Biraz daha bekliyim o zamanCanım uzun süre bozdurmayı düşünmüyorsan biraz daha ekleyip ata alabilirsin güzel oluyor bence onlar.
Biraz daha bekliyim o zaman
aynen başlangıç önemli sonrası geliyor :)
günaydınlarpotansiyeli gördüm
zor başlıyor olabilirsin ama bi kalktın mı maşallahın var :)
çeyrek daha mantıklı yüzüktenBirikime 100 tl attım, ama Mayıs ayındaki özel günlerden ötürü benim birikim ne uzuyor ne kısalıyor. 1500 şu an. Sizce altın almalı mıyım? Çeyrek olabilir ya da işçiliği az bi yüzük falan? Hiç anlamıyorum bu konulardan
kahvaltı ve akşam yemeği olsun.denize sıfır olsun kumsalı olsun gibi gibi.bitane beğendim denize sıfır ama kumsalı yok ,bitanesi güzel ama özel plajı ile otel arasında yol var.bi tanesinde de sadece kahvaltı var.ekstra çok masraf çıkın istemiyorum.evler varmış güzel ama bilemedim işteBen silifkedeyim ne tür bir tatil düşünüyorsun? Antalya kadar turizm konusunda iyi değil. İç Anadolu ve Doğudan çok turist geliyor. Denizi, doğası çok güzel.
baya bi temzilik yapılmışYemek yendi mutfak toplandı bulaşık makinesi çalıştırıldı. Ocak, davlumbaz, ara fayanslar, tezgah, lavabo temizlendi. Mutfak camı silindi, yeri süpürüldü.
İyi otelleri ben çok bilmiyorum akşam eşime sorayımkahvaltı ve akşam yemeği olsun.denize sıfır olsun kumsalı olsun gibi gibi.bitane beğendim denize sıfır ama kumsalı yok ,bitanesi güzel ama özel plajı ile otel arasında yol var.bi tanesinde de sadece kahvaltı var.ekstra çok masraf çıkın istemiyorum.evler varmış güzel ama bilemedim işte
tamamdırİyi otelleri ben çok bilmiyorum akşam eşime sorayım
evet ama yalnızca mutfakbaya bi temzilik yapılmış
geçmiş olsun neyin vardün yemek vardı.küçüğün ve büyüğün yemeğini yedirdim.bulaşıklar dizildi.tezgah ve masa toparlandı.çamaşırlar yerleştirildi.pazar günü kv taze taze fasulye getirmişti.onu temzilemişitk beraber.dün buzluk için haşlamış bende gider gitmez poşetledim direk dondurucuya attım.başkada bişey yapmadım.biraz rahatsızdım.bugünde aynıyım.
iş yerleri hep böyle. sen sigorta da yaptırdıysan hiç takılma. keyifli bir tatil yaparsınız inşallah :))Rezervasyonu yaptım sonunda 8-12 eylül arası
nerdeyse 800 tl gibi bir indirim oldu.
İş yerindeki konuştuğum abla gördü.
ayy int alma dedi
benim hep aldığım site memnunum dedim.
sonra yöneticilerle konuş öyle al dedi
ben huylarını biliyorum
şimdi desem ki tatil alacağım.
bir önümüzü görelim o gün gelsin konuşalım derler biliyorum.
hem sigorta yaptırdım gidemezsem paramı iade alıyorum.
neyse güzel düşüneceğim :)
Hayır eylülde bile gidemeyeceksem kışın mı gireyim denize anlamadımiş yerleri hep böyle. sen sigorta da yaptırdıysan hiç takılma. keyifli bir tatil yaparsınız inşallah :))
çok güzelRezervasyonu yaptım sonunda 8-12 eylül arası
nerdeyse 800 tl gibi bir indirim oldu.
İş yerindeki konuştuğum abla gördü.
ayy int alma dedi
benim hep aldığım site memnunum dedim.
sonra yöneticilerle konuş öyle al dedi
ben huylarını biliyorum
şimdi desem ki tatil alacağım.
bir önümüzü görelim o gün gelsin konuşalım derler biliyorum.
hem sigorta yaptırdım gidemezsem paramı iade alıyorum.
neyse güzel düşüneceğim :)
Maşallah yaaMutfak toplandı, bulaşık makinesi boşaltıldı, çıkanlar makineye kondu
Yatak odası toz alındı, camı silindi, yerler süpürüldü, silindi, yatağa nevresim serildi
Koltuk örtüleri ve minder kılıfları yıkandı
2 tane oje çöpe gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?