Her gün bir oda yapıyorsun sanırım maşallah

Kızlar benim saçlarım siyah. Değişiklik olsun diye kızıl boya almıştım dün boyadım hiç ama hiç hem de hiç belli olmadı. Tekrar boyasam belli olur mu sizce daha önce bir kez boyamıştım alerji olmuştum renk çıktı mı çıkmadı mı hatırlamıyorum

Her gün bir oda yapıyorsun sanırım maşallah
Evet bu hafta böyle denemeye karar verdim. Normalde hiç böyle yapmıyordum aslında mesela cam sildim mi tümünü siliyordum ve genelde hafta sonu yapıyordum ama bu hafta kendime bölüm bölüm plan yaptım akşamları halledeceğim inşallah. Hafta sonu bana kalacak.

Siyah doğal rengi mi boyamı canım

Siyah en zor renk. tekrar boyarsan belki tutar ama 1 hafta aralıklı boya. Kızıl da en çabuk akan renk. Saç havluna hatta ıslak saçla yatsan yastığına bile çıkar boya.

Siyah en zor renk. tekrar boyarsan belki tutar ama 1 hafta aralıklı boya. Kızıl da en çabuk akan renk. Saç havluna hatta ıslak saçla yatsan yastığına bile çıkar boya.
Evet ya sabah evi süpürürken kırmızı kırmızı terledim resmen oğlan anne uf olmuş diyordu hayır azıcık belli olsaydı çekmeye değer de böyle çok canım sıkıldı :))

Canim ya siyah renge cok zor giriyo istediğin rengin en açık tonunu yap. Hemen olmaz ama zamanla ulaşabilirsin :)

Evet ya sabah evi süpürürken kırmızı kırmızı terledim resmen oğlan anne uf olmuş diyordu hayır azıcık belli olsaydı çekmeye değer de böyle çok canım sıkıldı :))
Arkadaşım vardı kızıl kullanan bir gün yağmura yakalandık montu da beyazdı saçının boyası aktı yakaları kırmızı oldu resmen :)
Sen 1 hafta sonra aynı renge tekrar boya o zaman olur bence

Temizlik avcılarının 5. Bölümünü izledim anne gayet genç, kızı ve kızın 2 arkadaşı da o evde kalıyor. Süslü püslü genç kızlar. Anne ben bıktım artık tek başıma yapmaktan bıraktım diyor. Ev leşşş gibi o kızlar da utanmamış programa çıkmaya :)

belleza ooo süper, çok güzel enerjini yansıtıyosun bizede

Anka bende kızıla boyadım yani bakır rengi aktı çabucak bazı saç yapısına tutmuyor o renk birde alerji olduysan üst üste yapma derim 1-2 hafta bekle

Mia- her gün 1 saat kadar iş yapsak hafta sonumuz bize kalır ve daha az yoruluruz aslında. Ama tabi her akşam bu enerjiyi bulamıyor insan. size biraz şevk verebilirsem mutlu olurum :) biri yazınca bana da istek geliyor o yüzden herkes yazsın istiyorum

Yaparsam iş yazarım bellezam
Yarın şöyle bir parlatayım evi

Canim ya siyah renge cok zor giriyo istediğin rengin en açık tonunu yap. Hemen olmaz ama zamanla ulaşabilirsin :)
İnşallah bakalım. Ama emziriyorum ya sık sık boyamak istemiyorum. Bir kat daha yapayım çıkmazsa emzirme sonrası profesyonel yardım alırım. :))
Ama siyah sac guzel ben seviyorum. Bende siyaha boyuyorum :))
Evet güzel aslında da belki bi değişiklik olur moral olur demiştim:)
Arkadaşım vardı kızıl kullanan bir gün yağmura yakalandık montu da beyazdı saçının boyası aktı yakaları kırmızı oldu resmen :)
Sen 1 hafta sonra aynı renge tekrar boya o zaman olur bence
Yaa dimi öyle durumlar da var
Deneyeyim bakalım 1 kat daha.
Kadir de baya bozdu ama kıza gel gözlüklerimi vereyim deyince koptum
Bi yerde de tsunamide bozulursunuz inşallah diyordu
O PVC silmeyi tarif ettiği yerde de resmen kız asıldı gibi ya
Alerji yapan boya paletteydi. Bunu farmasiden aldım. Bitkisel değil aslında ama daha masum sanırım emin değilim.
Bende daha yeni mutfağı topladım
Ben de yeni topladım saat 3 oldu yine

BEn sana yarın bi öncesi sonrası yapayım bi kere Mia- ya yaptım gitti evi kırkladı temizlik avcıları etkisi yapıyor

Reklamın iyisi kötüsü olmaz diyor Hülya Avşar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…