Dün bende hiç iş yapmadım.
son anda şehriye pilavı ve mantar pişirdim yanına salata yaptım.
saat 12-1 gibi mutfağı toplayıp uyudum.

Bugün de çok işim var yapabildiğim kadar yapacağım.

bu akşam kızımın banyo günü..
ypabileceksem kendi eşyalarimi düzenleyecegim. inanilmaz yoruluyorum.
benim evde yapmam gerekenler
-banyo
-benim gardırop (kullanılmayanlar ayrılacak)
-kızımın gardırop (küçülenler ayrılacak)
-en büyük iş kilerde. atılacak çok şey var. hobi için biriktirdiğim bir dünya ıvır zıvır var evde. napıcam onları bilmiyorum.

Dün bende hiç iş yapmadım.
son anda şehriye pilavı ve mantar pişirdim yanına salata yaptım.
saat 12-1 gibi mutfağı toplayıp uyudum.

Bugün de çok işim var yapabildiğim kadar yapacağım.
ay ben geçende dolaptaki mantarları "beşamel soslu mantarlı tavuk" yaparak değerlendirdim. Çok güzel oldu, yemeye doyamadım.

Anka harikasın ya, bi lafımla bütün topiği taramışsın nerdeyse
kusura bakma zahmet verdim :)

Haklısın ben de beyaz eşyaları iyisinden almaya çalıştım hep sonuçta az para verilmiyor hemen sorun çıkarsa sinir oluyor insan
Size açıklayıcı bir konuyu anlatayım.

Bir buzdolabım vardı. Ve bir gün biz tatildeyken elektrik kesilmiş, şalter atmış, buzluktaki tüm et kanı suyu etrafa makinenin içine akmış durmuş. eve geldik. bir koku
Temizledim karbonatladım vs.

Aradım servisi. servis dedi ki "tamiri mümkün olmayan arıza". yani buzdolabı çöp. git yenisini al. sonra bir abla dedi ki, "şirketler, beyaz eşyaları 2-3 yıllık normal garantisi dahilinde ücretsiz tamir etmek zorunda. garanti dışı kalan zamanda 10 yıla kadar sana ücretli tamir etmekle yükümlü." edemiyorsa sana buzdolabının aynısını veya muadilini (aynı kapasitede bir buzdolabını) vermek zorunda. bu tüketici kanununda var! Hatta aynı arızadan 2-3 kez servise giden elektronik ürünler yenisi ile değiştirilmek ya da parası iade edilmek zorunda.

Aradım olmaz dediler vs. şikayet sitesine yazdım. kendi genel merkezlerine yazdım, taa Almanya merkezlerine de yazdım. veee sonuç. Buzdolabımın aynısı olmadığı için aynı kapasitede bir buzdolabının sıfırını kapıma kadar gelip kurdular.

Az önce bütçe hesaplaması yaptım.
Almak istediklerime baktım.
atlet
cüzdan
alez yatak koruyucu
hurç

her ay ihtiyaçlarımı alacağım.
bugün 3 atlet sipariş verdim
önümüzdeki ay 4-5 tane daha almam gerekiyor.

buzdolabiniz eski miydi?
bizim de geçen kurbanda buzdolabi bozulmuştu. :/

bizim 4 yıllıktı.. en iyi buzdolabi bizimkiymiş ..
kapasitesi yüksek... regal markasi.
valla çok iyi etmişsin :) para ödemeden :)
keşke biraz araştırıp hakkını arasaydın sen de.
şimdi kurcalasan bir şey olur mu acaba?

gerçekten iyi oldu. ilk başta müşteri hizmetleri "sizin buzdolabı şu an bu kadar fiyat. şu kadar daha para verin üst model gönderelim." vs bi şeyler geveledi. millet uyarınca beni, hoop bedava yeni garantili buzdolabım oldu

Ooo baya yüksek limitte ödemelerin var.
Allah kolaylık versin canım :)

bütçe kontrolu de benden olsun.
hazirandaki ödemeleri azaliyor. maksimum 1000 bulabilir:) evimi duvari yaptıracagiz onu da taksitle düşünüyoruz.
eşimle ben spor ayakkabi alacagiz. 200-300 bulabilir. :)
ben bayramdan sonra iki hafta izine çikacagim.:) inşallah verilerse..
benden bu kadar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…