ay ben onu bi türlü denk gelip izleyemedim arada reklam aralarında gördüm.oturup adam akıllı izlemek istiyorum.reklamda ya sen yağ çözücüsün diye iki fıs fıs yapıyor fırın mistemizlik avcılarındaki kadir gibi "böyle ovuyorsun ne gam kalıyor ne sıkıntı" diyorsen de yoğuruyorsun hamuru dertlerin yoğurulup öfkelendiğin insanları yumrukluyorsun
Benimm mop kırıldı vileda ile siliyorum o da çok sulu bırakıyor arkasından havluyla kuruluyorum.
Ben de silva gibi markaların iyi viledaları varmış ya nasıldır acaba onu düşüyorum tertemiz olacağına ikna olsam alabilirim :)vileda ,mob ,arada yer bezi olarak kullandığım bezle.oda çok nadir
ay ben onu bi türlü denk gelip izleyemedim arada reklam aralarında gördüm.oturup adam akıllı izlemek istiyorum.reklamda ya sen yağ çözücüsün diye iki fıs fıs yapıyor fırın mis
makyaj malzemelerini arada banyoya koyma durumu olduğundan ayrı ayrı daha mantıklı sanki.kızlar şöyle bir sorunum var
1 takı kutusu
1 toka kutusu
1 iğne iplik kutusu
1 makyaj malzemesi kutusu
olmak üzere evde 4 farklı renk ve şekilde kutular mevcut
şifonyeri atınca yatak odam çok ferahladı ama kutular da açığa çıktı
ve bu beni görsel açıdan çok rahatsız ediyor
4 çekmeceli büyük bir kutu mu alsam, ya da 4 ayrı ama aynı renkte kutu mu alsam naapsam bilemiyorum bu karmaşadan kurtulmak için. sizden gelecek önerileri bekliyorum.
ya millet işin kolayını bulmuş gelsin temizlesinler diyorlar laf aralarında bunlar bir nevi televizyona çıkan temizlikçi oldularayyy az önce 4.bölümü izledim 5 tane erkek öğrencinin kaldığı bir evi temizlediler
evin hali korkunçççtuuuuu
Vay be helal olsun :)
Ben de silva gibi markaların iyi viledaları varmış ya nasıldır acaba onu düşüyorum tertemiz olacağına ikna olsam alabilirim :)
hahaha aynen dertlerimize yağ çözücü sıkalımay ben onu bi türlü denk gelip izleyemedim arada reklam aralarında gördüm.oturup adam akıllı izlemek istiyorum.reklamda ya sen yağ çözücüsün diye iki fıs fıs yapıyor fırın mis
ya millet işin kolayını bulmuş gelsin temizlesinler diyorlar laf aralarında bunlar bir nevi televizyona çıkan temizlikçi oldular
ben o zamana kadar almış olursam fikrim olur canım sölerim sna :)Ben tadilat sonrası alabilirim zaten.
tam uyarlayamamışlaryabancı versiyonunda ev sahibiyle temizliyorlardı bu format niye böyle olmuş ki.
ben o zamana kadar almış olursam fikrim olur canım sölerim sna :)
işte bende o SAĞOLSUN kafası yok. yapmak zorunda bana göreevet bakım konusunda bende aynı düşüncedeyim ki sağolsun eşim yapar arada arıza çıkarsada.
anka kullanıyordu sankiBen de silva gibi markaların iyi viledaları varmış ya nasıldır acaba onu düşüyorum tertemiz olacağına ikna olsam alabilirim :)
evet yabancı olana bakıyordum ben 3-4 grup var temizlikçi.siyahı olan kızlı analı olanlar acayip güzel temziliyorlardıyabancı versiyonunda ev sahibiyle temizliyorlardı bu format niye böyle olmuş ki.
oda bana sağolsın diyor ama .karşılıklı bizim teşekkür duygularımız.işte bende o SAĞOLSUN kafası yok. yapmak zorunda bana göre
kırışık kıyafet giyen erkeğe bunun eşinin eli yok mu ütü yapacak dedikleri an ben çıldırıyorum. koca adam giyeceği kıyafetinden neden kadın sorumlugibi gibiii durumlar beni çıldırtıyor. şimdi 1 kızım 1 oğlum var. daha 5 aylık kızıma büyünce bize bakacak çay yapacak vb.sözlerle sevdiklerinde çıldırıyorum.
evet yabancı olana bakıyordum ben 3-4 grup var temizlikçi.siyahı olan kızlı analı olanlar acayip güzel temziliyorlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?