Eline sağlık :)dün direk eve gçince yemek yaptım.yemekten sonra makinayı eşime devrettim.ortalığı genel bi toplayıp banyo,wcyi temizledim.eşim bulaşıkları toplayınca mutfağı süpürürüm dedim ama eşim makinayı boşaltıp kaçmış.bulaşıkları yerleştirdim.baya bi temzilendi mutfağın sağı solu.süpürüp silip çıktım sonra ilk girişle koridoru süpürüp sildim.eşimde balkonu yıkayıp çocukları banyo yaptırdı .bende en son cilt bakımı duş ve kapanış.
bugunde oturma odası yatak odası süprülüp silinecek koridor tekrar elden geçer.büyük balkon yıkanır.
sağolasın.bende öncelikli giyilecekleri ayırıp akşam tv karşısında yaparım diye düşünüyorum.Eline sağlık :)
Baya iş yapmışsın yine ütüyü ertelemen normal
benbugün telafi etmem lazım.
Dün saydım 17 tane parça varmış
bazıları kışlık onları ütülemeyeceğim
günaydınGünaydın kızlar
sağolasın.bende öncelikli giyilecekleri ayırıp akşam tv karşısında yaparım diye düşünüyorum.
ya benim evde iki düdüklü tencerem var.biri baya büyük 9 lt galiba eski modellerden.ben hiç düdüklü kulanamam.sonra pratik olur diye şu klipsli olanalrdan aldım çok büyük değil.normali anneme vereyim dedim.evde fazlalık.annem ısrarla biz size gelince kullanırız diyor.kalabılık gelirsek küçüğün yetmez diyor.pofff.genelde ağır etli yemekleri annem yapar bize gelince onada büyük düdüklüyü kullanır.şimdiye kadar ben hiç kendim kullanmadım onu.
selam kızlar. dün eşim yemek yapmış ben klasik bulaşık işlerinden başka iş yapmadım :)
bugün plan yaptım önemli yapılması gerekenleri not ettim böyle iyi oluyor. yoksa aşırı unutkanlık var bende. dün işten giderken getirdiğim yemek kabımı bırakıp gitmişim yani hem de çantamın yanındaydı çantamı alıp çıkmışım
selam.selam kızlar. dün eşim yemek yapmış ben klasik bulaşık işlerinden başka iş yapmadım :)
bugün plan yaptım önemli yapılması gerekenleri not ettim böyle iyi oluyor. yoksa aşırı unutkanlık var bende. dün işten giderken getirdiğim yemek kabımı bırakıp gitmişim yani hem de çantamın yanındaydı çantamı alıp çıkmışım
dursun bakalım biraz daha.Büyük et haşlarken veya kuru bakla yemeklerinde çok kolaylık oluyor.
alternatif bulana kadar kalsın derim ben sonuçta kullanılıyormuş.
Merhaba hanımlar;
Dün akşam süt iznim olmasına rağmen biraz geç çıkmak zorunda kaldım. İş yerindekilerin gereksiz egoları beni baya yordu. Koşa koşa eve geldim. Kızıma ablam bakıyordu. Bebek arabasını alıp kan ter içinde onların eve koşturdum. Eşim de oraya geldi. İkimiz beraber kızı alıp yürüyerek evimize geri döndük.
Tatil sonrası ev dandini ve ben daha o zaman pert olmuştum. 2 makine çamaşır yıkandı asıldı. Ütülenecekler ayrıldı. Yemek yapıldı. Mutfak toparlandı bulaşık mak çalıştırıldı. Ortalık toparlandı. Alışveriş listesi oluşturuldu.
Bu sırada eşim kıza bakıyordu. çocuğun altını pislettiğini söyledi. Ben de şu elimdekini halledeyim geliyorum diyince ilk defa biraz sert olarak çocuğa bakmamı söyledi. Bu galiba 2 senelik evlilikte ilk oluyor. Daha önce maç, işler gibi nedenlerle sesi yükseliyordu ama üzerime alınmıyodum. Biraz surat yaptım, o da gönlümü almaya çalıştı. En sonunda tekrar bir barış ilan ettik. Küslük bize hiç yakışmıyor gerçekten.
Günü çocuk uyumuş, sessiz ve nispeten derli toplu bir evde kahvemizi içip, sohbet ederek bitirdik.
Kadın olarak iş, ev, çocuk sarmalında eziliyoruz. Allah tüm emekçi kadınlarımıza güç, kuvvet, değer bilen eş ve çocuklar versin işallah.
Günaydınlar,
Annem balkonları yıkadı, ben demutfağı toparladım. Nevresimleri yıkamaya attım, annem astı.
2 kişi yapınca insan hiç yorulmuyor.
Sabah banyoda dizimin üstüne düştüm, bebek hareket ediyor bir sıkıntı olmamıştır inşallah
Bugün yemek yapılacak. Karışık kızartma var menüde. Çamaşırlar yerleştirilecek.
ben de seniBelleza seviyorum seni
evet sonradan aklıma geldiizin alacaktı galiba o bayramla birleştirip
sen de yine birşeyler yapmışsındün direk eve gçince yemek yaptım.yemekten sonra makinayı eşime devrettim.ortalığı genel bi toplayıp banyo,wcyi temizledim.eşim bulaşıkları toplayınca mutfağı süpürürüm dedim ama eşim makinayı boşaltıp kaçmış.bulaşıkları yerleştirdim.baya bi temzilendi mutfağın sağı solu.süpürüp silip çıktım sonra ilk girişle koridoru süpürüp sildim.eşimde balkonu yıkayıp çocukları banyo yaptırdı .bende en son cilt bakımı duş ve kapanış.
bugunde oturma odası yatak odası süprülüp silinecek koridor tekrar elden geçer.büyük balkon yıkanır.
geçmiş olsun canımGünaydınlar,
Annem balkonları yıkadı, ben demutfağı toparladım. Nevresimleri yıkamaya attım, annem astı.
Sabah banyoda dizimin üstüne düştüm, bebek hareket ediyor bir sıkıntı olmamıştır inşallah
Geçmiş olsun canım dikkat etGünaydınlar,
Geçmiş olsun canım dikkat et
Aman geçmiş olsun canım dikkat et kendine.
geçmiş olsun canım
ben de düşmüştüm hamileyken evde kolumun üzerine
o günler aklıma geldi
aman dikkat et, hamileliğin son zamanları zaten Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Teşekkür ederim kızlar, çok şükür bi yerim acımadı. Hayırlısı ile Doğum olsa da ben de bi rahatlasamGeçmiş olsun canım dikkat et
boş durmamış ki bir sürü iş yapmışsuhana niye kart yok
Geçmiş olsun canım, Doğum olunca rahatlamakTeşekkür ederim kızlar, çok şükür bi yerim acımadı. Hayırlısı ile Doğum olsa da ben de bi rahatlasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?