canım bunları önermişti bize cilt doktoru. basmalı olan duşta diğeri çıkınca kullanılıyordu.
atopik ciltler için kullanılıyor bir incele istersen. güneş kremi de bundan aldım.
bizi de annemler ev borcuna soktular ben hamile kalınca. özel doktora gidiyordum hamile kalana kadar sonra doğuma kadar gidemedim bir daha. biz de çok zorlandık benim ailemin dayatmaları yüzünden.Eşimde 2 ay işsiz kalmıştı ben hamileyken.
özele giderken devlete gitmek zorunda kalmıştım.
bazı şeyleri taksitle aldım
zorlandım maddi olarak ama kızımdan sonra baya baya durumumuz düzeldi.
her bebek nasibiyle gelir doğru bence.
arada kafam gitmiş olabilir ama acıların insanı daha güçlü yaptığını çok çok iyi anladım o dönemAynen bir şekilde durumu kabullenip uyum sağlamak gerekiyor.
Öyle hiçte sitem etmedim. doğuma kadar :)
bende baktım biraz önce.bunu günlere yayıp liste yapmam lazım. |
arada kafam gitmiş olabilir ama acıların insanı daha güçlü yaptığını çok çok iyi anladım o dönem
kesinlikle.çok önce taktığım şeyler okadar basit geliyorki.olgunlaşıyor insanaynen ufak tefek sorunları dertten saymamaya başlıyorsun :)
o yüzden full dinlenmeli bir hafta olsun.
Garanti olsun diye 4.18 de girdimDk önce girmeyelim lütfen belleza radar gibi yakalıyor :)
Özlerim işin bitince gel
Ne güzel hızlı olmuş benim 12 saat sürdü bulantı 17-18. Haftaya kadar falanHergün ağlardım ya doğum bile 4 saatte oldu bitti bulantı 20 haftaya kadar sürdü.
Ne güzel hızlı olmuş benim 12 saat sürdü bulantı 17-18. Haftaya kadar falan
Ben deSuni sancıyı verince hızlandırılmış modda devam ettim
Ben deonu da vermeseler bir gün sürecekti heralde
Miacım bak şurada biz bizeyiz bu hafta hep dinlenmek mi hedefin açıkça söyleGünaydınlar
dün tam işlere başladım ki eşim geldi
yemek yedik sonrasında markete gittik.
ablam aradı evine boya ve mutfak tadilatı için öneri istedi
oraya gittik hem sohbet muhabbet, eve geldiğimde saat 11 oluyordu.
bugün çok kararlıyım ev işleri yapılacak :)
Miacım bak şurada biz bizeyiz bu hafta hep dinlenmek mi hedefin açıkça söyle
Çok sevindim canim benimde tam 8 haftalık..allah tamaMina erdirsin inşallah.ay ne güzel iki hamiş takiliriz burdalindalinda doktora gittim keseyi gördü, bebek 11mm, haftayla orantılı dedi 5+5 günlük dedi 6 şubat muhtemel doğum tarihi, bu arada eşimle sevgililik yıldönümüzdü 6 şubat bizim için anlamlı oldu 10 yılımızda bebeğimiz gelecek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?