benimki tam 3 yaşında seneye olursa kardeşi 4 yaşını geçmiş olacak. ben manevi olarak hazırım ya ilk 3 yıl oldukça zor ama sonrası daha keyifli geldi bana laf anlamaya başladıktan sonra :) 3 yıl da başkalarına baktırmaya çalıştığım için çok zor geldi.

herşeyi soruyor dimi ne ne diye :)

benim kızım da 3 ay sonra 3 yaşında olacak

yapamasak biz yapamazdık.maddi olarak zorlu bi döneme denk geldi .aslında başlarda sıkıntı yoktu hamileliğim 3. ayından sonra bikaç sıkıntı atlattık yıprandım belki ama geçti gitti çok şükür.bu yaz ve kışı atlatırsam küçük oğlumdan yanada işlerim kolaylaşacak gibi.anne kendini hazır hissediyorsa işlem tamamdır

benim kızım da 3 ay sonra 3 yaşında olacak
bence borç vs durumları yoksa bakılabilecek şekildeyse bizler çocuk yapmalıyız. sağlıklı ortamlarda büyüyen çocukların artması gerektiğini düşünüyorum. ileride nasip olursa evlat edinmeyi de istiyorum. bir katkımız olacaksa hayatta insan üzerine olur gibi geliyor.

yine akıcı bir şekilde döktürmüş suhancım :))

ne neden niye :)
bazen sormayınca şaşırıyoruz.
geçen kolunu kaşıyordu alejik ya 'kaşıma kızım krem sürelim' dedim
ama babam kaşıyo dedi.
daha çocuğun yanında kaşınmıyoruz
acayip gözlem yapıyorlar ya yerim onun kaşınmasını kaşıntı için la roshe posayın ürünleri var duşta ve çıkınca kullanılan tavsiye ederim. bir de güneş kremini aldık biz o da güzel :)

Eşimde 2 ay işsiz kalmıştı ben hamileyken.
özele giderken devlete gitmek zorunda kalmıştım.
bazı şeyleri taksitle aldım
zorlandım maddi olarak ama kızımdan sonra baya baya durumumuz düzeldi.
her bebek nasibiyle gelir doğru bence.

acayip gözlem yapıyorlar ya yerim onun kaşınmasını kaşıntı için la roshe posayın ürünleri var duşta ve çıkınca kullanılan tavsiye ederim. bir de güneş kremini aldık biz o da güzel :)

bioderma kullanıyoruz mustela deneyeceğim birde.
la roshe çocuk ürünümü araştırayım.

sadece ev kredimiz var ama o da zorlamıyor bizi çok şükür

nasıl güzel düşünüyorsun

kaderciyim.düşün ücretsiz izine ayrıldım iki yaşına kadar büyütecektimk küçüğü, büyük oğlumda kreşe gidecekti iznim bittiğinde nasip olmadı..iki taraflıda düşünmek en güzeli.bazen plan yapıyoruz ama ....

Aynen bir şekilde durumu kabullenip uyum sağlamak gerekiyor.
Öyle hiçte sitem etmedim. doğuma kadar :)

bioderma kullanıyoruz mustela deneyeceğim birde.
la roshe çocuk ürünümü araştırayım.
canım bunları önermişti bize cilt doktoru. basmalı olan duşta diğeri çıkınca kullanılıyordu.
atopik ciltler için kullanılıyor bir incele istersen. güneş kremi de bundan aldım.

Eklentiler

• LA-ROCHE-POSAY-LIPIKAR-SYNDET-AP-combo-2.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 35
  • la-roche-posay-anthelios-spf-50-dermo-pediatrics-sprey-200-ml-29320-13-B.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…