Süpersin valla helal olsun
Aynısı başımıza geldi, nişanım yapılacaktı annem ablam doğum yaptı diye onun yanındaydı, 10 gün önce eve geldik bir baktık elektrik kesik, her yerde sinekler ölmüş, dolap ev her yer kokuyor, annemde buzdolabını yeni almıştı, tamir olmaz dediler aldığı fiyatın yarısını verdi yenisini getirdiler biz o zaman yarı fiyatına kurtardık diye çok sevinmiştik senin ki harikaymış

Hafta sonu yaptiklarim:
- Wc temizligi
- Banyo temizligi.
- Evi supurme & Toz alma.

Yapilmasi gerekenler:
- Mutfak dolaplari
- Buzdolabinin ici
- Firin temizligi
- Camlar (Bazi camlar acilmadigi icin disardan silmem imkansiz. Sanirim ozel camci tutmak zorundayim)
- Kapilar
- Utu
- Perde yikanmali
Tabi bide haftasonu yaptigim temizlik her daim tekrarlanmali

Evin icinde yapilmasi gerekenler:
- Bos odadaki yatakla dolabin yeri degismeli
- Mutfaga raf yapilmali
- Yatak odamin lambasi takilmali

Ramazan ayinda sanki bazi seyler icin daha cok zamanim var gibi hissediyorum.
Sizede oyle geldimi?

Baya çamaşırınız var o zaman

benim için komodin de gereksiz. onlara çalışma masası gerekecek bir süre sonra. ben olsam, dolap yatak dışında bir şey almazdım.
Takimdan ayri olmamasi icin aldim calisma masasini sadece bi tane komidin aldim epey bi sure bisey almamak icin ya lazim olursa diye kirilip etmezse 18 yasina kadarda kullanirlar diye boyle dusundum

Mutfagimin buyuklugu normal 4 kisilik kucuk bi masam var mutfakta gelen gidenim cok oluyor buyuk bi masa degil fazla acilip buyuyor salona aldigimiz

Kizlar derz arasini neyle temizliyorsunuz ben aptallik edip kirec cozucu dokmustum derz denen bisey kalmadi hepsini söktu yeni evide ayni hale getirmeden nasil temizleyebilirim

Baya çamaşırınız var o zaman
yani mevcudumuz 2 yetişkin 1 çocuk şeklinde ama ben ayırıyorum. renkler karışmasın vs diye. bi ara yeşil mavi bi tshirtüm vardı renklilerle atıyordum. üzerinde dalga dalga koyu renkler iz yaptığını görünce ne olur ne olmaz diye ayırıyorum. az da olsa makineyi kısa programda çalıştırıyorum. kirimiz yok, ter kokusu gitsin vs...

Kizlar derz arasini neyle temizliyorsunuz ben aptallik edip kirec cozucu dokmustum derz denen bisey kalmadi hepsini söktu yeni evide ayni hale getirmeden nasil temizleyebilirim
bi defalığına "akıllı muhteşem sıvı/mavi su" ile fısfıslayıp içine deterjan konulan fırçalarla fırçalamıştım. onunla fırçalayıp duru suyla 2 su sildim. her yer bembeyaz oldu. bi sıkıntı yaşamadım.

maske ve eldiven şart.

evde çocuk da olmasın bence

Son düzenleme:
bdv de asgari ücret alıp 200 tl birikim yapan biri konu açmış onu okuyorum da ruhum-içim sıkıldı.
birisi halk vergi yükü altında eziliyordu demiş.. ne doğru demiş.

Koku mu yapiyor. Nerden bulabilirim canim bu urunu

bu arada birikime dair bir şey yapmıyorum bir tek 2 adet BES'im var. onlar her ay toplanıyor.

Ben önümüzdeki ay gr altın alacağım.
sonraki 2 ay ancak 100 tl atabilirim.
ağustosta koyunlarım satılacak
tadilatta gider hepsi
dolap yaptıracağım birde karyolayı değiştireceğim.
eylülün odasına ve yatak odasına jaluzi alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…