gündüzkü 1.5saat detoks yalan oldu şimdi bir saat detoks bari yapayım, akşama dikkali olmam lazım bugün 2 saat yapılacak inşallah
benimki tam 3 yaşında seneye olursa kardeşi 4 yaşını geçmiş olacak. ben manevi olarak hazırım ya ilk 3 yıl oldukça zor ama sonrası daha keyifli geldi bana laf anlamaya başladıktan sonra :) 3 yıl da başkalarına baktırmaya çalıştığım için çok zor geldi.ilk çocuklarınız kaç yaşında kızlar?
sırf maddiyat da yetmiyor manevi olarak da hazır olmak lazım, ben sonsuza kadar hazır olamıcam sanırım şimdi tek çocukla bile her şeye zor yetişiyorum iki çocuklu annelerin önünde saygıyla eğiliyorum
benimki tam 3 yaşında seneye olursa kardeşi 4 yaşını geçmiş olacak. ben manevi olarak hazırım ya ilk 3 yıl oldukça zor ama sonrası daha keyifli geldi bana laf anlamaya başladıktan sonra :) 3 yıl da başkalarına baktırmaya çalıştığım için çok zor geldi.
yok cnm ev işi yapmak başka çocuk yapmak başka
hem 2.çocuk lafını sürekli açan sensin
benim kızım da 3 ay sonra 3 yaşında olacakilk çocuklarınız kaç yaşında kızlar?
sırf maddiyat da yetmiyor manevi olarak da hazır olmak lazım, ben sonsuza kadar hazır olamıcam sanırım şimdi tek çocukla bile her şeye zor yetişiyorum iki çocuklu annelerin önünde saygıyla eğiliyorum
1-2 aydır mütamediyen neden diyorherşeyi soruyor dimi ne ne diye :)
1-2 aydır mütamediyen neden diyor
bence borç vs durumları yoksa bakılabilecek şekildeyse bizler çocuk yapmalıyız. sağlıklı ortamlarda büyüyen çocukların artması gerektiğini düşünüyorum. ileride nasip olursa evlat edinmeyi de istiyorum. bir katkımız olacaksa hayatta insan üzerine olur gibi geliyor.benim kızım da 3 ay sonra 3 yaşında olacak
yine akıcı bir şekilde döktürmüş suhancım :))yapamasak biz yapamazdık.maddi olarak zorlu bi döneme denk geldi .aslında başlarda sıkıntı yoktu hamileliğim 3. ayından sonra bikaç sıkıntı atlattık yıprandım belki ama geçti gitti çok şükür.bu yaz ve kışı atlatırsam küçük oğlumdan yanada işlerim kolaylaşacak gibi.anne kendini hazır hissediyorsa işlem tamamdır
acayip gözlem yapıyorlar ya yerim onun kaşınmasınıne neden niye :)
bazen sormayınca şaşırıyoruz.
geçen kolunu kaşıyordu alejik ya 'kaşıma kızım krem sürelim' dedim
ama babam kaşıyo dedi.
daha çocuğun yanında kaşınmıyoruz
yapamasak biz yapamazdık.maddi olarak zorlu bi döneme denk geldi .aslında başlarda sıkıntı yoktu hamileliğim 3. ayından sonra bikaç sıkıntı atlattık yıprandım belki ama geçti gitti çok şükür.bu yaz ve kışı atlatırsam küçük oğlumdan yanada işlerim kolaylaşacak gibi.anne kendini hazır hissediyorsa işlem tamamdır
acayip gözlem yapıyorlar ya yerim onun kaşınmasınıkaşıntı için la roshe posayın ürünleri var duşta ve çıkınca kullanılan tavsiye ederim. bir de güneş kremini aldık biz o da güzel :)
sadece ev kredimiz var ama o da zorlamıyor bizi çok şükürbence borç vs durumları yoksa bakılabilecek şekildeyse bizler çocuk yapmalıyız. sağlıklı ortamlarda büyüyen çocukların artması gerektiğini düşünüyorum. ileride nasip olursa evlat edinmeyi de istiyorum. bir katkımız olacaksa hayatta insan üzerine olur gibi geliyor.
yine akıcı bir şekilde döktürmüş suhancım :))
nasıl güzel düşünüyorsunbence borç vs durumları yoksa bakılabilecek şekildeyse bizler çocuk yapmalıyız. sağlıklı ortamlarda büyüyen çocukların artması gerektiğini düşünüyorum. ileride nasip olursa evlat edinmeyi de istiyorum. bir katkımız olacaksa hayatta insan üzerine olur gibi geliyor.
kaderciyim.düşün ücretsiz izine ayrıldım iki yaşına kadar büyütecektimk küçüğü, büyük oğlumda kreşe gidecekti iznim bittiğinde nasip olmadı..iki taraflıda düşünmek en güzeli.bazen plan yapıyoruz ama ....Eşimde 2 ay işsiz kalmıştı ben hamileyken.
özele giderken devlete gitmek zorunda kalmıştım.
bazı şeyleri taksitle aldım
zorlandım maddi olarak ama kızımdan sonra baya baya durumumuz düzeldi.
her bebek nasibiyle gelir doğru bence.
kaderciyim.düşün ücretsiz izine ayrıldım iki yaşına kadar büyütecektimk küçüğü, büyük oğlumda kreşe gidecekti iznim bittiğinde nasip olmadı..iki taraflıda düşünmek en güzeli.bazen plan yapıyoruz ama ....
canım bunları önermişti bize cilt doktoru. basmalı olan duşta diğeri çıkınca kullanılıyordu.bioderma kullanıyoruz mustela deneyeceğim birde.
la roshe çocuk ürünümü araştırayım.
o zaman düşünülebilir bence canım.sadece ev kredimiz var ama o da zorlamıyor bizi çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?