temizlik avcılarındaki kadir gibi "böyle ovuyorsun ne gam kalıyor ne sıkıntı" diyor sen de yoğuruyorsun hamuru dertlerin yoğurulup öfkelendiğin insanları yumrukluyorsun
ay ben onu bi türlü denk gelip izleyemedim arada reklam aralarında gördüm.oturup adam akıllı izlemek istiyorum.reklamda ya sen yağ çözücüsün diye iki fıs fıs yapıyor fırın mis

Benimm mop kırıldı vileda ile siliyorum o da çok sulu bırakıyor arkasından havluyla kuruluyorum.
vileda ,mob ,arada yer bezi olarak kullandığım bezle.oda çok nadir
Ben de silva gibi markaların iyi viledaları varmış ya nasıldır acaba onu düşüyorum tertemiz olacağına ikna olsam alabilirim :)

makyaj malzemelerini arada banyoya koyma durumu olduğundan ayrı ayrı daha mantıklı sanki.

evet bakım konusunda bende aynı düşüncedeyim ki sağolsun eşim yapar arada arıza çıkarsada.
işte bende o SAĞOLSUN kafası yok. yapmak zorunda bana göre

kırışık kıyafet giyen erkeğe bunun eşinin eli yok mu ütü yapacak dedikleri an ben çıldırıyorum. koca adam giyeceği kıyafetinden neden kadın sorumlu gibi gibiii durumlar beni çıldırtıyor. şimdi 1 kızım 1 oğlum var. daha 5 aylık kızıma büyünce bize bakacak çay yapacak vb.sözlerle sevdiklerinde çıldırıyorum.

oda bana sağolsın diyor ama .karşılıklı bizim teşekkür duygularımız.

Bizde de eşim çok fazla çalışıyor yaptığı her şey ekstra bana göre :) her ilişkinin ve evin dinamiği farklı tabi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…