kolay gelsin bende çalıştım az devam edeceğim.12:00 2:00 arası kendime iş planı yaptım.
inş kuzum.kendi kendime yatakta tartışıyorumSUHAN iş yerindeki sıkıntın çözülür inşallah çok etkiliyor insanın hayatını.
aslında insan ilişkileri ve bulunduğum bölümü sevmemem temeli.çözümü varmı var ama zaman gerekli.insan ilişkileride malumunuz zaten hepinizde vardır.bide yaz geldi yorgunluk birikti.kafa dinleme ihtiyacı duyuyor insan
kolay gelsin bende çalıştım az devam edeceğim.
aaaaaa bak çok kzıdım ne demek çocuk altını pisletti diye kızmak. çocuk ikinizin sen tek başına yapmadın bu biiirrr baba olarak çocuğun altını değiştirmesi gerekir bu ikiiiiiMerhaba hanımlar;
Dün akşam süt iznim olmasına rağmen biraz geç çıkmak zorunda kaldım. İş yerindekilerin gereksiz egoları beni baya yordu. Koşa koşa eve geldim. Kızıma ablam bakıyordu. Bebek arabasını alıp kan ter içinde onların eve koşturdum. Eşim de oraya geldi. İkimiz beraber kızı alıp yürüyerek evimize geri döndük.
Tatil sonrası ev dandini ve ben daha o zaman pert olmuştum. 2 makine çamaşır yıkandı asıldı. Ütülenecekler ayrıldı. Yemek yapıldı. Mutfak toparlandı bulaşık mak çalıştırıldı. Ortalık toparlandı. Alışveriş listesi oluşturuldu.
Bu sırada eşim kıza bakıyordu. çocuğun altını pislettiğini söyledi. Ben de şu elimdekini halledeyim geliyorum diyince ilk defa biraz sert olarak çocuğa bakmamı söyledi. Bu galiba 2 senelik evlilikte ilk oluyor. Daha önce maç, işler gibi nedenlerle sesi yükseliyordu ama üzerime alınmıyodum. Biraz surat yaptım, o da gönlümü almaya çalıştı. En sonunda tekrar bir barış ilan ettik. Küslük bize hiç yakışmıyor gerçekten.
Günü çocuk uyumuş, sessiz ve nispeten derli toplu bir evde kahvemizi içip, sohbet ederek bitirdik.
Kadın olarak iş, ev, çocuk sarmalında eziliyoruz. Allah tüm emekçi kadınlarımıza güç, kuvvet, değer bilen eş ve çocuklar versin işallah.
aaaaaa bak çok kzıdım ne demek çocuk altını pisletti diye kızmak. çocuk ikinizin sen tek başına yapmadın bu biiirrr baba olarak çocuğun altını değiştirmesi gerekir bu ikiiiii
erkekler ev işi yapmayacak, yemek yapmayacak, çocuk bakmayacak ama kadınlar tüm bunları yaptığı gibi bir de işe gidecek. yok canım öyle herkes taşın altına elini koyacak.
eşim tam bir irrkkkekk olarak yetiştirilmiş çünkü evde babannesi de onlarla yaşıyor. çok mücadele ettim hala da ediyorum. yardım değil İŞ BÖLÜMÜ diyorum. kayınvalide ve babanne beni bir kaşık suda boğmak için bekliyorlar. hiç geri adım atmıyorum oğluşuna kıyamayan kayınvalide gelip bizim evi temizliyor, oğluşunun ütülerini yapıyor bir de onun sevdiği yemekten yapıp gidiyor.
benim işim eve uzak olduğu için eşim ve çocuklar uyurken evden çıkıyorum akşam da onlardan geç geliyorum. sabah ve akşam çocuklar onun sorumluluğunda. hazırlayıp hangi anne bakacaksa ona götürüyor akşamda alıp eve getiriyor. eve gelince çocukları ben devralıyorum o sofrayı hazırlıyor yedikten sonra da topluyor. sonra tüm aile oyun oynuyoruz ve kapanış
ben de eve yansıtmamak için bir ara sürekli kek poğaça yapmaya başlamıştıminş kuzum.kendi kendime yatakta tartışıyorum
kızlar süpürme silme demişken :) evi neyle siliyorsunuz? benim mopum var ama son zamanlarda içime sinmiyor elimle dilmeye başladım yerleri
evet bakım konusunda bende aynı düşüncedeyim ki sağolsun eşim yapar arada arıza çıkarsada.aaaaaa bak çok kzıdım ne demek çocuk altını pisletti diye kızmak. çocuk ikinizin sen tek başına yapmadın bu biiirrr baba olarak çocuğun altını değiştirmesi gerekir bu ikiiiii
erkekler ev işi yapmayacak, yemek yapmayacak, çocuk bakmayacak ama kadınlar tüm bunları yaptığı gibi bir de işe gidecek. yok canım öyle herkes taşın altına elini koyacak.
eşim tam bir irrkkkekk olarak yetiştirilmiş çünkü evde babannesi de onlarla yaşıyor. çok mücadele ettim hala da ediyorum. yardım değil İŞ BÖLÜMÜ diyorum. kayınvalide ve babanne beni bir kaşık suda boğmak için bekliyorlar. hiç geri adım atmıyorum oğluşuna kıyamayan kayınvalide gelip bizim evi temizliyor, oğluşunun ütülerini yapıyor bir de onun sevdiği yemekten yapıp gidiyor.
benim işim eve uzak olduğu için eşim ve çocuklar uyurken evden çıkıyorum akşam da onlardan geç geliyorum. sabah ve akşam çocuklar onun sorumluluğunda. hazırlayıp hangi anne bakacaksa ona götürüyor akşamda alıp eve getiriyor. eve gelince çocukları ben devralıyorum o sofrayı hazırlıyor yedikten sonra da topluyor. sonra tüm aile oyun oynuyoruz ve kapanış
kahrolası diyet yemeyeyim diye yanaşmıyrumda olmadı bugün bende vurayım kendimiben de eve yansıtmamak için bir ara sürekli kek poğaça yapmaya başlamıştımöfkeyi verimli alanlara yönlendirme durumu
vileda ,mob ,arada yer bezi olarak kullandığım bezle.oda çok nadirkızlar süpürme silme demişken :) evi neyle siliyorsunuz? benim mopum var ama son zamanlarda içime sinmiyor elimle dilmeye başladım yerleri
temizlik avcılarındaki kadir gibi "böyle ovuyorsun ne gam kalıyor ne sıkıntı" diyorkahrolası diyet yemeyeyim diye yanaşmıyrumda olmadı bugün bende vurayım kendimi
ayyy az önce 4.bölümü izledim 5 tane erkek öğrencinin kaldığı bir evi temizledilertemizlik avcılarındaki kadir gibi "böyle ovuyorsun ne gam kalıyor ne sıkıntı" diyorsen de yoğuruyorsun hamuru dertlerin yoğurulup öfkelendiğin insanları yumrukluyorsun
kızlar şöyle bir sorunum var
1 takı kutusu
1 toka kutusu
1 iğne iplik kutusu
1 makyaj malzemesi kutusu
olmak üzere evde 4 farklı renk ve şekilde kutular mevcut
şifonyeri atınca yatak odam çok ferahladı ama kutular da açığa çıktı
ve bu beni görsel açıdan çok rahatsız ediyor
4 çekmeceli büyük bir kutu mu alsam, ya da 4 ayrı ama aynı renkte kutu mu alsam naapsam bilemiyorum bu karmaşadan kurtulmak için. sizden gelecek önerileri bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?