merhaba arkadaşlar
dün 30dk çamaşırlar ve yatak odasına ayırdım baya toplandı gibi ama yine de 15dklık işi var
neyse bu bile iyi diye daha fazlasını yapamadım, kızım sıkıldı durmadı, o uyuyunca da benim uykum gelmişti bıraktım. 2 saat telefon detoksu hedefim vardı 1.30 ancak yapabildim uykum geldi yatmadan önce telefona bakayım dedim sank ceo'yum da işlerim aksayacak
bugün daha dirayetli olucam inşallah, öğleden sonra 1.30 saat, akşam 2 saat detoks hedefi koydum inşallah yapabilirim:)

Birazdan bende 12:30 da işlerime odaklanıp 14:00 de kadar girmiyeceğim.
başarılı olursam sabahta uygulacağım.

9 litre çok büyükmüş, aslında 3-4 litrelik olan varsa kullanmaya alışsan çok hızlı yaparsın yemeklerini, benim 6 litrelik çorba falan yaparken çok büyük geliyor, minimum seviyesinden daha az su koymaya cesaret edemedim sizler nasıl kullanıyorsunuz

Dikkat et kendine çok az kaldı sağlıkla kucağına al inşallah

Ya şu Doğum korkusunun üzerimde oluşturduğu baskıdan kurtulayım da bir sonra diğer sıkıntılarla daha rahat boğuşurum diye düşündüm
Ya haklısın canım, Doğum stresine bende çok girmiştim, şükür bitti geçti İnan ki stres yapılacak bişi yokmuş ama yine de stres oluyor işte.

Zaten miniklerin bişi yaptığı yok ki, kuzular emerse hiç problem yok, büyükler akıllı olsunlar da.

çok kullanmıyorum ben.küçüğüm var.çok nadir kullanıyorum.sevemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…