Günaydın canımGünaydınlar
mens dönemindeyimgeçmiş olsun neyin var
ben bu akşam iş yapmaları için bir kaç soru sormak istiyorum.Mia- her gün 1 saat kadar iş yapsak hafta sonumuz bize kalır ve daha az yoruluruz aslında. Ama tabi her akşam bu enerjiyi bulamıyor insan. size biraz şevk verebilirsem mutlu olurum :) biri yazınca bana da istek geliyor o yüzden herkes yazsın istiyorum
Boyadan anlamam ama önce açtırmak gerekir sanırımKızlar benim saçlarım siyah. Değişiklik olsun diye kızıl boya almıştım dün boyadım hiç ama hiç hem de hiç belli olmadı. Tekrar boyasam belli olur mu sizcedaha önce bir kez boyamıştım alerji olmuştum renk çıktı mı çıkmadı mı hatırlamıyorum
BEn sana yarın bi öncesi sonrası yapayım bi kereMia- ya yaptım gitti evi kırkladı temizlik avcıları etkisi yapıyor
Seneye buna benzer bi rutin beni de bekliyorben bu akşam iş yapmaları için bir kaç soru sormak istiyorum.
işten eve saat kaçta geliyorsun?
akşam saat kaçta yatıyorsun ve sabah kaçta kalkıyorsun?
ben şu an annemdeyim ve süt iznim fln var ama normal şartlarda sabah 6:45 de kalkıyorum. akşam en erken 18:30 da evde oluyorum. beni özlemiş bir bebe bekliyordu şimdi 2 bebe bekleyecek. bebeyi emzir biraz sarıl hasret gider derken o arada eşim sofrayı kurar sonra ailecek yemek yeriz. bebe hangimizi isterse diğeri sofrayı toplar bulaşıkları makineye koyar. eşimle sırayla duş alırız diğeri bebeyle oynarken. gün içinde işyerlerinde çok çay kahve içtiğimiz için akşam ancak soda içeriz. yine oyun sarılma fln ile geçer o arada fırsat bulan internette takılır. sonra da 22:00 gibi yatarız oğlumu uyutmak için. genelde ben de sızarım onunla.
şimdi 2 bebe olacak banyo ve internet keyfi hayal olacak. oğlum uyuduğunda başardım ve ben uyumamışsam saat geç oluyor o saatte temizlik yapsam sesten hem oğlum uyanır hem komşular paralar beni :)
ben bu akşam iş yapmaları için bir kaç soru sormak istiyorum.
işten eve saat kaçta geliyorsun?
akşam saat kaçta yatıyorsun ve sabah kaçta kalkıyorsun?
ben şu an annemdeyim ve süt iznim fln var ama normal şartlarda sabah 6:45 de kalkıyorum. akşam en erken 18:30 da evde oluyorum. beni özlemiş bir bebe bekliyordu şimdi 2 bebe bekleyecek. bebeyi emzir biraz sarıl hasret gider derken o arada eşim sofrayı kurar sonra ailecek yemek yeriz. bebe hangimizi isterse diğeri sofrayı toplar bulaşıkları makineye koyar. eşimle sırayla duş alırız diğeri bebeyle oynarken. gün içinde işyerlerinde çok çay kahve içtiğimiz için akşam ancak soda içeriz. yine oyun sarılma fln ile geçer o arada fırsat bulan internette takılır. sonra da 22:00 gibi yatarız oğlumu uyutmak için. genelde ben de sızarım onunla.
şimdi 2 bebe olacak banyo ve internet keyfi hayal olacak. oğlum uyuduğunda başardım ve ben uyumamışsam saat geç oluyor o saatte temizlik yapsam sesten hem oğlum uyanır hem komşular paralar beni :)
keyifli bir tatil geçirirsin umarımRezervasyonu yaptım sonunda 8-12 eylül arası
nerdeyse 800 tl gibi bir indirim oldu.
İş yerindeki konuştuğum abla gördü.
ayy int alma dedi
benim hep aldığım site memnunum dedim.
sonra yöneticilerle konuş öyle al dedi
ben huylarını biliyorum
şimdi desem ki tatil alacağım.
bir önümüzü görelim o gün gelsin konuşalım derler biliyorum.
hem sigorta yaptırdım gidemezsem paramı iade alıyorum.
neyse güzel düşüneceğim :)
Günaydınlar herkese ;
Herkese çok güzel bir gün diliyorum. Verim, huzur ve bereketiniz bol olsun.
Dün saat 16.00'da evdeydim ama kızımı yatana kadar hiç bırakamadım. Özlüyor tüm gün, onu bırakıp bişeyler yapınca kendimi suçlu gibi hissediyorum.
Saat 21.00 civarı kızım uyudu. Ben de yanına sızmışım. Gece uyanıp günlük işlerimi yaptım.
01.00-2.30 arası;
mutfağı toparladım.tezgahı sildim.bulaşık mak çalıştırdım.
salonu toparladım.koltuk örtülerini geçirdim.
yıkanmış çamaşırları astım.
ütü yaptım(1 makine)
Gönlüm rahat uykuya dalmak gibisi yok :)
dün elektrikte suda kesikti ev şuan resmen leş.gece elektrik gelmiş su hala yoktu.kırklanması lazım evin
evetyaElektrik idare edilir de su önemli gelir inş bugün.
kızın küçükmü bilmiyorum ama acil işlerim olduğunda ben yanıma alıyorum kuzularımı yanımda oynuyorlar o ara konuşuyoruz gülüyoruz vss.2,5 ta yatarsan ikinci gün yorgun düşersin evede kızınada yetemezsin.ilk anlamazsın ama zamanla bedenin baya yorgun düşer.Günaydınlar herkese ;
Herkese çok güzel bir gün diliyorum. Verim, huzur ve bereketiniz bol olsun.
Dün saat 16.00'da evdeydim ama kızımı yatana kadar hiç bırakamadım. Özlüyor tüm gün, onu bırakıp bişeyler yapınca kendimi suçlu gibi hissediyorum.
Saat 21.00 civarı kızım uyudu. Ben de yanına sızmışım. Gece uyanıp günlük işlerimi yaptım.
01.00-2.30 arası;
mutfağı toparladım.tezgahı sildim.bulaşık mak çalıştırdım.
salonu toparladım.koltuk örtülerini geçirdim.
yıkanmış çamaşırları astım.
ütü yaptım(1 makine)
Gönlüm rahat uykuya dalmak gibisi yok :)
Seninkiler kaç yaşında?kızın küçükmü bilmiyorum ama acil işlerim olduğunda ben yanıma alıyorum kuzularımı yanımda oynuyorlar o ara konuşuyoruz gülüyoruz vss.2,5 ta yatarsan ikinci gün yorgun düşersin evede kızınada yetemezsin.ilk anlamazsın ama zamanla bedenin baya yorgun düşer.
biri 3,5 u geçti. diğeri 2'yi doldurdu şubattaSeninkiler kaç yaşında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?