- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
tetanoz hepsini olduysan 5 doz ömür boyu bir daha gerek yok canım.benim de mide bulantısı korkum :)
birde tetanoz aşısı.
tetanoz hepsini olduysan 5 doz ömür boyu bir daha gerek yok canım.
benim de aşırı bulantım oldu ne vitamin içebildim ne yemek yiyebildim
Bize arkadaş olursunuz yapacaklar elini çabuk tutsun aradan çıkaralımberaber büyütürüz
evet bende eşime diyorum bizim ev kokuyor diye her şey kokuyor sokaklar kokuyor bardaklarım kokuyor aklına gelebilecek her şey kokar mı yaben mutfağa giremiyordum
eve gider gitmez yatıyordum
hatta apartmanda bile milletin yemek kokularından tiksiniyordum
işime daha yakın diye annemde kaldım bir süre
kış ayları olmasına rağmen sadece soğuk şeyler yiyebiliyordum
meyveli yoğurt ve dondurma gibi
2 kg vermiştim
evet bende eşime diyorum bizim ev kokuyor diye her şey kokuyor sokaklar kokuyor bardaklarım kokuyor aklına gelebilecek her şey kokar mı ya
umarım çabuk geçer...
geçmiş olsun canım benim 2011 de bir doz yapılmıştı 5 yılda gerek yok dediler.2 doz şeklinde yapıldı 2. ağır geldi ateş çarpıntı yapmıştı ayy ne çektim.
Bulantı olunca çok yıpratıyor.
2 yıl var demişsin ya şimdi gördümgeçmiş olsun canım benim 2011 de bir doz yapılmıştı 5 yılda gerek yok dediler.
bunda bana da kesin yapılır tüm dozlarvar mısın mia aynı zamanda ikinciyi yapmaya
2 yıl var demişsin ya şimdi gördüm
ben bu sene sonuna kadar düşünüyorum canım. eylülde ev kredisi bitiyor en ağır külfetimiz o yüzden öncesi veya sonrasında Allah nasip ederse olabilir inşallah :)Sen ne zaman düşünüyorsun canım
ben bu sene sonuna kadar düşünüyorum canım. eylülde ev kredisi bitiyor en ağır külfetimiz o yüzden öncesi veya sonrasında Allah nasip ederse olabilir inşallah :)
böyle erteleyince de yaş arası çok artıyor canım aslında bizim de araba borcu çıktı da bu 1 sene fena kemer sıkıp kapatacak kadar kenara atmaya çalışacağım. eğer doğumdan sonra ücretsiz izne ayrılırsam (ki büyük ihtimal ayrılacağım) kapatabilmek istiyorum borcu. eşimin maaşı zor yeter bize ondan sonra.Bizimde ev borcu tadilat derken baya zaman var.
birde ek gelir sağlamam lazım.
böyle erteleyince de yaş arası çok artıyor canım aslında bizim de araba borcu çıktı da bu 1 sene fena kemer sıkıp kapatacak kadar kenara atmaya çalışacağım. eğer doğumdan sonra ücretsiz izne ayrılırsam (ki büyük ihtimal ayrılacağım) kapatabilmek istiyorum borcu. eşimin maaşı zor yeter bize ondan sonra.
tam bir yaş varmıl benim kızımla arası. genelde uzmanlar 4-5 yaş öneriyor. 5ten sonra nesil farkı oluyor diyorlar. 4ten öncesi de zaten çok zor olur herhaldeeylül 3 yaşında olcak (2 ay sonra) 2. doğduğunda 5-6 olur araları çok değil bence
yok cnm ev işi yapmak başka çocuk yapmak başkayok o enerji belleza da mevcut daha ütü yapamadım çocuk nasıl yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?