saat daha 2 olmadı neden geldin :))))Kendi isteğimizle çalıştığımıza dair yazılı imzalı tutanak alıyorlar :)
Teşekkür ederim, amin inşallah, darısı sanaDikkat et kendine çok az kaldı sağlıkla kucağına al inşallah
23 geçe çıktım siteden çünkü ben o yazıyı yazınca evren duydu int bağlantıyı kestisaat daha 2 olmadı neden geldin :))))
İnşallah yormaz abisi de bakalım ben de bebek kadar oğlumun tepkilerini de merak ediyorumYa haklısın canım, Doğum stresine bende çok girmiştim, şükür bitti geçti İnan ki stres yapılacak bişi yokmuş ama yine de stres oluyor işte.
Zaten miniklerin bişi yaptığı yok ki, kuzular emerse hiç problem yok, büyükler akıllı olsunlar da.
arada girecek oldun saate baktın dimi 2 oldu mu diye
doğru söyle :)))
yarından sonra kadın doğum randevum var canım smear testi meme ultrasonu ve kan tahlili yaptıracağım inşallah. ondan sonra eksiklerim için takviye alırım artık kafam yarım çalışıyor gibi şu an :))Planlı çalışmak çok iyi oluyor. Unutkanlık için B12 vitamini almalısın.
tabi önce kan tahlili yaptırsan daha faydalı olur.
bayramdan beri bakmadım ajandama şu aralar boşladım işleri
biz de eşimle kızım yüzünden tartışıyoruz sadece 3 yıldırMerhaba hanımlar;
Dün akşam süt iznim olmasına rağmen biraz geç çıkmak zorunda kaldım. İş yerindekilerin gereksiz egoları beni baya yordu. Koşa koşa eve geldim. Kızıma ablam bakıyordu. Bebek arabasını alıp kan ter içinde onların eve koşturdum. Eşim de oraya geldi. İkimiz beraber kızı alıp yürüyerek evimize geri döndük.
Tatil sonrası ev dandini ve ben daha o zaman pert olmuştum. 2 makine çamaşır yıkandı asıldı. Ütülenecekler ayrıldı. Yemek yapıldı. Mutfak toparlandı bulaşık mak çalıştırıldı. Ortalık toparlandı. Alışveriş listesi oluşturuldu.
Bu sırada eşim kıza bakıyordu. çocuğun altını pislettiğini söyledi. Ben de şu elimdekini halledeyim geliyorum diyince ilk defa biraz sert olarak çocuğa bakmamı söyledi. Bu galiba 2 senelik evlilikte ilk oluyor. Daha önce maç, işler gibi nedenlerle sesi yükseliyordu ama üzerime alınmıyodum. Biraz surat yaptım, o da gönlümü almaya çalıştı. En sonunda tekrar bir barış ilan ettik. Küslük bize hiç yakışmıyor gerçekten.
Günü çocuk uyumuş, sessiz ve nispeten derli toplu bir evde kahvemizi içip, sohbet ederek bitirdik.
Kadın olarak iş, ev, çocuk sarmalında eziliyoruz. Allah tüm emekçi kadınlarımıza güç, kuvvet, değer bilen eş ve çocuklar versin işallah.
selam.
aslında bende yazsam ya bu hafta için.normalde yazıyorum bu hafta yazmadım
oww.sinsi ve korkunç insanlarKendi isteğimizle çalıştığımıza dair yazılı imzalı tutanak alıyorlar :)
orasıda doğru tabiiş kanunu kim takıyor ki? firmalar sigortaları bile düşük gösteriyor
alışkanlık haline getiremedim ben yaDüdüklü candır ya
benim var 1 küçük 1 büyük kapak ortak ikisinede uyumlu.
taze fasulyeyi falan 30 dk pişiriyor.
fıslayınca altını kısıyorum.
İlla minimumda mı su koyuyorsun peki daha aşağıda koyduğun oldu muDüdüklü candır ya
benim var 1 küçük 1 büyük kapak ortak ikisinede uyumlu.
taze fasulyeyi falan 30 dk pişiriyor.
fıslayınca altını kısıyorum.
23 geçe çıktım siteden çünkü ben o yazıyı yazınca evren duydu int bağlantıyı kesti8 dk yedirmem
sen ne iş yapıyorsun?orasıda doğru tabi
Şaka gibi gerçekten, bir yolunu buluyorlar dimi hak yemek içinKendi isteğimizle çalıştığımıza dair yazılı imzalı tutanak alıyorlar :)
kamudayım ben.sen ne iş yapıyorsun?
yani? :)kamudayım ben.
İlla minimumda mı su koyuyorsun peki daha aşağıda koyduğun oldu mu
memurum.yöke bağlıyani? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?