyor insan
kocana söyle tavuk alıp küp küp doğrasın. :)ben yapayım onu bu akşam.. ne pişircem diye düşünüyordum:)
ben tarifine netten bakarak yaptım.ben yapayım onu bu akşam.. ne pişircem diye düşünüyordum:)
buzdolabiniz eski miydi?Size açıklayıcı bir konuyu anlatayım.
Bir buzdolabım vardı. Ve bir gün biz tatildeyken elektrik kesilmiş, şalter atmış, buzluktaki tüm et kanı suyu etrafa makinenin içine akmış durmuş. eve geldik. bir koku
Temizledim karbonatladım vs.
Aradım servisi. servis dedi ki "tamiri mümkün olmayan arıza". yani buzdolabı çöp. git yenisini al. sonra bir abla dedi ki, "şirketler, beyaz eşyaları 2-3 yıllık normal garantisi dahilinde ücretsiz tamir etmek zorunda. garanti dışı kalan zamanda 10 yıla kadar sana ücretli tamir etmekle yükümlü." edemiyorsa sana buzdolabının aynısını veya muadilini (aynı kapasitede bir buzdolabını) vermek zorunda. bu tüketici kanununda var! Hatta aynı arızadan 2-3 kez servise giden elektronik ürünler yenisi ile değiştirilmek ya da parası iade edilmek zorunda.
Aradım olmaz dediler vs. şikayet sitesine yazdım. kendi genel merkezlerine yazdım, taa Almanya merkezlerine de yazdım. veee sonuç. Buzdolabımın aynısı olmadığı için aynı kapasitede bir buzdolabının sıfırını kapıma kadar gelip kurdular.
Tam olarak, 8 yıllıktı.buzdolabiniz eski miydi?
bizim de geçen kurbanda buzdolabi bozulmuştu. :/
bizim 4 yıllıktı.. en iyi buzdolabi bizimkiymiş ..Tam olarak, 8 yıllıktı.
keşke biraz araştırıp hakkını arasaydın sen de.bizim 4 yıllıktı.. en iyi buzdolabi bizimkiymiş ..
kapasitesi yüksek... regal markasi.
valla çok iyi etmişsin :) para ödemeden :)
Mia-
ben de bütçe kontrolü yaptım.
bu ay kredi kartımdaki aylık borç dışında ödemelerim bitiyor.
-haziranda bi adak kurbanı daha kestireceğiz.
-haziranda 2 hafta tatilimiz var.
-temmuzda 4 taksitle kurutma makinesi alacağım.
bunlar bana yeter de artar bile
naaptın evlere kiracı koydun mu? :)
bütçe kontrolu de benden olsun.Mia-
ben de bütçe kontrolü yaptım.
bu ay kredi kartımdaki aylık borç dışında ödemelerim bitiyor.
-haziranda bi adak kurbanı daha kestireceğiz.
-haziranda 2 hafta tatilimiz var.
-temmuzda 4 taksitle kurutma makinesi alacağım.
bunlar bana yeter de artar bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?