çeyrek daha mantıklı yüzükten

Ben silifkedeyim ne tür bir tatil düşünüyorsun? Antalya kadar turizm konusunda iyi değil. İç Anadolu ve Doğudan çok turist geliyor. Denizi, doğası çok güzel.
kahvaltı ve akşam yemeği olsun.denize sıfır olsun kumsalı olsun gibi gibi.bitane beğendim denize sıfır ama kumsalı yok ,bitanesi güzel ama özel plajı ile otel arasında yol var.bi tanesinde de sadece kahvaltı var.ekstra çok masraf çıkın istemiyorum.evler varmış güzel ama bilemedim işte

dün yemek vardı.küçüğün ve büyüğün yemeğini yedirdim.bulaşıklar dizildi.tezgah ve masa toparlandı.çamaşırlar yerleştirildi.pazar günü kv taze taze fasulye getirmişti.onu temzilemişitk beraber.dün buzluk için haşlamış bende gider gitmez poşetledim direk dondurucuya attım.başkada bişey yapmadım.biraz rahatsızdım.bugünde aynıyım.

İyi otelleri ben çok bilmiyorum akşam eşime sorayım

Selam kızlar
Yaz geldi resmen iş yapasım yok
Ev almış başını gidiyor
Ben ona rağmen haftasonuna evden kaçıyorum
Tek avantaj yemek listesi basit ve yazlık kıvamda
Ama yine de enerjim kalmıyor akşama
Yorganlarımı yıkamam lazım
Kilo vermem lazım
Para biriktirmem lazım
Alışveriş yapasım var
Çok karmaşığım

geçmiş olsun neyin var

Günaydınlar mide bulantım iki gündür sanki daha normal hatta bulanmiyor sanırım.
Dün yaedici arkadaş vardı ben işteyken silmiş süpürmüs her yeri nevresimlerı değiştirmiş wc banyo 2 tane cam süpürge yer toz.gittiğimde mis gibiydi.bu ara hiç is yapasim yok birazda o kadar çalışıyorum yarım gün temizlikci yi de mi almayayim kafasindayım yaz geldi bi de canım hiç yapmak istemiyor
Hep dışardayiz bu ara.aslında iyi de geliyor bana.bugüne kadar temizliği yaptım yaptım da noldu hıh diyorum kendi kendime 2 haftada 1 alıp yarım gün silsin supursun yemek dışında elimi surmucem sanırım uzun bi süre..yemeği de bu ara hep dışarda yiyoruz sağlıksız yemeyeyim diye hep pide tarzı şeyler.ondan da sıkıldım yapacak yemek de bulamıyorum zaten evde..

Rezervasyonu yaptım sonunda 8-12 eylül arası
nerdeyse 800 tl gibi bir indirim oldu.

İş yerindeki konuştuğum abla gördü.
ayy int alma dedi
benim hep aldığım site memnunum dedim.
sonra yöneticilerle konuş öyle al dedi
ben huylarını biliyorum
şimdi desem ki tatil alacağım.
bir önümüzü görelim o gün gelsin konuşalım derler biliyorum.
hem sigorta yaptırdım gidemezsem paramı iade alıyorum.

neyse güzel düşüneceğim :)

iş yerleri hep böyle. sen sigorta da yaptırdıysan hiç takılma. keyifli bir tatil yaparsınız inşallah :))

çok güzel

Mutfak toplandı, bulaşık makinesi boşaltıldı, çıkanlar makineye kondu
Yatak odası toz alındı, camı silindi, yerler süpürüldü, silindi, yatağa nevresim serildi
Koltuk örtüleri ve minder kılıfları yıkandı
2 tane oje çöpe gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…