Günaydın canım
Anka sen emziriyordun dimi ya neden boyadın keşke boyamasaydın
sinirliportakal oğlum olsa almam o kızları dışardan görsen saçlar boyalı makyajlar yapılmış süslü kızlar evleri çöp ev olmuş bir de karşı geliyolar pis değil kokmuyor vs diye alışmışlar tabi :)

ben bu akşam iş yapmaları için bir kaç soru sormak istiyorum.

işten eve saat kaçta geliyorsun?
akşam saat kaçta yatıyorsun ve sabah kaçta kalkıyorsun?

ben şu an annemdeyim ve süt iznim fln var ama normal şartlarda sabah 6:45 de kalkıyorum. akşam en erken 18:30 da evde oluyorum. beni özlemiş bir bebe bekliyordu şimdi 2 bebe bekleyecek. bebeyi emzir biraz sarıl hasret gider derken o arada eşim sofrayı kurar sonra ailecek yemek yeriz. bebe hangimizi isterse diğeri sofrayı toplar bulaşıkları makineye koyar. eşimle sırayla duş alırız diğeri bebeyle oynarken. gün içinde işyerlerinde çok çay kahve içtiğimiz için akşam ancak soda içeriz. yine oyun sarılma fln ile geçer o arada fırsat bulan internette takılır. sonra da 22:00 gibi yatarız oğlumu uyutmak için. genelde ben de sızarım onunla.

şimdi 2 bebe olacak banyo ve internet keyfi hayal olacak. oğlum uyuduğunda başardım ve ben uyumamışsam saat geç oluyor o saatte temizlik yapsam sesten hem oğlum uyanır hem komşular paralar beni :)

Bugün yemeğim var
vaktim olursa banyo-wc temizlerim.
etrafı toplarım
1 mak çamaşır yıka as
bulaşık mak boşaltırım
sofra hazırlarım.

2 gün izinliyken bakliyat kutusunu düzenledim.
baza altı temizlendi.
dolapların çoğu düzenli.

yapılacaklar....
baharat dolabı kontrol edilecek
çamaşır mak üst dolabı düzenlenecek.
eylülün dolabı kıyafetlerini yıkayayım kurusun düzenlenecek hafta sonu
buzdolabını da her açtığımda kontrol ediyorum şöyle bir silsem yeter.

Boyadan anlamam ama önce açtırmak gerekir sanırım

Seneye buna benzer bi rutin beni de bekliyor tek avantajım ben öğlen evde olurum. Bakalım nasıl olacak. Temizlik için yardımcı alsan?

Her evin potansiyeli farklı
mesela kızım benden sonra geldiği için hızlıca evi toplayıp yemek yapıyorum.
sonra babasıyla veya kendi oynarsa exra iş yapıyorum ama beni göremediği zaman aramaya başlıyor.
bende çamaşır katlıyorsam misal kızımı da dahil ediyorum dolapları açıyor yerlerine koyuyoruz falan.
çizgi film saatlerinde bende dinleniyorum genelde.
uyuduğunda mutfak toplamadıysam topluyorum oturma odasını topluyorum öyle uyuyorum.
haftada 1 süpürme silme işi yapılır.
bir şekilde geçinip gidiyoruz :)

Günaydınlar herkese ;

Herkese çok güzel bir gün diliyorum. Verim, huzur ve bereketiniz bol olsun.

Dün saat 16.00'da evdeydim ama kızımı yatana kadar hiç bırakamadım. Özlüyor tüm gün, onu bırakıp bişeyler yapınca kendimi suçlu gibi hissediyorum.

Saat 21.00 civarı kızım uyudu. Ben de yanına sızmışım. Gece uyanıp günlük işlerimi yaptım.

01.00-2.30 arası;
mutfağı toparladım.tezgahı sildim.bulaşık mak çalıştırdım.
salonu toparladım.koltuk örtülerini geçirdim.
yıkanmış çamaşırları astım.
ütü yaptım(1 makine)

Gönlüm rahat uykuya dalmak gibisi yok :)

keyifli bir tatil geçirirsin umarım

kendini suçlu hissetme
kendine de dikkat et 2:30 çok geç :)
hep böyle mi uyuyorsun ?

kızın küçükmü bilmiyorum ama acil işlerim olduğunda ben yanıma alıyorum kuzularımı yanımda oynuyorlar o ara konuşuyoruz gülüyoruz vss.2,5 ta yatarsan ikinci gün yorgun düşersin evede kızınada yetemezsin.ilk anlamazsın ama zamanla bedenin baya yorgun düşer.

Dün ablam masa takımı beğenmiş
dün annem aradı ortak alalım dedi
bende olur dedim daha fiyatını bilmiyorum.

tatili de ben taksitle ödeyeceğim eşim parasını peşin verecek bende o parayla ikeadan istediklerimi alacağım.
yani karışık bir bütçe beni bekliyor :)
her an batabilirim.

Seninkiler kaç yaşında?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…