- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
Her gün bir oda yapıyorsun sanırım maşallahMutfak toplandı, bulaşık makinesi boşaltıldı, çıkanlar makineye kondu
Yatak odası toz alındı, camı silindi, yerler süpürüldü, silindi, yatağa nevresim serildi
Koltuk örtüleri ve minder kılıfları yıkandı
2 tane oje çöpe gitti
Evet bu hafta böyle denemeye karar verdim. Normalde hiç böyle yapmıyordum aslında mesela cam sildim mi tümünü siliyordum ve genelde hafta sonu yapıyordum ama bu hafta kendime bölüm bölüm plan yaptım akşamları halledeceğim inşallah. Hafta sonu bana kalacak.Her gün bir oda yapıyorsun sanırım maşallah
Teşekkürler ankacım :)Maşallah yaa
Siyah doğal rengi mi boyamı canımKızlar benim saçlarım siyah. Değişiklik olsun diye kızıl boya almıştım dün boyadım hiç ama hiç hem de hiç belli olmadı. Tekrar boyasam belli olur mu sizcedaha önce bir kez boyamıştım alerji olmuştum renk çıktı mı çıkmadı mı hatırlamıyorum
Siyah en zor renk. tekrar boyarsan belki tutar ama 1 hafta aralıklı boya. Kızıl da en çabuk akan renk. Saç havluna hatta ıslak saçla yatsan yastığına bile çıkar boya.Kızlar benim saçlarım siyah. Değişiklik olsun diye kızıl boya almıştım dün boyadım hiç ama hiç hem de hiç belli olmadı. Tekrar boyasam belli olur mu sizcedaha önce bir kez boyamıştım alerji olmuştum renk çıktı mı çıkmadı mı hatırlamıyorum
Doğal canımSiyah doğal rengi mi boyamı canım
Evet ya sabah evi süpürürken kırmızı kırmızı terledim resmen oğlan anne uf olmuş diyorduSiyah en zor renk. tekrar boyarsan belki tutar ama 1 hafta aralıklı boya. Kızıl da en çabuk akan renk. Saç havluna hatta ıslak saçla yatsan yastığına bile çıkar boya.
Kızlar benim saçlarım siyah. Değişiklik olsun diye kızıl boya almıştım dün boyadım hiç ama hiç hem de hiç belli olmadı. Tekrar boyasam belli olur mu sizcedaha önce bir kez boyamıştım alerji olmuştum renk çıktı mı çıkmadı mı hatırlamıyorum
Canim ya siyah renge cok zor giriyo istediğin rengin en açık tonunu yap. Hemen olmaz ama zamanla ulaşabilirsin :)Doğal canım
Arkadaşım vardı kızıl kullanan bir gün yağmura yakalandık montu da beyazdı saçının boyası aktı yakaları kırmızı oldu resmen :)Evet ya sabah evi süpürürken kırmızı kırmızı terledim resmen oğlan anne uf olmuş diyorduhayır azıcık belli olsaydı çekmeye değer de böyle çok canım sıkıldı :))
Yaparsam iş yazarım bellezamMia- her gün 1 saat kadar iş yapsak hafta sonumuz bize kalır ve daha az yoruluruz aslında. Ama tabi her akşam bu enerjiyi bulamıyor insan. size biraz şevk verebilirsem mutlu olurum :) biri yazınca bana da istek geliyor o yüzden herkes yazsın istiyorum
İnşallah bakalım. Ama emziriyorum ya sık sık boyamak istemiyorum. Bir kat daha yapayım çıkmazsa emzirme sonrası profesyonel yardım alırım. :))Canim ya siyah renge cok zor giriyo istediğin rengin en açık tonunu yap. Hemen olmaz ama zamanla ulaşabilirsin :)
Evet güzel aslında da belki bi değişiklik olur moral olur demiştim:)Ama siyah sac guzel ben seviyorum. Bende siyaha boyuyorum :))
Yaa dimi öyle durumlar da varArkadaşım vardı kızıl kullanan bir gün yağmura yakalandık montu da beyazdı saçının boyası aktı yakaları kırmızı oldu resmen :)
Sen 1 hafta sonra aynı renge tekrar boya o zaman olur bence
Kadir de baya bozdu amaTemizlik avcılarının 5. Bölümünü izledim anne gayet genç, kızı ve kızın 2 arkadaşı da o evde kalıyor. Süslü püslü genç kızlar. Anne ben bıktım artık tek başıma yapmaktan bıraktım diyor. Ev leşşş gibi o kızlar da utanmamış programa çıkmaya :)
Alerji yapan boya paletteydi. Bunu farmasiden aldım. Bitkisel değil aslında ama daha masum sanırım emin değilim.
Ben de yeni topladım saat 3 oldu yineBende daha yeni mutfağı topladım
BEn sana yarın bi öncesi sonrası yapayım bi kereMia- her gün 1 saat kadar iş yapsak hafta sonumuz bize kalır ve daha az yoruluruz aslında. Ama tabi her akşam bu enerjiyi bulamıyor insan. size biraz şevk verebilirsem mutlu olurum :) biri yazınca bana da istek geliyor o yüzden herkes yazsın istiyorum
Reklamın iyisi kötüsü olmaz diyor Hülya Avşar :))Temizlik avcılarının 5. Bölümünü izledim anne gayet genç, kızı ve kızın 2 arkadaşı da o evde kalıyor. Süslü püslü genç kızlar. Anne ben bıktım artık tek başıma yapmaktan bıraktım diyor. Ev leşşş gibi o kızlar da utanmamış programa çıkmaya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?