Elle mi sıkılıyor canım çok şaşırdım ki pahalı bir de bu dimi?
Evet elle sıkıp yere atıyorsun cırtlı zaten üzerine yapışıyor bezin hemen. 3 bezi var ıslak kuru ve duvar bezleri. 3 bezli alırsan 134 TL tek bezli alırsan 85 TL. Duvar bezi falan çok güzel siliyor ama işte bana göre tek sıkıntı elle yıkayıp takmak.

Madame coco da trendyolda cok güzel bolmeli takı toka kutusu düzenleyiciler var canim bi bak istersen

Kizlar ben ogluma tv en fazla bir saat izlemiyorum. Ben bisey izleyecek olduğum zaman bile gozunu ayırmadan izlediği icin hic tv izlemiyorum bütün gün kapalı. Temizlik avcıları duyuyorum her yerde ama hic izleyemedim. Soğudum artik tv den de. Telefonu da oglum tv izlerken aliyorum. Gunduz kendi kendine oynarken ya da. yeni yeni başladım bunada saklıyorum telefonu kendimden her gün daha cok azaltmaya calısıcam telefonu da insallah basarili olurum

Her ay bi kitap alıyorum kendime ogluma da 2 kitap alıyorum her ay. Ogluma bazen daha cok Aliyorum . Gecen ay 2 kitap bitirdim. Kitap okumaya da yeni başladım sayılır. Artık daha cok okumak istiyorum. Bu da diger hedefim

Kizlar bide sorum olacak. Oglum temmuzda 3 yaşında olacak insallah. Etkinlik yapmaya çalışıyorum mesela boyama oyun hamuru gibi kendisi yapmiyo bana yaptırıyo hep acaba erken mi bu etkinliklere bilemedim legolarini kendisi yapiyo eskiden onu da bana yaptırırdı:))

Her çocuğun mizacı farklı canım. Bizimki kendi yapar ama genelde sinirlidir mükemmel olmalıdır. Ben yaparsam fırlatır ben yapacaktım sen dokunma diye :/

Bizimkine bazen birşeyler izle diyoruz hiç üstümüzden inmeyince asla izlemiyor bazen çok özeniyorum bir şeyler izleyen çocuklara

Pahalı değilmiş düşündüğüm kadar canım ben duvar silmiyorum kızımın boyadığı yerler hariç kirlenen bir duvar görmedim henüz :) belki tek bezli alırım

Bizimkine bazen birşeyler izle diyoruz hiç üstümüzden inmeyince asla izlemiyor bazen çok özeniyorum bir şeyler izleyen çocuklara
Ya canım bende tv yi umursamayan çocuklara cok özeniyorum cok dikkatli bi şekilde izliyo çünkü o zaman kendimi kötü hissediyorum

Her çocuğun mizacı farklı canım. Bizimki kendi yapar ama genelde sinirlidir mükemmel olmalıdır. Ben yaparsam fırlatır ben yapacaktım sen dokunma diye :/
Benim ki de sabırsız bi an once olsun diye bana yap yap diyo bende ona yaptırmaya çalışıyorum sıkılınca da zorlamıyorum da bu kış daha güzel yapar galiba. Benim ki de çişini yemegini suyunu üstünü giymeyi hep kendim yapicam diyo hic dokundurmuyo. Gecen gün parka gidiyoruz pijamasini indirmeye başladı birden cisim geldi yapicam diye

Hahhaa ben de hiç zorlamam canım hatta kız olunca bebek filan konuşturuyoruz ne oynamak isterse onu oynarız yarış atı gibi zeka ölçer oyuncaklar oynamalarına gerek yok. Yalnız çiş olayı iyiymiş aferin ona parka diye heyecan yapıp unutmamış çişi filan :))

Doğru canım öyle aslinda arabalarıyla oynamaya bayiliyo zaten. Bende cok kasmıyorum. Cocukla görebildiğimiz bi tek lojmanda ki park var canım ya aslinda cok sıkılıyo götürebileceğim bi yer yok burda maalesef. Bi aya taşınıyoruz insallah

İnşallah canım :) imkanlar dahilinde büyüyorlar kuzucuklar tam zamanında taşınacaksınız bence aslında 3 yaşta eriyor akılları daha çok.

Günaydınlar
Dün eve gittiğimde çok sevdiğim bir tanıdığımız anneme gelmiş, oraya gittim.
Yemek de yedik evimize döndük.

annem de son anda cumartesi günü düğüne gideceğini söyledi.
birazdan izin alacağım ve işleri toparlamam gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…