SUHAN ne oldu iş yerinde özel değilse?
biri mi canını sıkıyor?
aslında insan ilişkileri ve bulunduğum bölümü sevmemem temeli.çözümü varmı var ama zaman gerekli.insan ilişkileride malumunuz zaten hepinizde vardır.bide yaz geldi yorgunluk birikti.kafa dinleme ihtiyacı duyuyor insan

aaaaaa bak çok kzıdım ne demek çocuk altını pisletti diye kızmak. çocuk ikinizin sen tek başına yapmadın bu biiirrr baba olarak çocuğun altını değiştirmesi gerekir bu ikiiiii

erkekler ev işi yapmayacak, yemek yapmayacak, çocuk bakmayacak ama kadınlar tüm bunları yaptığı gibi bir de işe gidecek. yok canım öyle herkes taşın altına elini koyacak.

eşim tam bir irrkkkekk olarak yetiştirilmiş çünkü evde babannesi de onlarla yaşıyor. çok mücadele ettim hala da ediyorum. yardım değil İŞ BÖLÜMÜ diyorum. kayınvalide ve babanne beni bir kaşık suda boğmak için bekliyorlar. hiç geri adım atmıyorum oğluşuna kıyamayan kayınvalide gelip bizim evi temizliyor, oğluşunun ütülerini yapıyor bir de onun sevdiği yemekten yapıp gidiyor.

benim işim eve uzak olduğu için eşim ve çocuklar uyurken evden çıkıyorum akşam da onlardan geç geliyorum. sabah ve akşam çocuklar onun sorumluluğunda. hazırlayıp hangi anne bakacaksa ona götürüyor akşamda alıp eve getiriyor. eve gelince çocukları ben devralıyorum o sofrayı hazırlıyor yedikten sonra da topluyor. sonra tüm aile oyun oynuyoruz ve kapanış

Vay be helal olsun :)

kızlar süpürme silme demişken :) evi neyle siliyorsunuz? benim mopum var ama son zamanlarda içime sinmiyor elimle dilmeye başladım yerleri

evet bakım konusunda bende aynı düşüncedeyim ki sağolsun eşim yapar arada arıza çıkarsada.

kızlar şöyle bir sorunum var
1 takı kutusu
1 toka kutusu
1 iğne iplik kutusu
1 makyaj malzemesi kutusu
olmak üzere evde 4 farklı renk ve şekilde kutular mevcut
şifonyeri atınca yatak odam çok ferahladı ama kutular da açığa çıktı
ve bu beni görsel açıdan çok rahatsız ediyor
4 çekmeceli büyük bir kutu mu alsam, ya da 4 ayrı ama aynı renkte kutu mu alsam naapsam bilemiyorum bu karmaşadan kurtulmak için. sizden gelecek önerileri bekliyorum.

Farklı renk değilde aynı renklerde kutular alırdım.
ilerde farklı yerlere koyma ihtimaline karşı ayrı ayrı alırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…