üstesinden gelirsin sen.hiç stres yapma.belirli günlerdemi kalacaksın
ayyy evet yaz geldi senin mesailer başlar şimdi
offf
Ekstra ücret nasıl olmaz ya2 ay tatilsiz ve 12-13 saat çalışacağım.
exra ücrette yok.
geçer bakalım :)
Ekstra ücret nasıl olmaz ya
Ha açığı kapatıyorlar yani, çok insafsızca bir hareketkışın işimiz azmış :)
Ha açığı kapatıyorlar yani, çok insafsızca bir hareket
senelerin var orda, tazminatını da alabilsen süper olurduSon 2 yılım olduğu için çok direnmiyorum
hatta 2. çocuğu bu aralar doğurup harmanda yeni birine devretmek gibi düşüncelerim var. :)
ne fenayım :)
MantıklıSon 2 yılım olduğu için çok direnmiyorum
hatta 2. çocuğu bu aralar doğurup harmanda yeni birine devretmek gibi düşüncelerim var. :)
ne fenayım :)
senelerin var orda, tazminatını da alabilsen süper olurdu
merhaba arkadaşlar
dün 30dk çamaşırlar ve yatak odasına ayırdım baya toplandı gibi ama yine de 15dklık işi var
neyse bu bile iyi diye daha fazlasını yapamadım, kızım sıkıldı durmadı, o uyuyunca da benim uykum gelmişti bıraktım. 2 saat telefon detoksu hedefim vardı 1.30 ancak yapabildim uykum geldi yatmadan önce telefona bakayım dedim sank ceo'yum da işlerim aksayacak
bugün daha dirayetli olucam inşallah, öğleden sonra 1.30 saat, akşam 2 saat detoks hedefi koydum inşallah yapabilirim:)
9 litre çok büyükmüş, aslında 3-4 litrelik olan varsa kullanmaya alışsan çok hızlı yaparsın yemeklerini, benim 6 litrelik çorba falan yaparken çok büyük geliyor, minimum seviyesinden daha az su koymaya cesaret edemedim sizler nasıl kullanıyorsunuzsağolasın.bende öncelikli giyilecekleri ayırıp akşam tv karşısında yaparım diye düşünüyorum.
ya benim evde iki düdüklü tencerem var.biri baya büyük 9 lt galiba eski modellerden.ben hiç düdüklü kulanamam.sonra pratik olur diye şu klipsli olanalrdan aldım çok büyük değil.normali anneme vereyim dedim.evde fazlalık.annem ısrarla biz size gelince kullanırız diyor.kalabılık gelirsek küçüğün yetmez diyor.pofff.genelde ağır etli yemekleri annem yapar bize gelince onada büyük düdüklüyü kullanır.şimdiye kadar ben hiç kendim kullanmadım onu.
Dikkat et kendine çok az kaldı sağlıkla kucağına al inşallahGünaydınlar,
Annem balkonları yıkadı, ben demutfağı toparladım. Nevresimleri yıkamaya attım, annem astı.
2 kişi yapınca insan hiç yorulmuyor.
Sabah banyoda dizimin üstüne düştüm, bebek hareket ediyor bir sıkıntı olmamıştır inşallah
Bugün yemek yapılacak. Karışık kızartma var menüde. Çamaşırlar yerleştirilecek.
Ya haklısın canım, Doğum stresine bende çok girmiştim, şükür bitti geçti İnan ki stres yapılacak bişi yokmuş ama yine de stres oluyor işte.Ya şu Doğum korkusunun üzerimde oluşturduğu baskıdan kurtulayım da bir sonra diğer sıkıntılarla daha rahat boğuşurum diye düşündüm
çok kullanmıyorum ben.küçüğüm var.çok nadir kullanıyorum.sevemedim9 litre çok büyükmüş, aslında 3-4 litrelik olan varsa kullanmaya alışsan çok hızlı yaparsın yemeklerini, benim 6 litrelik çorba falan yaparken çok büyük geliyor, minimum seviyesinden daha az su koymaya cesaret edemedim sizler nasıl kullanıyorsunuz
ama iş kanuna aykırı bir durum2 ay tatilsiz ve 12-13 saat çalışacağım.
exra ücrette yok.
geçer bakalım :)
bende kullanacaksam eşimi bekliyorum.Ben hiç sevmiyorum düdüklüyü, korkuyorum da
Eşim anlıyor ondan mısır veya patates haşlıyoruz
Annem de fazla kullanmazdı ondan sanırım
Kv çok kullanır
ama iş kanuna aykırı bir durum
iş kanunu kim takıyor ki? firmalar sigortaları bile düşük gösteriyorama iş kanuna aykırı bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?